Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • harbi eski uyelikler satilir o zaman ama misafire kapali olmasi iyi de forum donanim hesabi olmayan mi var? Bence o misafirler de bu siteyi bulmuslarsa sicak firsatlardan haberdar iseler, uyelikleri vardir usenip girmiyorlardir. Ama yerinde bi karar bence hayata gecirilmeli fakat post kasilan bir siteye donusmemeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu arkadaş sitenin kendi reklamı bu. Engellenemez. Sadece geç dersin. Bilip bilmeden konuşmayın

+++

Valla hocam bu mesele epey canımı sıkıyor. Yani ceza almayacak olsam sağlam bir laf ederim yönetime ama..
  • affedersiniz ama adam h*yvan olduktan sonra binbaşı olsa ne olur..bedava/ucuz olunca stok tüketir,gereksiz konu açar,ürrün kötüler.
  • Aynen

• Bunun yerine insanlarını bilinclendirmek daha mantıklı olur.

Tek taraflı düşünüyorsunuz, komple sıcak fırsatların sonunu getirecek bir formül, halbuki hırsızlar bilgisizlikten faydalanır. Adamlar telefondan polisim para ver diyen adama kanıyor sen düşün gerisini.
  • ben simdiye kadar uye olmadan takip ettigim formu daha yeni uyelik almis sayilirim ve hic bu sicak firsatlardan yararlandigimi hatirlamiyorum acikcasi yararlandiysam bile dijital olarak yararlanmisimdir steam psn vs. ama dediginiz istek malesef cok mantiksiz neden derseniz bunun mutlaka kendine cevirecektir insanlar illa uye mi olmak zorunda hemen olur uye veya uyelik satan olur alir insanlar burasi turkiye illaki cozum bulunur arkadasinin hesabindan girer vs. ki bunun takibi bile cok zor nerden bileceksin adamin butun urunleri aldigini keske bu onerilerle cozulse ama malesef yetersiz onlemler gibi gorunuyor bana. ama hic onlem almamaktan da iyidir.
  • Konuyu destekliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapan kişinin eski veya bol mesajlı üye olması durumunda ne yapılacak ? Bu durumda sizin söylediğiniz sadece sınırlandırma getirir ama sonuç değişmez. Adam forumda rütbeli olunca karakteri mi gelişiyor ya da az mesaj atan bir kullanıcı karaktersiz mi oluyor ? Burada yapılması gereken kişiye yönelik özel çözümdür sınıflandırma ile sadece insanları küstürürsünüz. Bu da uzun vadede önce sıcak fırsatların sonra forumun polülaritesini etkiler. Ama sırf bunun için bir şikayet bölümü mantıklı olabilir.
  • Sonuna Kadar Destekliyorum
  • En az 3 aylik uye olabilenler gorsun sicak firsatlari

• Aslında bende abimin hesabını kullanırdım ama bende katılıyorum. Adama giriyor bütün stokları tüketiyor bir de yüzsüz gibi yazıp satışa çıkartıyor. Ne rahat insanlar aldıysa ben sipariş verdim de geç. Ben de katılıyorum rütbe sistemi olabilir ve de popüler konularda gözükmesin.
  • Katılıyorum.

• cumhurozan kullanıcısına yanıt
    100 mesaj sınırı getirilebilir.
  • rütbe değil üyelik tarihi olabilir rütbe dediğin nedir 2 güne isteyen istediği rütbeye ulaşır üyelik tarihi makul
  • En az 1 yıllık ve 1000+ mesajı olan üyeler görebilsin!
    Tabii bu durumda ben de göremeyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

rütbe değil üyelik tarihi olabilir rütbe dediğin nedir 2 güne isteyen istediği rütbeye ulaşır üyelik tarihi makul

Evet, günde 200-250 mesaj atıp bir kaç haftada binbaşı, yarbay olanlar var.
    Ama üyelik tarihinde de sıkıntı var. Benim bir arkadaşım var mesela, foruma benden bir hafta önce üye olmuş. Yani 11 aylık üye ve 4 mesajı var
    O da mı görebilecek? Veya 3 yıllık üye olup 10 mesajı olanlar var, onlar da mı görecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziyaretçilere kapalı olması şimdilik iş görür bence.
    Mesaj sınırı olursa spam atarlar her konuya

Ancak rütbeli eski üye toptancılik yapmaz diye kural yok insanın içinde varsa engel olamazsın

• Dediklerine katılıyorum ancak keşke tüm sıcak fırsatlar kişi başı sadece 1 ürün satışa çıksa. Toptan alımlar engellenmeli yani

• Ziyaretçilere kapatılması mantıklı.
    Biz de diğer forumlarda ki link paylaşılan konularda link görmek için Üye oluyorsak onlarda olsun.

Hatta mesaj sayısı saçma olur ama üyelik tarihine göre sınırlama getirilebilir. Cüzi miktarda olursa satış falan da olmaz. Mesela 1 yıl gibi bir süre için kimse hesap satmaz da almaz da herhalde.

• En az 1 yil + 250 mesaj olsun bence

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.