Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Asıl hedef üyeleri memnun etmek mi elde edilecek kazanç mi? Bence bunu dusunup hareket etmek ve hayal kurmamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasipde varsa olur.yasakcı zihniyet ile çözüm olmaz
  • kac yıllık üyeyim mesajım yok.ben kesin giremem o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonennet -- 8 Eylül 2015; 10:17:05 >
  • Eski uyeyim fakat mesaj sayim dusuk bunuda dikkate alalim lutfen.

• Destekliyorum

• Hep diyordunuz ya serbest piyasa ekonomisi alın işte. Tek derdin bu olsun be koca oğlan.

• 11 yıldır foruma üyeyim ama mesaj sayım 32 olduğu için giremeyeceğim öyle mi? :)
  • Bunun çözümü indirim yapan firmalardan geçer. İndirim oranı %30'un üstünde ne varsa adam başı en fazla 1 adet diye sınırlama yaparsın oldu bitti.
    Fiş vermez fatura keser toptan almaya kalkan uğraştın dursun.
  • Kesinlikle bir kısıtlama getirilmeli
  • Üyelik tarihine göre girilebilsin bence o bölüme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Min 2 aylık üyelik olsa yeterli

• Kesinlikle katılıyorum. "üyelik tarihi veya mesaj sayısı" kriteri konulmalı. Bunun için de abartmaya gerek yok, 6 ay'dan yeni olmasın veya 50 mesajdan az olmasın.

Sırf sıcak fırsat için bu siteye giren adamlar önlenmiş olur.

Misafirlere zaten niye açık anlamış değilim.
  • Bu marketlere saldıran stokçular yüzünden oluyor hep bunlar. Sıcak fırsatları engellesen ne olacak ki, sıcak fırsat gibi onlarca site var internette. Marketlerin yapması gereken bir kişiye bir ürün sınırlaması getirmektir. Ha adam 20 kişi toplar getirir yine yapar ama onu da engelleyemezsin ki...
  • Böyle bir teklif bence tamamen saçmalık.Sizlerde takip ediniz ve alınız.İnsanlar takip ediyor ve alıyorlar.Aldığı ürünü ister satar ister kullanır.Siz diyorsunuzki kaymağı rütbeliler yesin.Askeriye usulü.
  • Dstk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelik tarihine gore giriş yapılsa daha iyi olur. Böylece oraya girmek icin saçma sapan forumda yazı yazma sıkıntısı da olmaz.

• Bugüne kadar birçok sıcak fırsat paylaştım. Bir çokta ürün satın aldım Bu alan sayesinde ama hiç birinde suistimal etmek aklımdan geçmedi açıkçası o yüzden bence Bu rütbe ile çözülebilecek bir sorun değil İnsanın forumda ki rütbesi karakterini değiştirmez. Misafirlere ve sıcak fırsatlar dışında hiç bir konuda 10 mesajı olmayana bu alanın gösterilmemesi gibi bir kural konulabilir belki.

Ya da benim gibi yaparsınız çok kritik ve özel bir Sıcak fırsat görünce önce sevdiğim daha önce iş yaptığım ve sohbetim olan arkadaşlarıma Özel mesajdan yolluyorum ürünleri sonra konu açıyorum
  • Kesinlikle bir mesaj alt siniri gelmeli. Ayrica isi ticarete dokenlerden uyeligi tespit edilenlerin uyeligi sonlandirilmali.

• Kapatmak mantıklı olacaktır ama uzun bir süre üşenip sonra üye oldum mesela şuan yararlanmasamda işime yarayacaktır sıcak fırsatlar bölümü.keşke daha önce üye olaydım

• Üyelik tarihine göre yapılsa bence daha iyi olur, ben de muzdarip olmamış olurum.

Üye olmayanlara zaten kapatılsın.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.