Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Bence böyle kalsın. 3 mesajı olan rutbesiz kullanıcıların çok ekmeği yendi bu forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında rütbeden çok üyelik tarihi daha etkili olur bence de...yoksa durduk yerde rütbe piyasası hareketlenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir öneri lakin benim gibi sadece konu okuyan ve az yorum yapan kullanıcıları hiçe saymış olacaksın bu tür istekle.forumda gerekli gereksiz yorum kasan ve kirlilik yaratan bilgiler yüzünden bazen forumda boşa vakit geçirdiğimi düşünüyorum.

Bence en mantıklısı sıcak fırsatların dışarı kapatılması olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapatilsin disariya...

• Düzgün bir sistem getirilmeli bencede
  • O zaman en mantıklısı uyelik tarihi gibi gözüküyor

Min 1 sene

• Bırakın üye olan, üye olmayan kim varsa faydalansın kardeşim. Rütbeymiş!!!
    Nasip seninse faydalanırsın, yoksa senin değildir, bu kadar basit. Bırakın boş işleri.
  • ben katilmiyorum 3 5 mesaj sayisi olan rutbesiz kullanicilardan da cok sey ogrendim cok yarari dokunan bilgiler aldim hatta alisveriste yaptim. veya cok iyi kampanya haberi aldim. bence konu adminler tarafindan daha sıkı takip edilip düzene sokulabilir.

• En mantiklisi disariya kapama olur suanlik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüşbaşı olmalı konu başlıklarını görsünler ama içeri giremesinler :)

• 1-Daha iyi ilgilenilip bir disioline sokulabilir
    2-Uye olmayanlar sicak firsatlara girmezse bencede iyi olacak

• kesinlikle destekliyorum.
  • Mesaj sayısıyla ilgili olmaz başkan o iş ya. Ben bak sürekli takipçisiydim bu forumun ama daha iki gün önce üye oldum bundan önce sadece aradığım sorunların cevaplarını bulmak için girerdim şimdi kendi bildiklerimi de insanlara paylaşmak için buradayım. Tamam üye olmayanlara kaldırılması mantıklı ama dediğin gibi insanları bu şekilde ayırt edemezsin, adam sırf girebilmek için saçma saçma mesaj sayısı kasar. O işi yapacak adam illaki yapar yani. İnsanın paylaşımcı ruhunun olması sürekli ben dememesi lazım onu da kolay kolay ayıramazsın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedugur -- 8 Eylül 2015; 9:14:26 >
  • Bence de çok güzel fikir sabahlarıda ictima alır.Hep beraber el ele tutuşup "hayat beleş olunca güzel" şarkısını söyler çayırda çimende koşarsınız:D Daha ileri safhada "damsız girilmez", "Büyük 1 tl,küçük 50 kuruş,ikisi bir arada 75 kuruş" hizmeti de bekliyoruz:D kolonyayi da unutmayin:)

• Nasıl ne ve ne şekilde olur bilmiyorum ama bi kısıtlama şart

• Normal sıcak fırsatlar aynen kasin, alt baslik olarak özel sıcak fırsatlar açılsın. Bu bolume de üyelik tarihi ve mesaj sayisi kısıtlaması konulsun.

• Site yönetiminin böyle bir şeyi kabul edeceğini mi sanıyorsunuz? Her yerden ayrı reklam fışkırırken hemde(!) Cidden fazla hayalperestsiniz.. Daha önce de açılmış benzer konu mevcut, ne demişler bir bakalım;

quote:

Merhabalar,

Bu konuda birçok farklı öneri sunulmuş olsa da, üst yönetim tarafından mevcut düzenin devam etmesi uygun görüldü.

Ve herhangi bir kısıtlama olmadan böyle devam edilecek.

İyi forumlar,

Gördüğünüz üzere siz ne kadar isteseniz de hit uğruna yapmayacakları bir iş... Ayrıca ne yaparsanız yapın bu tip insanların önüne geçemezsiniz. Bu bir terbiye görüş meselesi.

Buyrun bunlar da daha önceki konular;

http://forum.donanimhaber.com/m_105570098/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_104258459/tm.htm

• Beyler yarbaylarda reklam yapiyor bunu bilin. Bir hediye ceki verirler bizim reklamimizi yap derler yapar ne var. Onemli olan sikayet ettiginizde yonetimin ceza vermesi korkmadan adam gibi mert gibi!!!!

• Kesinlikle katılıyorum forum dışına zaten kapatılmalı. forum üyelerinede bazı sınırlamalar getirilebilir.
  • Arkadaşlar reklam reklam demiş birkaç kişi. A D B L O C K kullanmıyormusunuz ? Yıllardır hiç reklam görmedim DH de
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.