Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Dışarı kapatılmalı artık çok geç kalındı,rütbe sistemide getirsinler.
  • En çok hit alan bölüme böyle bi olay gelmez, mesaj sayısı desek adam bi günde atar inada binerse, yıl desek neye göre hangi yılı baz alacağız.
    Bence forumla ilgili genel kültür testi yapalım, Ali demir gibi biri organize etmediği sürece bizi üç beş ay idare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisin katiliyorum

• En az 6 aylık üyeler veya 100 mesaj gibi kısıtlamalar getirilebilir

en kötü ihtimalde sadece üyeler görebilsin, dışarıya kapatılsın yoksa olan yine bize olacak.
  • Destekliyorum. Üyelik tarihine göre olmalı bence.
  • tartışılabilir olabilir bence
  • Kardeşlik konusu kapatılsın, sıcak fırsatlara rutbeliler alınsın.. Oldu olacak bir de vip üyelik başlatılsin da forum iyice çöpe dönsün. Ayrıca böyle bir sınırlama geleceğini kesinlikle sanmıyorum ki gelmemeli zaten. Çünkü sayfaya ne kadar çok tiklanirsa (kişi üye olsun olmasın) o kadar reklam imkanı demek. Sınırlama olursa görüntülenme sayısı ne kadar düşer düşünün artık, dolayısıyla reklamlar da. Peki bunu yöneticiler ister mi ??

• Mesaj sayısı az yeni üye olanlarda sıcak fırsat başlığı açabilir. Mesaj sayısı fazla eski üyelerde fırsatçılık yapabilir. Ayrıca adam illa fırsatçılık yapmak istiyorsa post kasar gene fırsatçılık yapar. Bunu bir nebzede olsa önlemek için yapılabilecek tek şey sms onayı ve üye olmayanlara kapatılması. Bunlar dışında yapılabilecek bişey yok maalesef
  • Alışmış kudurmuşdan beter dir derler bilirsiniz o lafı .İhtiyacından fazlasını alan adamın zaten beyninde birşeyleri eksiktir . O aynaya baktığında kendindeki yoksunluğunun farkında merak etmeyin boşuna sövmeyin.Ticaretmi yapıyor ? Misliyle çıksın inş diyin geçin.

Siz istediğiniz kadar önlem almaya çalışın ulaşmak isteyen hertürlü ulaşır. Boşuna kendinizi yormayın.

Hadi kabaca mantık yapalım
    1- Üyelik tarihimi ? Nekadar gün/hafta/yıl (hadi 5 yıl diyelim (olmaz öyle birşey haksızlık olur) (üyelik satan adamlar çoğalır bununda piyasası olur)
    2- Mesaj Sayısı ? Nekadar mesaj sayısı ? 1/10/100/1000 ?? Makul yüz olsun (her konunun altına takip takip takip yaz bitti gitti.

Kısacası : FATAL ERROR :)

Burası halka açık alandır siz kural koyamazsınız (ahlak işler) sokak gibi düşünün. Buraların poliside yöneticilerdir.

Benim mantığıma yatan en net şey sıcak fırsatları kaldırıp konulara dağıtmaktır. Konun içinde sıcak fırsat konusu açılma butonu olsun. Böylelikle ihtiyacı bile olmayan şeyi alan adamlardan bir nebze kurtulmuş oluruz.Çöp evler neden oluşuyor sanıyorsunuz bunlar yaşlanınca sıyırıyorlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Benim mantığıma yatan en net şey sıcak fırsatları kaldırıp konulara dağıtmaktır. Konun içinde sıcak fırsat konusu açılma butonu olsun. Böylelikle ihtiyacı bile olmayan şeyi alan adamlardan bir nebze kurtulmuş oluruz.Çöp evler neden oluşuyor sanıyorsunuz bunlar yaşlanınca sıyırıyorlar :D

Bu fikir çok güzel ama uygulaması olmaz.Böyle hit getiren bölümü kapatmazlar.
  • Bu forumda ifşa edilen toptancıların hepsi yüksek rutbeli ve birkaç k mesajı olan adamlardı. Hatırlatayım...

• OnrbK kullanıcısına yanıt
    Forumda zaten daha o kadar yapılacak çok şey varki bu önerim sanırım devede kulak kalır :)
  • Kesinlikle kapatılsın. Yeter artık biz kullanamıyoruz. Elalem görüp sömürüyor

• kapatılsın
  • niye kardeşim onlar insan değil mi ?
  • Kardeş bu forumda en eskilerden biriyim

Sıcak fırsatlar in dediğin şekilde düzenlenmesinin "day 1" yani ilk günden beri bir zaruret olduğunu kaç kere yazdık söyledik.

Fakat bunu forumda yapacak bir delikanlı yok

Gerek reklam gelirleri gerek başka menfaatler devreye giriyor. Fakat bunun yapılması şart.

Ben mesela aylardır sıcak fırsat falan paylaşmiyorum ki neler vardı neler. Diğer arkadaşlarda paylaşmiyor. neden paylaşayim ki? Bana tek bir neden söyle.

Bu bölüm bir düzene sokulup çakala çukala kapatılıncaya kadar sizde paylaşmayın kardeşim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum

• Bunların yaptığı sıcak fırsatçılık değil değil, yağmacılık, mezarcılık. Destekliyorum belli bir rütbenin altına kapatılsın.

• Bana dokunacak bir tarafı yok mantıklı desteklerdim de ama DH yönetiminden böyle bir hareket yapmalarını beklemeyin :) Zira umurlarında olduğunu zannetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.