Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Katılıyorum. Çok boş paylaşımlar oluyor bazen. Herkes konu acamasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantikli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni en çok sinirlendiren ise bu toplu alımı legalleştirme adına birbirini koruyan "İsteyen istediğini istediği kadar alır" diyen denyolar.

En basiti Zizigo kampanyasını hatırlayalım, adam 21-22 çift ayakkabı almış birader sen 21 çifti eşe dosta dağıtsan bitmez aşiretseniz indirimle işiniz ne! O kampanyadan sadece New Balance koşu ayakkabısı aldım çünkü sadece ihtiyacım olan oydu. Bir de iptallerden sonra geri bildirimlerle yeniden ürünleri bize açan zizigo bu sefer sepette 3 ürün max vermiş. Ben olsam 1 ürün verirdim açıkcası ancak buna rağmen istediğimizi seçelim böyle saçmalık mı olur biz bu kadar çok ürün seçtik zaman harcadık bık bık bık konuştular. Sen saatlerini harcadıysan o kişiler o firmayı düşünmek için, kurmak için, büyütmek için o ürünleri tedarik etmek için haftalarını harcadı senin gibi kendini çakal sanan 3 kuruşluk toptancılar için mi kurdu o şirketi !

Sinirimi asabımı oynatıyor bu kişiler şunları atın artık sıcak fırsatlardan. Hatta sıcak fırsatlara vardiyalı yöneticiler verin. Bu tiplerin hepsini banlasınlan devamlı olarak. Alt limiti koyun 400-500 mesaj, en az da 1 yıllık üyelik şartı, bir de 24 saat orayı yöneticisiz bırakmayın bunlardan ancak böyle kurtuluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 8 Eylül 2015; 0:51:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

En az 5 yıllık üyelik ve 2000 mesaj olmalı.

3000 olsun
  • Kesinlikle 2 numaralı şık gerçekten ihtiyaç sahipleri değilde böyle fırsatçıların önüne geçilmesi gerekiyor
  • Konuyu boşuna açmışsınız

Eskisi gibi devam edicek
  • Kesinlikle katılıyorum, yeni üyelerin sıcak fırsat konularıda admin onayından geçip aktif edilebilinir.
    Çünkü eski üye illa ilk sıcak fırsatı açacak diye birşey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurozan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın. 1-2 hafta önce amd işlemci 100 TL olduğu zaman adamın biri 77.000 TL'lik alım yapmış. 1 tane 2 tane 5 tane alsan tamam da 770 tane nedir insaf be. Başkaları görene kadar zaten ilan çoktan kaldırılmış. Böyle para için annesini babasını satacak insanların engelleneceği bir formül lazım. 2.şık bana mantıklı geldi açıkçası.
  • En az 1 yılıık üyelik sınırı getirilmeli.
  • Benim önerim ise forumda kişilerin mesaj sayılarının yanı sıra aldıkları toplam + sayıları ve - sayılarıda yazmalı böylelikle kimin mesajları düzgün kim troll daha belirleyici olur.

Yada + ve - ler toplansın toplam sayı mesaj sayısının altında yer alsın.

Örnek I : 1 yıllık üye olan bir kişi 80+ ve 12- aldıysa mesaj sayısının altında +68 yazsın

Örnek II : 1 yıllık üye bir troll 5+ ve 250- aldıysa mesaj sayısının altında -245 yazsın.

Bence bu öneri işe yarar,değerlendirilmeli.

Sıcak fırsatlar bölümüne üyelik şartı getirilmeli ama mesaj sayısı bence saçma olur.

Mesaj sayısı karakteri düzgün olan ve olmayanı ayırt etmez.

Forum adminlerinin saçma sapan ve kendi ideolojileri uğruna ban vermekten vazgeçip sıcak fırsatlar bölümü ile ilgilenip düzgün çalışmaları gerekmekte.

• katılıyorum

+rep lütfen
  • Yıllardır buranın daimi üyesiyim.Mesaj sayımdan da anlaşılacağı gibi yazar değil daha çok okuyucuyum. Bu işler eskiden böyle değildi. Ne zaman dükkan sahipleri, akıllı geçinenler vs. burayı öğrendi bu hale geldi. Adamlar stokları tüketene kadar abanıyor ve bu işten ciddi ciddi para kazanıyor. Kişisel olarak sorarsanız etik bulmuyorum ancak suçta diyemem. Ancak reklam geliriydi, tıklanma sayısıydı forumculuğu bitirdiler. Alınmasınlar ama Genç arkadaşların da yoğun olarak katılmasıyla forumun seviyesi hızla düşüyor.

Son olarak ölücüler klubünü ziyaret edip ilk 10 mesajı okursanız kim olduklarını az çok anlayacaksınız.

(Bende üyeyim)
  • 20-30 tane alıp bunu ticarete çeviren insanlar giremesin yeterli.
  • Saçma. Üyelik almak çokmu zor :) aldida msj mi kasamicak??

Katılım zamanı: 28 Ekim 2008 Mesaj sayısı: 1

7 senede 1 msj yazmişim onuda nereye yazdim bilmiyorum :))

başlik ismi değişebilir. sıcak fırsatlar ve hızlı olanlar diye
  • Niye boyle birsey istiyosunuz trolleme acisindan mi eger sorun troll ise onune gecemeyiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyorum

Bunlarin fazla alimlari yuzunden gercekten ihtiyac sahibi olanlarinda isi gorulmuyor

Sonra birde yuzsuzce bu fazla aldiklari urunleri aldiklari fiyatin daha ustune forumda satmaya calisiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşisözlük teki donanım haber ölücüleri konusu popüler olmaya başlayınca ergenler ve troller sıcak fırsatları gereksiz yere işgal etmeye başladılar

• Destekliyorum.

• katılıyorum ve destekliyorum
  • Katılıyorum ve 1 yıllık üyelik + en az 200 mesaj sayısı gerekmesi uygun olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.