Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
    Bunu yazmak için gelmiştim gidiyorum,bu arada konuda istediğiniz bencillikten başka birşey değil.Takip edip alsaydınız sizde.Kendinize resmen torpil istiyorsunuz ve bence bu adil bir durum değil.Fırsatçıları, ziyaretçiler olarak görmeniz hatanın en büyüğü zaten.Her ziyaretçi stokta ne varsa alıyor diye birşey yok,her üyede 1 ürün alıp çıkıyor diye de bir şey yok.Ve bana göre bu duruma yapılabilecek birşey yok.

Not:ürünü almadım,ilk defa konudan gördüm linkini hatta.izmirdede bulunmuyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 8 Eylül 2015; 0:08:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim en çok şikayet ettiğim olay önüne gelenin konu açması,kimisi yok ayakkabı alacağım fırsat var mı yok tencere alacağım nereden alayım

arada reklamcılar da yapıyor

en az 1 yıllık ve 100 mesaj gibi bir sınırlama getirilebilir konu açmak için

mesaj yazma girme bu konulara bişey diyemem ama konu açmak için kesinlikle kısıtlama getirilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 8 Eylül 2015; 0:09:15 >
  • Destekliyorum. En azından 500 mesaj altı olanlara gizli olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devamlı bu siteyi takip ederim.özellikle sıcak fırsatları...bu yazdığım ilk mesajım,mesaj yazmıyorum diye bilgi paylaşımının dışında mı kalmalıyım?
    kaldıki yeni üyelerde güzel fırsatlar bulabiliyorlar,onlar paylaşınca sorun yok,almak isteyince almasınlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca 2-3 yıllık üyeyim,ortalama 4-5 yıldır forumu takip ediyorum, ama bu istediğiniz bence torpilden farksız,demek istediğimi anlamayanlar üstteki mesajımı okusun.

Ayrıca ben gelip 1000 mesaj limiti konsun desem hoşunuza gidermi? Çoğunun gitmez,ben 2-3 yılda 991 mesaj yapmışım,birde post kasanları çıkacak sırf bunun benim yıllarda yaptığımı,adamlar 1 haftada boş boş mesajlarla yapacak forumu kirletecek,sırf bölümü görebilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 8 Eylül 2015; 0:20:19 >
  • bence de tarih olsun mesaj kasanlar var..
  • kesinlikle katılıyorum,en azından linkler gizli olmalı,sadece üyeler görmeli
  • Kesinlikle katiliyorum

• adamların hiç mesajı yok.
    neden
    paylaşım yok, fikrindemi olmaz, tavsiyendemi olmaz
    ama otlanmaya gelince bizden önce alır tüketirler.
  • Kimseyi dışlayamazsın ama misafir üyelikler odayı göremesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Bende reklamları geç dediğim halde neden tam olarak "8" kere daha aynı reklamın çıktığını ve bir türlü geçemediğimi anlamaya çalışıyordum, browserı silip yeniden bile yükledim
    meğer benim notebook ile bir alakası yokmuş

REKLAM İSTEMEYENLER DİKKAT

arkadaşlar **** ve ublock birlikte kullanınca en azından firefoxta reklAmı unutuyorsunuz..

https://www.admuncher.com/

https://www.google.com.tr/search?q=ublock&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=tgDuVd7VKYusaeXIusgH

• Destekliyorum
    2006 üyesiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en az 500 mesaj veya belirli bir yıl zorunluluğu olmalı. yani az mesaj atmış ama eski üyeyse girebilsin. cok mesajı var ve yeni üyeyse de girebilsin.... sıcak fırsatın sıcaklığını hissedemeden soguk su icip geliyoruz..!
  • +1905

• 4-5 senedir soyluyoruz kimse tinlamiyor.

anca akpli trollere sinirlenip kufur edenleri banlar bu yonetim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Sağlam ekmek yiyenler var bu bölüm sayesinde, boşuna uğraşmayın derim. Ayrıca bu bölüm olduğunu için siteyi bırakmıyorum.

Su ifadeyi kullanisin ve her cumleye nokta koyusun cok itici be birader

Neyi koymak istersem onu koyarım. Forumun ifadeleri olduğuna göre sorun etmenize gerek yok.

• 2005 Üyesi olarak destekliyorum.

• Bende birşey önermek istiyorum. Mesela foruma bügün kaydoldum bir konu açtım, hemen bu ya yarbaya gitsin yada 2010'dan beri kayıt olan birisine gitsin o onaylasın o zaman biz görelim? en mantıklısı bu bence. hem yarbay kolay olunmuyor
  • Iyi fikir bence

• Bencilce bir yaklasim. Kimin ne yaptigini bilemezsiniz. Bu dedigin cozum degil ayristiriciliktir. Herkesin firsattan yararlanmaya hakki var.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.