Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Saçmalık,belli bir mesaj sayısına ve rütbeye ulaşmış kişiler bununla birlikte üstün ahlak seviyesinede ulaşmış sayılması anlamına gelir bu,düpedüz saçmalık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle olmali !

• En azından üyelik şartı getirilebilir. Ve de yeni üyeliklerin ilk 30 gün falan görememesi orayı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

Bence 11 yil sarti konmali bknz : ben

Kendin çalıp kendin oynarsın sonra

• rütbe saçma olur , kayıt tarihi olsun 3 6 ay gibi gibi
  • dışarıya kapatılmasa bile üye olmayanlar sadece konunun ilk mesajını görebilsinler, ve yeni üyeler kayıt tarihinden sonra 30 gün falan konu açamasınlar misal, bide anket sorusu son dönem referandumları gibi olmuş, evet oyu versem kendi kendimimi uzaklaştırcam sıcak fırsatlardan iki farklı soru şeklinde sorulabilirmiş
  • Mesaj sayisina gore olursa forum cop e donecek.

• Mantıklı destekliyorum hocam
  • Ayda yılda zaten adamakıllı kaç tane konu oluyor ki o sıcak fırsatlar eskisi gibi değil artık öyle bir tribe kesinlikle gerek yok ki artık orda da tek baktığım konular haftalık a101 şok bim broşürü... üstelik kötü örnekleri engelleyemezsiniz sabahtan akşama kadar post kasabilcek işşizler var kimin de ne aldığını bilemeyeceğimize göre de ban seçeneği de kapalı maalesef bence bu tarz şeyler aile terbiyesi dürüstlük kişilik ile alakalı 4 lira ucuz deo alacam diye bile insanlar birbirini yiyor kipaya gittiğimde o reyon yağmalanmıştı kalan birkaç kutu da bitene kadar sıkılmıştı insanda hiç olmazsa biraz utanma olur kendilerinin olmayan şeyi defalarca sıkmışlar gerçekten bomboştu kutular o kadar hafifti ki ... Sözün özü karşı olmamamla beraber bir işe yarayacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal-Drogba

Zaten sömürenler,zula yapanlar, ve karaborsa yapanların çoğu sıcak fırsatların hastası olan ve rütbeli kişiler maalesef, forumu sadece dışarıdan takip eden ve az mesaj yazan biri olarak bizim yararlanamayan grupta olduğumuzu belirtmek isterim. Öneriniz çözüm değil maalesef. Stok yaptığı bilinen mimli kişilerin banlanmasının ardından uygulayalım derseniz biraz olabilir ama olan yine benim gibi arada bir takip edenlere olacak :/

Bana da oyle geliyor. Rutbe yapmamis olsam da uzun surelik kullanıcıyım ve ihtiyacim olan urunleri daha ucuza alma firsati verdigi icin buraya arada sirada bakiyorum. Sirf ucuz diye toplayip sonra bunun ticaretini yapmiyorum. Oyle olsaydim ben de rutbe yapicam diye kastirmistim herhalde. Cunku bir yerde rutbe alici olarak degil, satici olarak guven avantaji veriyor.

• Belli bi rütbeye hizmet versin

• Simdi en akıllıcası; forumun bu bolumunu sadece 30 gunu gecmis uyeler gorebilsin. Esas sıkıntı google da gorup gelip alıp kaçanlar... Yani burdaki faydalardan sadece dh uyeleri faydalansin herkes degil. Keske konu basligini bile goremeseler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof. Dr. MEZARCI -- 9 Eylül 2015; 6:57:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engelleme ile bunun önüne geçilemez

• Kusura bakmayin da en aç gözlü, bedava elde ettiği indirimi parayla satan, ukala ve piskinler rütbeliler zaten. Inanilmaz saçma bir konu olmuş.

• anket sorusu saçma olmuş.

dışarıya kapatılmasını istiyorum.üye olmayan bakamasın.fakat belli bir rütbenin altına kapatılmasını istemiyorum.bu durumda ''evet''mi dicez ''hayır''mı.

T-Y çok haklısın destekliyorum +1
  • Bunun çözümü bu değil, o yüzden fırsatlardan herkes yararlanmalı.

• cumhurozan kullanıcısına yanıt
    Rütbe ile kısıtlanması uygun olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yau reklam yapan yarbayi kanitlariyla beraber sikayet ettim adam ceza almadi diyorum dinlemiyonuz. Yoneticilerde bu isin icinde belkide forum sahipleride. Sucsk firsatlara saatte binlerce kisi bakiyor cok buyuk bi potansiyeli var. O nedenle baska islerin donmesi normal.

• Rütbeli olanda gider aynı şeyi yapar. Burada çözümü sağlayacak olan mağazalardır. Kampanyalı yada indirimli ürünlerde kişi başı maksimum iki ürün satacak ki herkes faydalanabilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum fakat forumun yönetimi de kesinlikle katılmaz bence:)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.