Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Bence en güzeli dışarıya ve onaylı üye olmayanlara kapansın.
    Rütbe olayı problem olur forum yönetimi istemez.
  • 2010 üyesi en düşük olsun. Hem çocuklar da yararlanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminou

2010 üyesi en düşük olsun. Hem çocuklar da yararlanmaz.

Oldu mu şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olmayanlar görmeyebilir, böylelikle foruma üye sayısıda artar.
  • E harika olur. Böylece sıcak fırsatlara giremeyen binlerce kişiyi bekleyen forumlar için ve burada kalacak fırsatçılardan uzaklaşanlar için gerçekten sıcak bir fırsat olur. hemen yapılsın...
  • PORSCHESİNİ SATAN ADAM kullanıcısına yanıt
    En azından bu sayede 1 sıcak fırsattan haberdar olacağız. Diğer türlü 1000 teşekkür eden (1000 mesaj sahibi) bir kişi sıcak fırsatları görmüş olacak. Hangisi mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyilmaz

E harika olur. Böylece sıcak fırsatlara giremeyen binlerce kişiyi bekleyen forumlar için ve burada kalacak fırsatçılardan uzaklaşanlar için gerçekten sıcak bir fırsat olur. hemen yapılsın...

+1 burası forum sitesi elbetteki üye olan herkes girebilmeli

• kapatılmasın bence..
  • Ayrıca adam yeni üye olup belki çok sıcak bir firsat başlığı açacak. O firsati da dogmadan engellemiş oluyorsun bu durumda.
  • Uyelik tarihine göre olursa guzel olur

• Rütbe bence kısıt olmamalı, benim üyelik tarihim 2009 ama rütbe yerlerde. Genelde okuyucu olarak katılıyorum. Az yazıyorum ama sürekli online ım buralarda - sömürücü de değilim
  • Üyelik girilmeden bile sıcak fırsatlara isyerimden birçok kişi bakıyor bu şekilde uyeliksiz kimliksiz girişleri engellemek en güzel yöntemdir. Adam yörük yapamaz üye olmazsa diyorsunuz adam zaten yorum yapmak foruma yardım etmek için değil sırf fırsatçılığı değerlendirmek için üyelik girmeden bakıp çıkıyor bakıp çıkıyor .bunları engellesek yeter derim zaten geri kalan yeni üyeler olsun eski olsun hepsi bizdendir. Ve diğer yöneticiler duyun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 9 Eylül 2015; 9:30:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle evet.
  • Şimdi misafirler ve yeni üyeler yapıyor bu fırsatçılığı diye birşey çıkmış ortaya. Ne kadar doğru tartışılır.
    Bir iki üç beş elbette herzaman suistimal eden rütbeli rütbesiz çıkacaktır.

Madem bu forumun amacı bilgiye direk erişim ise eleştirdiğimiz sansürcü ve yasakçı zihniyetlerden ne farkınız kalacak ?

Sıcak fırsatlardan sadece ben ve forumda xxx mesaj kasmış insanlar yararlansın öyle mi ?
    Diğer insanlar almasın ben alayım o fırsatçıkları. O zaman o kızdığınız fırsatçılardan farkınız kalmıyor bence.

Yada birkaç kişiye kızıp diğer az mesajı olan veya misafir olan dürüst insanları cezalandırmak değil mi bu?
    Ayrıca bu işi yapan adam zaten oturup 100-200 mesaj kasar birkaç günde burayı görür hale gelir zaten.

Ben yasakçılığa, sansürcülüğe tekelciliğe karşıyım.
  • üye olmayan göremesin doğru fakat belirli bi rütbe işi saçma.
  • Sıcak Fırsatlar Herkesin Hakkıdır.
  • Belli rütbe değil, belli bir zamandan beri üye olanlara açik olmali bence. Yoksa millet rütbe kasicam diye forumu çöplüğe döndürür.

• Rütbe fikri bence çok saçma, ancak üyelik tarihi kesinlikle ilk planda çok etkili olacaktır. Fazlaca alım yapan, suyunu çıkaranlar şikayet edilince işlem yapılmalı ve bir daha konuya girememeli.

• mıllet kımın ne olduğunu bılıo forumda mıllete sorun ıstenmeyen kişilerı ,çok guzel bı temızlık olur forumda onu yaparsanız,dışarıya kapalı olabılır sonrasında,gıdenlerın gerı donmemesı ıçın ,bence en ıyısı sıcak fırsatlar kapatılsın ben hep kaçırıyorum cunku fırsatları :)
  • Millet rütbe yapacağım diye lüzumsuz bir ton mesaj atar ,forum berbat olur.en iyisi ya üyelik şartı ya da belli üyelik gününü aşmak.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.