Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
    Sebebi basit
    Bu forumun en çok ziyaret edilen kısmı sıcak fırsatlar bölümüdür
    Eğer burasına dışarıdan erişim engellenirse sitesi kenarında vs çıkan reklamların hiti oldukça düşer bu da geliri azaltır
    Yani kısaca para para para...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır üyeyim sırf fırsatçılar yüzünden 2 tane gerçekten ihtiyacım olan ürün kaçırdım. Kapatılması mantıklı dışarıya.

• bence gerek yok böyle şeylere, hayat ve ülke zaten kısıtlamalarla dolu heryerde bir kısıtlamadan sıkılmıyormusunuz ?
  • Bence şöyle en iyisi olur;

Üyelik tarihi o gün itibari ile 1 yılı doldurmuş olması ve,
    Mesaj sayısı en az 500 olması,
    Konu dışı ve gereksiz mesajlar konusuna atılan mesajlar sayılmıyor zaten, bu durumda üye diğer forumlarda faydalı mesaj atmak zorunda kalacak. Böylece sıcak fırsatları görmeye hak kazanır.

Şimdi bazıları diyecek adam öylesine 2 dk da bir boş gereksiz mesaj atarak trolluk yaparak sayıyı artırır falan, bu durumda iş bize düşer, böyle üyeleri şikayet edip hesaplarının sınırsız uzaklastirilmasi yönünde adminlere şikayette bulunuruz .

Ve buna ek olarak sıcak firsatlardaki fırsatçıları(kar amacı güdüp stokları bitirenler vs) ayni şekilde şikayet edip forumdan sınırsız uzaklastirilmasini saglamaliyiz. Ve bu dediklerimizi iletecegimiz, sürekli iletişim halinde olan sıcak fırsatlar bölümüne en az 2 tane admin belirlenmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır.

• Benim mesajim az ama en eski üyelerdenim üye olup mesaj kasmak kolay mesela sadık olmak. Ben üyelik tarihine göre kapatilsin derim

• Bence uyelik tarihine göre çoğu konu kısıtlanmalı

• Ben gördüğüm sıcak fırsatı paylaşmıyorum artık sen emek veriyorsun beleşçi tipler ihtiyacından fazlasını alıyor firma çalışanları sömürüyor

• En azindan dışarıya kapatılsın

• Foruma belli bir tarihten önce kayıt olanlara kapatılabilir.Mesela bir sene süre koyulabilir
  • Rütbeye göre olması bana saçma geliyor yıla göre falan olsa neyse adam 2 günde yine rütbeyi yükseltir ama süre değişmez ayrıca forumda uzun zaman geçiren ama fazla mesaj yazma gereği duymayan insanlar da var kayıt tarihine göre ayarlanabilir bence.
  • Destekliyorum saygı duyulsun anketin sonucuna

• rütbeyle olmaz bu iş ne rütbeli vasızfsız insanlar gördük bu forumda
  • üyelik tarihi bakılabilir.
  • Bende uzun yıllardır üye olan birisi olarak mesaj sayısının üye olunan yıllara kıyasla daha az önemi olduğunu düşünüyorum.
  • üyelik tarihine bakılsın , her konuya +1 yazanlar mı hak edecek bu bölüme ulaşmayı.
  • Bu duruma göre ben de sıcak fırsatlardan yararlanamıyor olacağım. 2006'da üye olmuşum. Günde 20 kere girip bişeylere bakıyorum. İş-Güç oluyor mesaj yazılmıyor. Oturup mesaja mı kasalım. Bi noktada hak veriyorum lakin kurunun yanında yaş da yanıyor. Başka bir alternatif düşünülmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyeten -- 9 Eylül 2015; 13:46:29 >
  • Ben yazmayı sevmiyom ama sen diyon yazmayan defolup gitsin ne yapacak gardaş???

• Bu ne saçmalıktır??? 2004 senesinden beri üyeyim. Ancak herşeye birşeyler yazmak zorunda değilim. Gerek gördüğüm bir konuya mesaj yazıyorum zaten. Gereksiz, gereksiz teşekkür veya aptal aptal yorumlar mı yazalaım her konuya.

Şu an için girilmiyor sanırım sıcak fırsatlara. Kapitalizmin geldiği son nokta sanırım bu. İnsanlar başkalarının aldığı ürünleri kıskanıyor, onlar giremesinde ,alamasın ben alayım diyor. İnsanlıkta gelinen son nokta. Ve siz DH Yönetimi buna önayak oluyorsunuz. Yazıklar Olsun!!!
  • üyelik tarihi baz alınabilir bencede mesaj işi saçma çöpe dönecektir forum böyle birşeyde
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.