Şimdi Ara

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI? (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
9
Favori
28.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki

SICAK FIRSATLAR DIŞARIYA HATTA BELLİ Bİ RÜTBENİN ALTINA KAPATILSIN MI?

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2017)
Giriş
  • Ben yazmayı sevmiyom ama sen diyon yazmayan defolup gitsin ne yapacak gardaş???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski üyelerden biri sayılırım. Vaktim kısıtlı olduğu için arasıra giriyorum. Şimdi sizin düşüncenize göre ben yaralanmayacak mıyım?

Boş vakti olan boş işerle uğraşıp boş mesajlar atanlar faydalansın öylemi(geneli kastetmedim) ..!

Amaç bağcıyı mı kovmak yoksa üzüm mü yemek önce ona karar verin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpbatu -- 9 Eylül 2015; 14:01:27 >
  • Belli bir yıl yıl sonrası üyeliklerde mesaj adedi baz alınarak bir filtreleme yapılabilir. O yıldan önceki üyeliklere açık olur ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarick06 -- 9 Eylül 2015; 14:04:13 >
  • Arkadaşlar bu işe kriter koyma ancak yeni fırsatçılar türetecektir. Burada kriterleri sağlayan biri bu kez başka platformlarda bu bilgileri paylaşmaya çalışacaktır. Kriterleri sağlamayan arkadaşlar da bunun arayışına girecektir. Sonuç; arz-talep, yeni pazarlar, hem forum için kayıp hem kullanıcılara eziyet. Bir çözüm bulma çabası takdire şayan ama sanırım problem bizim insanımızda olduğu için çözüm çok çetrefilli.
  • konuyu okuyunca "Yetmez Ama Evet" diye bir şık olsa o da bayaa iş yapardı diye düşündüm.
  • Yöneticiler lütfen artık bu sorunu çözün.
  • Çaresi yok,size söyliyeyim ne yapılırsa yapılsın,çözüm hep birileri illa ki çıkarları doğrultusunda yapacaktır.
    Belirli bir rütbe altında alınmasın diyorsunuz,ne olacak anlatayım;
    10-20-30 liraya o istenen rütbe ve üzeri üyelikleri satacaklar.
    Belirli bir ay veya yıldan evveli giremesin diyorsunuz,kısmen mantıklı ama dediğim gibi gene bu işin tüccarını doğuracak,gene millet;
    Arkadaşlar elimde dh ... yıllık üyelik var,sıcakfırsatlara girebileceğiniz satıyorum diyip satabilecek.
    Kim engel olabilir ? kimse.

Zamanında 2. elde dolandırıcılıklar artmıştı,önlem olarak yapılanlar şunlardı.
    -Referans sistemi
    -Üyelik tarihi yeni üye muhabbeti
    -Ve de sorunlu alışverişler bölümü
    -Cep bekçisi sistemi geldi ama gene çözüm kısmen oldu.

Peki referans sistemi çözüm oldu mu ? hayır,dolandırıcılıklar hala yapılıyor,adam 1-5-10 liraya çek satıyor bunun referansını alıyor,sonuç ? sonra gidip 2000 liraya iphone 6 ilanı koyuyor e güvence ? adam 10 liralık çekle kasmış,dolandırıp kaçıyor,var yapanı sonra sınırsız yiyeni gördüm.

Sorunlu alışverişlerde isim ile ifşa yasak,sadece dh nikini vede hesap numarası telefon vs. verebiliyorsunuz,eğer isim soyad kimlik bilgileri verirseniz yönetici görürse siler.
    + Olarak konular önceden onaya açılıyor,hemen oraya konu açtık diye anında açılmıyor,onay bekliyor yönetici görürse aynı gün görmezse 1 haftada anca açılıyor,e zaten dolandıran adam çoktan dolandırıp kaçıyor ki,hani bir işe yaramıyor,referans sistemi ve bu sorunlu alışverişler işi çözüm olmadı,2009 falan geldi bunlar olan bizim gibi 2. elin gediklisi adam gibi satış yapan,kişilere oldu güven sıfır çünkü,adam nasıl güvensin ? haklı.

Kabaca çözüm illa gelir üyelik şartı koyarsın ama üye olması 5 dk mobil ile aktivasyonlu üyelik dersin gene insanlar anasının danasını babasının arkadaşının cebini yazıp girecek düşünün o olay bile fake üyelikleri önlemek için yapıldı e sonuç yok.

Dediğim gibi arkadaşlar,çözüm önerileri hep aşılabilecek şeyler,paralı üyelik olmalı ki o zaman işte kimse bu tür işlere yanaşmasın ama paralı yaparsan üye sayın düşecek ? tık sayısı reklam görüntülenme de düşecek,ama siteye + gelir olarak gelecek ve site sana bana faturada kesecek extra yük demek,kalkıpta dh sıcak fırsatlar için ücretli üyelik işene girişmez,belki o çözüm olurdu ancak o zaman da millet '' ya para verdik eee faydalanamıyoruz gene gitmiş birisi almış 10 tane biz alamadık ........ diyecek''

Dediğim gibi hep bir kötü yanı var,öncelikle insanlarımız değişmeli,bende o hoparlörü alacaktım lazımdı işyerinde dinleyecektik falan ama alamadık,kalmamış forum bornovaya gittim,adamın biri bütün o rafı komple satın almış,hayvan işte seni beni düşünmüyor ki onları alıp satacak kazanacak onun derdinde o sen ben alsın kullansın iyilik umurunda değil,bu adamlar sana bana acınacak halde yolda görse 1 damla su vermez ya öyle adamlar hepside zengin,ihtiyacından almıyor ki fırsat var alıp tanesine 10 tl katıp satacak onu uyanık,''oooh 20 tane aldım tanesine 10 katsam satsam 200 tl kar mis bedavadan para'' diye düşünüyor.

• emeğe saygı adına destekliyorum.
  • cumhurozan kullanıcısına yanıt
    Olabilir fakat eski bir üyeyim fazla bir mesajım yok rütbem düşük ama forumda birçok rütbeli kişiden fazla zaman geçiriyorum eğer derseniz belirli bir rütbe altına yasaklansın diye (benim gibi birçok arkadaş vardır) bize haksızlık etmiş olursunuz eğer bunu belirleyebilecekseniz yapılsın destekçiyim
  • Mesaj sayisini baz alarak kisitlama yanlis olacaktir.

Ornek verirsek.
    2004 de uye olan ile
    2014 de uye olan bir degil.

2004 deki forum kapasitesi ile
    2014 nasil ciddi derecede fark yaratiyorsa buda aynidir.

Adslin bile adam akilli olmadigi tarihlerden bahsediyoruz.

Bana gore 2010-11 den sonra uye olan herkese rutbe sinirlandirmasi gelsin.

Adam 2014 de uye olmus benim mesaj sayimi katlamis gitmis.

2005 uyesinin yasi ile 2015 uyesinin yasi zaten belli.

Eski uyeler ortalama 30 yasindadir.
    2015 ise ergen diye tabir edilen genc kardeslerimiz

Bugun internet kullanim yasi heralde 10 felan olmustur.

10-15 araligindaki cocuklarin hal ve hareketleri ile

Dinazor olmus uyelerin hareketleri farkli olacaktir.
    Curuk yumurta her yerden cikar ama eskiden 1ise yeniden 10 oran budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Denediğim için konuşuyorum be kardesim benim
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlıyorsun bilmiyorum ama tam tersi Zenginler ölsün Fakirler yaşasın mantığı var bunda.
  • olabilir aslında mantıklı
  • Katılmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üyelik tarihine bakabilirler ve kullanıcıların konuyu sıcak işaretlemesinin oranına bakılıp konu otomatik olarak kapalı olabilir.

mesela 50kişi sıcak işaretlemiş demekki avantajlı bir şey otomatik olarak gizlenebilir basit ama yapılmak istenmeyen şeyler bunlar forumda.
  • Kendimizi düşünerek ucuz forumlar gibi zorunlu üyelik msj atma teşekkür etme gibi şeyleri bu forumda görmek istemem acıkcası. Zeten forumların lokomotifi konumunda olan DH forumun kesinlile böyle şeylere ihtiyaç duyacagını tahmin etmem
  • Ki sırf rütbem artsın diye herşeye iki kelimelik cvp yazan bi dünya insanda var burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam Bir Kapalı Kutu

Nasıl anlıyorsun bilmiyorum ama tam tersi Zenginler ölsün Fakirler yaşasın mantığı var bunda.

bence senin anlamanda sıkıntı var.

Burada benzetme yapılan zengin rütbeli kişiler, fakir dediğim ise rütbesi olmayan kişiler oluyor.
  • Rütbem çok yüksek değil ama forumu her zaman takip ederim. Rütbe olayı her yere mesaj yazılarak aşılabilir. Bence 1 yıl 2 yıl gibi süre konulması gerekir.
  • Çözüm önerisi
    Elit üyelik açılsın, elit üyeler açtıkları konuları isterlerse sadece elit üyelerin görebileceği şekilde 1 gün süreyle gizleyebilsin, elit olmayanlar için konu görünmez olsun, bu konuya girilemez gibi bir uyarı da çıkmaz, kimse de rahatsız olmaz. Fırsatı paylaşan, herkese açık olmasına da gizli olmasına kendisi karar versin. Eğer bu sistem çalışmazsa da bir zararı olmaz, kurması da kolay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.