Şimdi Ara

Sıcak Marathon Serisi Görülmemiş İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı yeni düşmüş 1 ay önce almıştım keşke bekleseydim diyorum kaçırılmayacak fırsat

Philips Marathon Ultimate XB9125/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

https://www.hepsiburada.com/philips-marathon-ultimate-xb912507-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-HBV00000O0KAZ?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amazon
    Philips XB9125/07 TriActive Ultra Başlık Ve PowerCyclone 10 Teknolojisi ile Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, Parlak Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07YNYSW5M/ref=asc_df_B07YNYSW5M1604163780000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07YNYSW5M&linkCode=asn

Sakin ol hocam normal fiyati

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt

2020 seviyesine düşmüş, amazon otomatik olarak en düşük fiyata eşitler o yüzden aynı fiyatta.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Hepsiburada 1699 a satıyor diye düşük fiyata çekmiş arkadaşın söylediği gibi. Eğer diğer satıcıya (bu durumda hepsiburada) güven duyuluyorsa 1 lira fazla verip ondan almak lazım. Yoksa uzun vadede kimse fiyatları aşağıya çekmeyeceği için bu tarz fiyat düşüşleri olmaz.

Amazon çok nadiren kendiliğinden indirim yapıyor, eğer rakipleri batarsa yada bu durumu fark edip indirim yapmamaya başlarlarsa amazon da her zamanki yüksek fiyatlardan satmaya devam eder. Rekabet şart.

• amazon'da CardFinans 75 TL puan kampanyası da vardı, oradan aldık. teşekkürler.

• Bir üst modeli Philips XB9145 aldık geçen sene. Amazon dan indirimle 1600 e gelmişti. Bir yıllık kullanım sonucu bu süpürgeyi tavsiye etmek mümkün değil. Muadili Electrolux almakta fayda var bence. Çekim gücü düştü, HEPA filtre yok bu makinelerde. İçindeki filitreyi 2-3 süpürmede söküp yıkamak gerekiyor. Oraya o kadar toz gitmemesi lazım bence. Başlık kullanışsız, halı parke ayarı uğraştırıyor ve başlığın tekerleri ses yapıyor. Alt komşu şikayete geldi o kadar abuk bir ses var başlığın tekerlerinde. Bunu aldıktan sonra mağazada Electrolux süpürgenin canlısını görünce pişman olmuştum zaten arada bariz tasarım ve kalite farkı vardı.

• 2100'e aldık 1 ay önce indirimde diye, şimdiki fiyata bak inanılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 yıllık nilfisk kullanıcısı olarak süpürgede nilfisk derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada'dan aldım. Teşekkürler TL fazla verdim bilerek Amazon tam anlamıyla bozguncu,saldırgan. Kendisi indirim yaptığı yok piyasayı ele geçirmeyi hedefliyor.

• xiamen kullanıcısına yanıt

Değerli yorumunuz için teşekkürler. E-ticaret sitelerinde özellikle bu tür ürünlerde uzun kullanım performansı hakkında yorum genelde olmuyor. İnsanlar çoğunlukla ürün gelince bakıyor çok iyi, olumsuz bir şey farketmiyor. Şikayet sitelerinde de sadece olumsuzluklardan veya kargo sıkıntılarından bahsediliyor. En verimli yorumlar forumlarda sizin gibi kullanıcıların sayesinde ortaya çıkıyor, sağolun. Bahsettiğiniz Electrolux süpürgenin modeli nedir?

• Marathon aldım da, 10 senelik Bosch 1400w supurgemden daha kotu çekiyor şaka gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Satıcı hepsiburada ise daha mantıklı. Şarj aleti aldım. 8 ay sonra bozuldu. Tam ücret iadesi nakit olarak yapıldı.

Amazon çok güçlü çoğu üründe hepsiburada takip edip 1 tl altına veriyor. Rakip batırmak için. Çok kötü bir özellik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.hüseyin kullanıcısına yanıt

Ben bunu almistim, memnun kaldim. Ancak turbo baslikli bir modeli ya da ekstra turbo baslik alinirsa daha verimli olur. Bu haliyle halida zorluyor

https://www.hepsiburada.com/electrolux-pc91-greet-pure-c9-650w-torbasiz-elektrikli-supurge---siyah-p-HBV00000NPCEU?magaza=Hepsiburada

• masterap M kullanıcısına yanıt

Tavsiyeniz için teşekkürler. Tam da bu fiyat aralığında bir süpürge almak istiyorum. 2-2.5 seviyesine çıkınca miele ile aralarındaki fark epey azalıyor. Pure C9 serisinde model numarasını unuttum, çok kolay deforme olduğu, malzeme kalitesinin kötü olduğu yönünde birkaç yorum okudum. İlerde tekerlerde de problem çıkabiliyormuş. Sizce bu modelin malzeme kalitesi nasıl? Bu arada turbo başlık hangi marka olursa olsun şart gibi, sizin gibi düşünen çok fazla kullanıcı yorumu okudum.

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt

5-6 aydir kullaniyorum. Saglam duruyor malzemesi ancak seneler sonra ne duruma gelir bilmiyorum.

• Toz torbasiz supurgelerin hepsi ayni 1yil sonta filtreleri dolar cekmez. Sen internette hepa filtre bulursun siparis edersin degistirirsin ama gene de supurge cekmez. Hanim basinin etini yer. Dir dir dir. Sonra sen bunu ikinci elde satip tektar toz torbali supurge alirsin. Kisir donguye herkes girer uzulmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: LeHospitall

Toz torbasiz supurgelerin hepsi ayni 1yil sonta filtreleri dolar cekmez. Sen internette hepa filtre bulursun siparis edersin degistirirsin ama gene de supurge cekmez. Hanim basinin etini yer. Dir dir dir. Sonra sen bunu ikinci elde satip tektar toz torbali supurge alirsin. Kisir donguye herkes girer uzulmeyin

Unuttum bu işleri. Torbalida filtre gerekmiyor mu hocam?Sıcak Marathon Serisi Görülmemiş İndirim 

• Philips Süpürge almanızı önermem. Bizde var her bir parçası dökülüyor süpürgenin. Önce tekeleri çıktı, sonra arka kapağı sıkıntı çıkardı, sonra süpürgenin ucundaki fırçalar kendi kendine düşmeye başladı. Siz bilirsiniz ama ben bir daha hayatta almam.

• Hala bu süpürgelerden alan var mı? Bunların devri bitti bence. Robot süpürge devri başladı.

• Pi kullanıcısına yanıt

Toz torbalida filtre degistirdigimi hatirlamiyom. Torbayi degistir devam. Canavar canavar masallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.