Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.324
Cevap
417
Favori
507.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hamidowic

quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

arkadaşlar ilgisini çeken olabilir diye düşündüm güzel bir tasarım ancak mutlaka ürünü incelemek gerekir diye düşünüyorum.
    http://www.2515151.com/video-galeri.aspx

onun minderleri kayar gibi sanki hissettim videodan oda adamı gıcık eder.
    ama ürünün tak çıkar oluşuna dicek bişey yok basit süper ama oturulduğunda nasıl konforu var acaba

İdeal oturma derinliği 60-65cm. Bu ürünün oturma derinliği en fazla 50 cm dir ki 50 cm de sandalye ölçüsüdür. Alacaklar varsa engel de olmak istemem. Pratik farklı ürün ama konfor aramayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

Bu günlerde ben de sitelere gitmeyi düşünüyorum, tavsiye edebileceğiniz uygun yerler varsa çok yardımı dokunacaktır.

Fabrikasyon ürün mü düşünüyorsunuz, imalat mı?

Hocam benim hatun biraz zor beğeniyor, razı edebilir ya da beğenisini tutturabilirsem fabrikasyon daha uyguna gelir diye düşünüyorum ancak dediğim gibi hepsinin fabrikasyon olması imkansız gibi. Belki bazıları olabilir.
    Salon takımı, yemek takımı, oturma grubu duruma göre dolap, kitaplık vs anlayacağınız bütün bir evin eşyası olacak. Hatta bir arkadaşım da aynı durumda beraber alma durumumuz da var.

• quote:

quote:

quote:

Bu günlerde ben de sitelere gitmeyi düşünüyorum, tavsiye edebileceğiniz uygun yerler varsa çok yardımı dokunacaktır.

Hocam benim hatun biraz zor beğeniyor, razı edebilir ya da beğenisini tutturabilirsem fabrikasyon daha uyguna gelir diye düşünüyorum ancak dediğim gibi hepsinin fabrikasyon olması imkansız gibi. Belki bazıları olabilir.
    Salon takımı, yemek takımı, oturma grubu duruma göre dolap, kitaplık vs anlayacağınız bütün bir evin eşyası olacak. Hatta bir arkadaşım da aynı durumda beraber alma durumumuz da var.

fabrikasyon ürünlerin en ucuzu rapsodi'de.

kaliteyi pek anlamam :)

• quote:

quote:

quote:

hocam 1 hafta önce sitelerden mobilya aldık. Almadan baya bi gezdik, fabrikasyonlara da baktık, imalatlara da. Fabrikasyon ürünler biraz kalitesiz geldi bana, aslında bütçe kısıtlıydı ama biraz daha yükseltip imalat aldık hepsini. Salon takımı, 2 kanepe, yemek odası, yatak odası toplam 12500 liraya geldi. Biraz bütçemin üzerinde bi fiyat aslında ama daha uzun ömürlü olacağını düşündüğümden biraz dişimizi sıkacağız artık.
    Salon takımı ve koltukları özince mobilya, diğerlerini kuzey mobilyadan aldık. Fakat tavsiyem her mağazayı gezmeniz çünkü hepsinin modelleri çok farklı. Benim görüşüm örneğin Bellona vb yerlerden 3000 liraya salon takımı almak yerine siteler imalatı 4000 liraya salon takımı almak daha iyi, çünkü ürünlerde kalite farkı oluyor gerçekten.
    Ayrıca evde bi çalışma odası yapacağım, kitaplık, masa gibi ihtiyaçlarım var onu da itfaiye meydanından alacağım, orada iyi gezince çok güzel ürünlere çok uygun fiyatlar bulunabiliyor, bide sabah siftahı diye bir olay var orada günün ilk alışverişini yaparsan biraz sıkı pazarlıkla adamlar sabah siftahı hadi al git diyerek daha da indiriyorlar.

• butun yorumları okuyamadımda
    eninde sonunda alacaz bakarım bir ara,

hazırmı alacaz sipariş vermekmi daha iyi oluyor.
  • belki yeri değil ama yinede sormak istiyorum, şişme yatak nasıldır? rahatmıdır? nerelerde bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

İstanbulda iseniz Bir kaç yer tavsiye edeyim. Spotçular çarşıları var benim bildiklerim; Bayrampaşa, Alibeyköy, Yenibosna, Poli çarşıları gibi inanın çok güzel mobilyaları uygun fiyatlara iyi bir pazarlıklarla alabilirsiniz. Bir iki gününüzü ayrın gezin sonuçta cebinizde paranız kalacaktır emin olun. Büyük markaların fiyatları da büyük ve seçenekleri de kısıtlı

Birde bir soru bu mobilya bulunabilir mi

[simage]
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
    [/simage]

parayı verdikten sonra imalatçılar yapar. neden olmasın?

• biz inegölden almıştık.mertere nakliye dahil. kalite olarak gerçekten tatmin edici ve pazarlık içinde pek yorulmuyorsunuz.gidip fiyatlara bakmanız araştırmanız lazım 1,5 sene oldu biz alalı..istanbulda satılılan kaliteden çok daha iyisini bulabilirsiniz. site adresi aşağıda.

http://turkce.ndesign.com.tr/
  • Dün yaklaşık 5-6 saat eskişehir deki mobilyacıları gezdim kendi yapıp satan vs den tutta markalara kadar kendi yapanlarda tasarım yok malzeme kaliteli olsada göze hitap etmedikden sonra bi halt olmuyor.İstikbal,doğtaş,cardin vs hepsindeki tasarımlar aynı fiyatlar değişik içlerinde beğendiğim olmadığı için sadece fiyat aldım çıktım gezerken gördümki ider mobilya eskişehire şube açıyor sabah kurulum yapıyolardı akşamüstü gel dediler gittim baktım gezdim ürünler kaliteli fiyatlarıda bir okadar uygun 1700-1800 koltuk takımları aynı fiyatlara yemek ve yatak odaları mevcut sitesinden bakabilirsiniz.Ama birde teleset diye bir yer vardıki oraya girdiğimde iki model beğendim birisi arge ürünüymüş 2013 de çıkacakmış adamın demesi adam fabrikaya gidip ürünlere bakıp ara sıra böyle arge ürünlerini alıyormuş normale göre daha kaliteli malzeme kullanıyorlar dedi nekadar doğru bilemem tabi oda 3000 tl istedi o koltuk takımına ama çok hoşuma gitti bi tek şu arge mevzusu kafama takıldı onun dışında bir takım daha beğendim 4000 dedi bundada uzaktan kumanda ile yatak açılıp kapanıyordu vs.

• Merhaba,mobilya konusunda pek bir bilgim yok,sizlere sormak istiyorum.istanbul avcilarda isbir yatak da mobilya vardı yatak odası begendim 3000 gayet tatminkar geldi görünüş acisindan ama malzemesini sunta dedi dedim mdf daha sağlam oluyormuş,oda evet sağlam ama sağlıksız dedi birşeyler ekledi. Mdf mi sunta mi?birde isbir mobilyadan nasıldır?
  • Pratikerde tek 3 lü kanepeler koltuklar vs indirim var galiba. yani yapı/mobilya gruplarında indiirm var.
  • Ankaradan alacaklar için söylüyorum sitelerde sadece karacakaya caddesin de mobilyacılara bakın onlar imalatçıya yaptırıp satarlar isterseniz takımı bozup ta yada sizin istediğin tarzda da yaptırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

-class koltuk takımı (tekli koltukları biraz farklı istedim) fiyat:3100
    -akdeniz yatak odası(sürgülü dolap, şifonyer, ayna, 2komidin, başlık) (baza+yatak yok) fiyat:3369
    -eylül yemek odası (1noluversiyon: tv ünitesi, masa, 6 sandalye) fiyat:1129tl
    -(160x200) ortabedik tıbbi yatak + çiftli baza fiyat: 900
    -orta sehpa fiyatını sormadım hediye istedim verdiler
    -üçlü sehpa fiyatını sormadım abartarak istedim hediye verdiler

tutması gereken fiyat; 8500tl gibi bir rakam hediyeler hariç, ödediğim miktar; 6500tl hediyeler dahil

mağza sahibi çok ilgiliydi 2 mağza toplam 6 kat gezdik seçtiklerimizi 3 defa inceledik karar verdik pazarlığa oturduk bir tanıdıkta aracı oldu

resimlerini koyarım ancak 1 haftayı bulur televizyon siparişi verdim o gelince getirecekler tv ünitesini ve sehpaları, diğer parçalarıda haziran ayında alıcam ev değiştirecek gibi gözüküyorum

hocam sen nerden aldın bu fiyatı ? ankara olsun ne olursun :)....

Birde biz taksitli almak istiyoruz. Bu fiyata taksitli neresi yapar acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

-class koltuk takımı (tekli koltukları biraz farklı istedim) fiyat:3100
    -akdeniz yatak odası(sürgülü dolap, şifonyer, ayna, 2komidin, başlık) (baza+yatak yok) fiyat:3369
    -eylül yemek odası (1noluversiyon: tv ünitesi, masa, 6 sandalye) fiyat:1129tl
    -(160x200) ortabedik tıbbi yatak + çiftli baza fiyat: 900
    -orta sehpa fiyatını sormadım hediye istedim verdiler
    -üçlü sehpa fiyatını sormadım abartarak istedim hediye verdiler

tutması gereken fiyat; 8500tl gibi bir rakam hediyeler hariç, ödediğim miktar; 6500tl hediyeler dahil

mağza sahibi çok ilgiliydi 2 mağza toplam 6 kat gezdik seçtiklerimizi 3 defa inceledik karar verdik pazarlığa oturduk bir tanıdıkta aracı oldu

resimlerini koyarım ancak 1 haftayı bulur televizyon siparişi verdim o gelince getirecekler tv ünitesini ve sehpaları, diğer parçalarıda haziran ayında alıcam ev değiştirecek gibi gözüküyorum

hocam sen nerden aldın bu fiyatı ? ankara olsun ne olursun :)....

Birde biz taksitli almak istiyoruz. Bu fiyata taksitli neresi yapar acaba :)

yukarıda yazmış arkadaş. kilim mobilyadan almış. anadolu yakasında fazla şubesi yok. küçükyalı mağazasına bakacam ben de bi ara.

• Arkadaşlar ankarada Tepe mobilyaya baktım sözde indirim yapmışlar ama bindirim üzerinden indirim olduğu belli modelleri belirledim gibi burada sizlerden duyduğum ider mobilyaya nişanlım haftasonu istanbulda gidip bakmış hemen yanında tepe mobilyada varmış iderin tasarımlarını beğenmiş internetten begendiği modelleri bende inceledim fiyat ve görünüm olarak hiç fena görünmüyor. İder mobilyanın ürünlerinin konusunda bilgi verirmisiniz, alsak memnun kalırmıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncyoo

Arkadaşlar ankarada Tepe mobilyaya baktım sözde indirim yapmışlar ama bindirim üzerinden indirim olduğu belli modelleri belirledim gibi burada sizlerden duyduğum ider mobilyaya nişanlım haftasonu istanbulda gidip bakmış hemen yanında tepe mobilyada varmış iderin tasarımlarını beğenmiş internetten begendiği modelleri bende inceledim fiyat ve görünüm olarak hiç fena görünmüyor. İder mobilyanın ürünlerinin konusunda bilgi verirmisiniz, alsak memnun kalırmıyız?

yukarıda da yazmıştım. abim 2004 yılında koltuk takımı almıştı. oldukça konforlu ve hala sapasağlam. arkadaşlarımdan da farklı takımlar alanlar var. hepsi memnunlar. ben de 1-2 takımı iderden alacağım sanırım.
  • Ankara'da da varmıs yeri iderin, bi ara gidip bakcam.. Apollon ve simena hoş gibi..

Edit: Şunu farkettim, 3+2+1 satıyormuş adamlar 3+2+1+1 değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunnamed -- 13 Şubat 2012; 14:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Orijinalden alıntı: tncyoo

Arkadaşlar ankarada Tepe mobilyaya baktım sözde indirim yapmışlar ama bindirim üzerinden indirim olduğu belli modelleri belirledim gibi burada sizlerden duyduğum ider mobilyaya nişanlım haftasonu istanbulda gidip bakmış hemen yanında tepe mobilyada varmış iderin tasarımlarını beğenmiş internetten begendiği modelleri bende inceledim fiyat ve görünüm olarak hiç fena görünmüyor. İder mobilyanın ürünlerinin konusunda bilgi verirmisiniz, alsak memnun kalırmıyız?

yukarıda da yazmıştım. abim 2004 yılında koltuk takımı almıştı. oldukça konforlu ve hala sapasağlam. arkadaşlarımdan da farklı takımlar alanlar var. hepsi memnunlar. ben de 1-2 takımı iderden alacağım sanırım.

Kayınpederde bakmış ve az biraz anlıyormuş malzemesi felan iyi demiş yinede ucuz etin yahnisi olmasın diye sizlerede sormak istedim mesajınızı görünce ve abinizin uzun yıllardır kullandığını görünce içim rahatladı açıkcası bende ankara mağazasına gidip bakıp almayı düşünüyorum hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

Ankara'da da varmıs yeri iderin, bi ara gidip bakcam.. Apollon ve simena hoş gibi..

Edit: Şunu farkettim, 3+2+1 satıyormuş adamlar 3+2+1+1 değil..

gidip yerinde gördüm ürünler 3+2+1 satıyorlar iki tane tekli istersen yaklaşık +400 lira ilave ürünler oldukça düzgün ve kaliteli duruyor ama sikayetvar.com a baktım az önce şikayetlerde bir yığılma gördüm ve sunta kullanıldığından falan bahsetmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bf -- 13 Şubat 2012; 15:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnsokrates

quote:

quote:

quote:

hocam 1 hafta önce sitelerden mobilya aldık. Almadan baya bi gezdik, fabrikasyonlara da baktık, imalatlara da. Fabrikasyon ürünler biraz kalitesiz geldi bana, aslında bütçe kısıtlıydı ama biraz daha yükseltip imalat aldık hepsini. Salon takımı, 2 kanepe, yemek odası, yatak odası toplam 12500 liraya geldi. Biraz bütçemin üzerinde bi fiyat aslında ama daha uzun ömürlü olacağını düşündüğümden biraz dişimizi sıkacağız artık.
    Salon takımı ve koltukları özince mobilya, diğerlerini kuzey mobilyadan aldık. Fakat tavsiyem her mağazayı gezmeniz çünkü hepsinin modelleri çok farklı. Benim görüşüm örneğin Bellona vb yerlerden 3000 liraya salon takımı almak yerine siteler imalatı 4000 liraya salon takımı almak daha iyi, çünkü ürünlerde kalite farkı oluyor gerçekten.
    Ayrıca evde bi çalışma odası yapacağım, kitaplık, masa gibi ihtiyaçlarım var onu da itfaiye meydanından alacağım, orada iyi gezince çok güzel ürünlere çok uygun fiyatlar bulunabiliyor, bide sabah siftahı diye bir olay var orada günün ilk alışverişini yaparsan biraz sıkı pazarlıkla adamlar sabah siftahı hadi al git diyerek daha da indiriyorlar.

Bizim hanımın arkadaşları lazonni diye marka bir yerden almışlar onların fiyatları ve buradaki 20-25 bin TL fiyatları görünce baya bir terlemiştim.
    Eğer aldıklarınız güzel ve kaliteli ise 12-15 bin TL arasına razıyım. :)
    Tavsiyelerinize teşekkür ederim söylediğiniz dükkanları gezeceğim..

Alan arkadaşlar keşke bir fotoğraf vs ekleme imkanları olsa. Çünkü benim anladığım özellikle bu elden imal edenler tutturabildiklerine satıyorlar gibi bir hava var. Size 3000 TLye sattığını bir başkasına yağlayıp ballayıp 3500TL ye satıyorlar.

Sitelerden tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Tavisye verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.