Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.324
Cevap
417
Favori
507.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

www.sanalmobilya.com sitesindeki ürünleri 6 ay mağaza mağaza kapı kapı (Bakmadığım firma, model kalmadı) mobilyacı gezmiş biri olarak çok pahalı ve demode bulduğumuda belirteyim :)

o markalar hepsi tek düze aynı fabrikadan çıkma bütün modeller birbirine benziyor. mağaza ismine bakmasam bazen nerede olduğunu şaşırıyor insan.
    şimdi ben istanbuldayım kalkıp ankaraya mı geleyim. burada koskoca masko mobilyacıların suyu çıktı. üstelik masko dediğiniz yer 1 günde gezmekle bitmiyor fiyatlar bu verdiğim sitedekilerin abartmıyorum 2-3 misli..
    sizin beğendiğiniz bir iki model vs. varsa foto link eklermisiniz..

Hocam ben 2 sene önce rapsodiden aldım mobilyalarımı. Bu zamana kadar defalarca şikayetim oldu firmadan. Modüler mobilyalar suntalem malzemeden üretildiği için çok dayanıksız oluyor. Hele birde taşınma gafletinde bulunulursa 2. kere yapılan montajdan sonra tuttuğun malzeme elinde kalıyor (Kapak, dolap vs.). Bu verdiğiniz sitede bulunan mobilyaların da tümü suntalem malzeme. Ben o hatayı yaptım siz yapmayın diye uyarmak istiyorum. Tavsiye model istemişsiniz ancak beğeniler farklıdır dolayısıyla da bir öneri sunmam doğru olmaz. Sitede verilen fiyatlarla Ankara (Siteler) mobilyaları arasında çok ufak farklar var. Yaklaşık 10 gün önce kardeşim için tüm evin mobilyasını aldık. Fiyatlar şu zamanlarda çok makul. Samsun, Giresun ve Urfadan arkadaşlarım hep ankaradan aldılar mobilyalarını. Bugüne kadar hiçbirisinden en ufak bir şikayet duymadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

quote:

www.sanalmobilya.com sitesindeki ürünleri 6 ay mağaza mağaza kapı kapı (Bakmadığım firma, model kalmadı) mobilyacı gezmiş biri olarak çok pahalı ve demode bulduğumuda belirteyim :)

o markalar hepsi tek düze aynı fabrikadan çıkma bütün modeller birbirine benziyor. mağaza ismine bakmasam bazen nerede olduğunu şaşırıyor insan.
    şimdi ben istanbuldayım kalkıp ankaraya mı geleyim. burada koskoca masko mobilyacıların suyu çıktı. üstelik masko dediğiniz yer 1 günde gezmekle bitmiyor fiyatlar bu verdiğim sitedekilerin abartmıyorum 2-3 misli..
    sizin beğendiğiniz bir iki model vs. varsa foto link eklermisiniz..

Hocam ben 2 sene önce rapsodiden aldım mobilyalarımı. Bu zamana kadar defalarca şikayetim oldu firmadan. Modüler mobilyalar suntalem malzemeden üretildiği için çok dayanıksız oluyor. Hele birde taşınma gafletinde bulunulursa 2. kere yapılan montajdan sonra tuttuğun malzeme elinde kalıyor (Kapak, dolap vs.). Bu verdiğiniz sitede bulunan mobilyaların da tümü suntalem malzeme. Ben o hatayı yaptım siz yapmayın diye uyarmak istiyorum. Tavsiye model istemişsiniz ancak beğeniler farklıdır dolayısıyla da bir öneri sunmam doğru olmaz. Sitede verilen fiyatlarla Ankara (Siteler) mobilyaları arasında çok ufak farklar var. Yaklaşık 10 gün önce kardeşim için tüm evin mobilyasını aldık. Fiyatlar şu zamanlarda çok makul. Samsun, Giresun ve Urfadan arkadaşlarım hep ankaradan aldılar mobilyalarını. Bugüne kadar hiçbirisinden en ufak bir şikayet duymadım.

ne kadara ne tür malzemeler aldıgınızı da yazsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

quote:

İnegöl firmaları, istikbal, bellona, regina, tepe home, alfemo, rapsodi vs vs .. Bu firmaların sattığı malların hepsi hikaye çöP ! Mobilyada tek adres Ankara Siteler arkadaşlar. Peşin paranız varsa el emeği ömürlük ürünleri çok uyguna alırsınız.

Ben yinede o çöpleri kullanıcam teşekkürler

hocam sizin takım çok hoşuma gitti hemen hemen aynı modelleri alıcam bende galiba sadece koltuk takımınıhttp://www.kilimmobilya.com.tr/Urunler/1365/Simena-Maksi-Takim.aspx#!prettyPhoto simena alıcam galiba siz hangi şehirden aldınız acaba?

Niğde den aldım hocam bir sorun olursa değiştirme garantili olarak.

• konunun tamamını okumadım, fakat bilgisi olan arkadaşlar varsa rapsodi mobilya hakkındaki görüşlerini alabilir miyim? yaza düğün var ve insan her zaman mobilya almıyor & alamıyor.
    dh yi takip ederek aldığım herşeyden memnun kaldım. düşüncelerinizi bekliyorum.

edit,
    mardinde oturuyorum, ankara sitelerden almak gibi bir şansım yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo40 -- 17 Şubat 2012; 2:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo40

konunun tamamını okumadım, fakat bilgisi olan arkadaşlar varsa rapsodi mobilya hakkındaki görüşlerini alabilir miyim? yaza düğün var ve insan her zaman mobilya almıyor & alamıyor.
    dh yi takip ederek aldığım herşeyden memnun kaldım. düşüncelerinizi bekliyorum.

edit,
    mardinde oturuyorum, ankara sitelerden almak gibi bir şansım yok....

2 mesaj üstünüzde gerekli açıklama yapılmış...
  • Merhabalar ben Trabzonda okuyan bir öğrenciyim. Evdeki ihtiyaçlar için burayı buldum. Ancak sanırım burada yüksek kalite ve görsellik taşıyan ürünlerin indirimleri paylaşılıyor sanırım?

2 sorum var.

Ucuz ve Öğrenci işi mobilya nereden bulurum. (Burada Sandık odası yok ve 2. el ürünler sıfırdan pahalı)

Yada siz yeni ürün aldığınızda eskileri elden çıkarırken bize ne gibi bir yardımınız olabilir ?
  • Bebek odası için en uygun fiyat ve güzel model olarak aşağıdaki adresteki takımı seçtik.. Demonte olarak gelecek, sizlere de geldikten sonra yorumları burada yazarım..

Not: Sanal Pazar üzerinden daha uygun şartlarla firma satış yapabiliyor.. Şu ana kadar da gayet ilgililer.. Bakalım Perşembe elimize ulaşacakmış..

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• mobilya arayışlarım devam etmekte fiyattan dolayı idere kanım kaynamıştı mağazasına gittim gördüm tüm ürünler sunta fiyat uygun ama suntayada 2000 lira verip ikinci taşındığım evde yenisini alamam yani bu yüzden ideri kafamdan sildim derken bir tanıdık imalatcı ile karşılaştım ve yaptığı ürünleri gösterdi modellerini pek beğenmedim (eski ve işini güzel yapan bir tanıdıkdı) eğer bunları beğenmediysen beğendiğin modeli getir bakalım eğer bulunamayacak bir malzeme vs kullanılmamışsa yaparız dedi ortalama bir fiyat çıkarttık ve kullanabileceği en kaliteli malzemelerle koltuk takım 3+2+1+1 2200 tl ,yemek odası masa sandalye konsol 2000,yatak odası 2500 tl gibi bir rakama çıktı %90 ihtimalle de ona beğendiğim modelleri yaptıracağım eğer eskişehirde düşünen olursa tanıştırır yardımcıda olurum
  • iyi gunler,

ben asagidaki modelleri dusunuyorum ve tabir-i caizse yapabilecek bilek ariyorum.

burada verilen fiyatlar genelde sunta uzeri cok duz modellerin fiyatlari, ben 1.5aydir geziyorum, huzur icinde oturulacak bir ev icin soylenen fiyatlari cok dusuk buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

iyi gunler,

ben asagidaki modelleri dusunuyorum ve tabir-i caizse yapabilecek bilek ariyorum.

burada verilen fiyatlar genelde sunta uzeri cok duz modellerin fiyatlari, ben 1.5aydir geziyorum, huzur icinde oturulacak bir ev icin soylenen fiyatlari cok dusuk buluyorum.

hocam 70 yaşında olsam düşünebilirdim şaka bi yana çok ağır modeller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Macros

Merhabalar ben Trabzonda okuyan bir öğrenciyim. Evdeki ihtiyaçlar için burayı buldum. Ancak sanırım burada yüksek kalite ve görsellik taşıyan ürünlerin indirimleri paylaşılıyor sanırım?

2 sorum var.

Ucuz ve Öğrenci işi mobilya nereden bulurum. (Burada Sandık odası yok ve 2. el ürünler sıfırdan pahalı)

Yada siz yeni ürün aldığınızda eskileri elden çıkarırken bize ne gibi bir yardımınız olabilir ?

Bende Trabzonda okudum. Bir firma vardı oranın yerli firması (ismini anımsayamadım ) ama bir çok mahallede var bayii. Akçaabatta da vardı mesela. orada ucuz yollu kampanyalar olabiliyor git bak genç odası takımını beğen ama baazzı ürünler, çıkarttır işine yarayacaklar kalsın uygun fiyata çıkabilirsin.

AMa genel anlamda mobilya mağazaları Trabzon'da aşırı ahalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

quote:

İnegöl firmaları, istikbal, bellona, regina, tepe home, alfemo, rapsodi vs vs .. Bu firmaların sattığı malların hepsi hikaye çöP ! Mobilyada tek adres Ankara Siteler arkadaşlar. Peşin paranız varsa el emeği ömürlük ürünleri çok uyguna alırsınız.

Ben yinede o çöpleri kullanıcam teşekkürler

hocam sizin takım çok hoşuma gitti hemen hemen aynı modelleri alıcam bende galiba sadece koltuk takımını simena alıcam galiba siz hangi şehirden aldınız acaba?

Hocam kilim alacaksanız en son pazarlığınızı yapın ve aldığınız fiyatı bana bildirin buradaki bayii arkadaşım olur bir sorayım belki daha ucuz olabilir ona son fiyatı hangisi uygun gelirse oradan alırsınız . Bir yardımımız dokunsun bende evlenirken kilim den almıştım mobilyayı.

ben şunları almıştım ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merzer -- 20 Şubat 2012; 13:44:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

iyi gunler,

agir mi? bu modeller pek agir sayilmaz. bilmiyorum diger forumdaslarin fikirlerini de almak gerek tabi ki

• 42 inç tv sehpası arıyoturm arkadaşlar

mobilya konusuna soriyim dedim

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=18021388&Productid=mbmetagm180

ve bu ürünlerin kalitesi 2 günde hurda olmasın yaptırmak istiyorum ama benim usta taşınmış nakliye ödemek istemiyorum..
    ikea diğer önerilerde olur

aranan özellikler ucuz ve kaliteli olmalı :)
    enaz alt kısmı üç raflı olmalı 3 adet g500 hoparlörleri yan kısımlara koyulabilmeli..

• quote:

iyi gunler,

fiyat olarak nekadar diyorlar bunlara ve hangi şehirdesiniz bende kendim yaptırıcam eğer yakınsa sizede önerebilirim yapacak arkadaşı

• güzel konu takip edelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

iyi gunler,

Ağır değil aslında. Düz modeller. İyi bir usta bulunsa yaptırılabilir.

Farklı ürün ama ağır modeller bunlar bence. Saatlerce uğraşmıştık bunları yaparken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaraharun -- 20 Şubat 2012; 23:20:07 >

• Mobilya yaptırma olayı bana ters geliyor. Yaptırma işine girersek tamam kaliteli malzeme ve sağlam olabilir buna katılıyorum ancak bir modelde karar kıldık ve anlaşıp yaptırmaya başladık ve imalat bittiğinde istediğim modele benzemedi, çok benzer ancak asıl örnek model ne kadar güzelse yaptırdığımız bir o kadar çirkin durabilir böyle bir durum karşısında yok vazgeçtim ben bunu almıyorum diyebilecekmiyiz? Ben şahsen bu riske zamanında ayakkabı yaptırmak gibi bir gaflette bulunarak girdim, paramın tamamı yanmasada bir kısmından vazgeçmek zorunda kaldım bu sebeplerle riske şahsen girmek istemiyorum. Şimdiye kadar gidip incelemedim ancak ider ürünleri fiyat görünüm olarak mantıklı görünüyor eğer ora olmazsa tepenin ürünlerinin kalitesini begendim bütçeyi zorlasada ider'i beğenmezsem tepeden almayı düşünüyorum. Ankara için başka alternatif önerileriniz varsa değerlendirelim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tncyoo

Mobilya yaptırma olayı bana ters geliyor. Yaptırma işine girersek tamam kaliteli malzeme ve sağlam olabilir buna katılıyorum ancak bir modelde karar kıldık ve anlaşıp yaptırmaya başladık ve imalat bittiğinde istediğim modele benzemedi, çok benzer ancak asıl örnek model ne kadar güzelse yaptırdığımız bir o kadar çirkin durabilir böyle bir durum karşısında yok vazgeçtim ben bunu almıyorum diyebilecekmiyiz? Ben şahsen bu riske zamanında ayakkabı yaptırmak gibi bir gaflette bulunarak girdim, paramın tamamı yanmasada bir kısmından vazgeçmek zorunda kaldım bu sebeplerle riske şahsen girmek istemiyorum. Şimdiye kadar gidip incelemedim ancak ider ürünleri fiyat görünüm olarak mantıklı görünüyor eğer ora olmazsa tepenin ürünlerinin kalitesini begendim bütçeyi zorlasada ider'i beğenmezsem tepeden almayı düşünüyorum. Ankara için başka alternatif önerileriniz varsa değerlendirelim arkadaşlar.

Katılıyorum, mobilyacı yaparım dedi bizde kabul ettik, yaptıktan sonra hiç birşeye benzemese bile almak zorundayız.. Adama diyemeyiz bu benzemedi buna diye, adam diretse aynısı ya bu nasıl benzemiyor diye, onu anlatmak bile güç..

• Elimde Adore'nin tek kişilik karyolası var. Yatak ihtiyacımı başka şekilde karşıladığım için artık buna ihtiyacım kalmadı. Kutusunda, jelatini bile duruyor Beşiktaş'ta oturuyorum ilgilenen varsa p.m. atsın uygun fiyata vereceğim.

Bu siteden aldım, kargoyla gelmişti:

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.