Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.327
Cevap
417
Favori
507.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün evime mobilyacı geldi.Beğendiğimiz modellerin eve uyumluluğu vs.Siz hiç uğraşmayın yerleştiriyoruz diye.Göremediğimiz o kadar çok şey olmuş ki.Adam geldi beğendiğimiz modelleri eve uygulamalı yerleştirdi son kararınızı verin gelin dedi.Evde ölü noktaları adam resmen canlandırdı.Hayret dedim ya içimden.Şaşkınlığımı anlamıştır belki ama aile bireyleri olarak etkilendik.Yatak odası,yemek odası,salon takımı,mutfak masası ve televizyonluk mu deniyor ona neyse işte o 9500 TL civarında.Çok para dokunacak ama ne yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Dün evime mobilyacı geldi.Beğendiğimiz modellerin eve uyumluluğu vs.Siz hiç uğraşmayın yerleştiriyoruz diye.Göremediğimiz o kadar çok şey olmuş ki.Adam geldi beğendiğimiz modelleri eve uygulamalı yerleştirdi son kararınızı verin gelin dedi.Evde ölü noktaları adam resmen canlandırdı.Hayret dedim ya içimden.Şaşkınlığımı anlamıştır belki ama aile bireyleri olarak etkilendik.Yatak odası,yemek odası,salon takımı,mutfak masası ve televizyonluk mu deniyor ona neyse işte o 9500 TL civarında.Çok para dokunacak ama ne yapalım.

Mobilyacının web adresi varmı? :)
  • Arkadaşlar İstanbul - Eyüpteki mobilya dükkanımızdan istediğiniz ;
    Yatak odası
    Genç Odası
    Mutfak Dolabı
    Kapı
    TV Ünitesi ve
    Portmantoyu
    İstediğiniz model ve ölçülerde uygun fiyat garantisiyle yapabiliriz.İstanbul'un her bölgesine ücretsiz nakliye ve kurulum yapılır.
  • Siteniz varmı model görebileceğimiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetk

Siteniz varmı model görebileceğimiz?

Sitemiz şuanda yok malesef ama model görmek istediğiniz ürünü söylerseniz kendi yaptığımız ürünlerin fotoğraflarını paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

İnegöl firmaları, istikbal, bellona, regina, tepe home, alfemo, rapsodi vs vs .. Bu firmaların sattığı malların hepsi hikaye çöP ! Mobilyada tek adres Ankara Siteler arkadaşlar. Peşin paranız varsa el emeği ömürlük ürünleri çok uyguna alırsınız.

Evimizin ilk mobilyaları Ankara mobilyadır, tam 25 senedir taş gibi (4 defa da taşındık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBlow

quote:

Sitemiz şuanda yok malesef ama model görmek istediğiniz ürünü söylerseniz kendi yaptığımız ürünlerin fotoğraflarını paylaşırım.

Fotoğraf eklemekte sınır yok hocam, elinizde ki çeşitlerin hepsi kabulumüzdür :D Farklı gözlere farklı eşyalar, farklı hitaplar.. Varsa fırsatınız web albumu falan da olur, facebook sayfası da tercih edilebilir... Ben bir koltuk takımı görmek isterim 3+2+1+1...
  •  Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

theunnamed hocam öncelikle güzel önerileriniz için teşekkürler. İlerleyen günlerde bir web sitesi açmayı planlıyoruz. Ama maalesef koltuk takımı yapmıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberBlow -- 21 Şubat 2012; 15:57:29 >

• quote:

theunnamed hocam öncelikle güzel önerileriniz için teşekkürler. İlerleyen günlerde bir web sitesi açmayı planlıyoruz. Ama maalesef koltuk takımı yapmıyoruz :)

Yatak odası da lazım :=) hani demek istediğim ben koltuk takımı arıyorum, bir başkası yatak odası, bir başkası genç odası.. Geniş yelpazeli fotoğraflar ve onlara ait ücretler yansıtılırsa güzel olur bence.. Web sitenizi açana kadar DH de bu boşluğu fotograflarla doldurabilirsiniz (yukarıda yuklemiş oldugunuz fotografları goremiyorum, eve gidince bakacam, yatak odası vardır umarım o fotografların içinde :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunnamed -- 21 Şubat 2012; 17:31:16 >

• quote:

quote:

haziranda evleniceğim için tüm mobilya çeşitleri diyebiliriz :)
  • Takip, çok yakında ihtiyaç olacak.
  • Orijinalden alıntı: theunnamed

Ayrıca sizlerde istediğiniz bir modeli bilgisayar ortamında çizip yollayabilirsiniz.Yine aynı şekilde farklı yerlerde beğendiğiniz bir modelide
    yaptırabilirsiniz.

Muhammet hocam hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın :)
    İsteğinize özel mobilya ve tasarım yapabiliriz dediğiniz gibi.Birkaç güne kalmaz yeni fotoğraflar eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberBlow -- 21 Şubat 2012; 21:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

iyi gunler,

ben asagidaki modelleri dusunuyorum ve tabir-i caizse yapabilecek bilek ariyorum.

burada verilen fiyatlar genelde sunta uzeri cok duz modellerin fiyatlari, ben 1.5aydir geziyorum, huzur icinde oturulacak bir ev icin soylenen fiyatlari cok dusuk buluyorum.

bu modeller icin verebileceginiz fiyat nedir mesela?

• Bursa ovaakca da koltuk takımı imalatıcıyız.Turkiye nin her yerine gonderim yapmaktayız.genel pdf katalogu ve fiyat listesi için lutfen mail adresinizi pm yoluyla iletiniz.bazı ornek resim ve fiyat paylasımı:

• Felix salon takımı (3-2-1-1) 2690 tl +kdv

• desire (3-2-1-1) 3095 tl +kdv

• Comfort (3-2-1-1) 2690 tl + kdv

tum koltuk takımlarımızda kumas alternatiflerimiz mevcuttur.

• 15 YIL ÖNCE EVLENİRKEN İSTİKBALDEN ALDIĞIM 3 ADET ÇEKYATI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM ARTIK :)
    HAKKINI YEMEYELİM ÇOK KAKLİTELİYMİŞ ÜZERİNDE 2 ÇOCUK HOPLA ZIPLA BÜYÜDÜ BUGÜNE GELDİK.
    2 TANE 3 LÜ+2 TANE TEKLİ YATAK OLABİLEN SAĞLAM BİR TAKIM ALMAK İSTİYORUM.
    3 LÜ KANEPELER YENİLERDE BAYA KÜÇÜK GELDİ BANA,1,80 LİK BİRİSİ YATINCA AYAKLARINI RAHAT RAHAT UZATSIN YANİ.(BENDEKİ ESKİLER ÖYLE)
    HANİ ALMIŞKEN İYİSİ OLSUN DERİZ YA ÖYLE BİŞEY.
    BU İŞLE UĞRAŞAN YADA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARDAN TAVSİYE RİCA EDİYORUM.
    MÜMKÜNSE RESİMLİ VE FİYATI BELİRTİLİRSE HERKESE FAYDALI OLUR.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Dün evime mobilyacı geldi.Beğendiğimiz modellerin eve uyumluluğu vs.Siz hiç uğraşmayın yerleştiriyoruz diye.Göremediğimiz o kadar çok şey olmuş ki.Adam geldi beğendiğimiz modelleri eve uygulamalı yerleştirdi son kararınızı verin gelin dedi.Evde ölü noktaları adam resmen canlandırdı.Hayret dedim ya içimden.Şaşkınlığımı anlamıştır belki ama aile bireyleri olarak etkilendik.Yatak odası,yemek odası,salon takımı,mutfak masası ve televizyonluk mu deniyor ona neyse işte o 9500 TL civarında.Çok para dokunacak ama ne yapalım.

Mobilyacının web adresi varmı? :)

xxx mobilya İstanbul.

google amca yardımcı olur sonrasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 16 Mart 2012; 9:13:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

Comfort (3-2-1-1) 2690 tl + kdv

tum koltuk takımlarımızda kumas alternatiflerimiz mevcuttur.

ilgileriniz için tesekkur ederim.baska arkadaslar var ise pm yoluyla mail adreslerini gonderirlerse fiyat+katolog bilgilerini gonderirim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.