Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.324
Cevap
417
Favori
507.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar İDAŞ bayısyım degıstırme kampanyası basladı ve gecen kampanyaya gore fıyatlarda ındırım var hem reklam ıcın soluorum hem bılgılendırme amaclı olarak.istedıgınız bısı olursa yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgıncewww.idaş.com.tr
  • Bu ideri inceledim, ürünler görsel olarak güzel, fiyat olarak da. Ama malzeme kalitesini bilemeyeceğim lakin müşteri memnuniyetleri oldukça kötü. Şikayetlerden anladığım kadarı ile de bütün ürünleri mükemmel değil. 2 yılda bir takım değiştirmemek için mantıklı bir seçim gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Bu ideri inceledim, ürünler görsel olarak güzel, fiyat olarak da. Ama malzeme kalitesini bilemeyeceğim lakin müşteri memnuniyetleri oldukça kötü. Şikayetlerden anladığım kadarı ile de bütün ürünleri mükemmel değil. 2 yılda bir takım değiştirmemek için mantıklı bir seçim gerek.

Ben şahsen sikayetvar.com u çok fazla degerlendirmeye almıyorum sebebi ise hangi markaya bakarsanız bakın hakkında birsürü şikayet var ordaki sorunları okuyunca hiçbir ürün almayız gibi o nedenle sadece ordaki yazıları dikkate almak çok dogru olmayabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncyoo

quote:

Bu ideri inceledim, ürünler görsel olarak güzel, fiyat olarak da. Ama malzeme kalitesini bilemeyeceğim lakin müşteri memnuniyetleri oldukça kötü. Şikayetlerden anladığım kadarı ile de bütün ürünleri mükemmel değil. 2 yılda bir takım değiştirmemek için mantıklı bir seçim gerek.

Ben şahsen sikayetvar.com u çok fazla degerlendirmeye almıyorum sebebi ise hangi markaya bakarsanız bakın hakkında birsürü şikayet var ordaki sorunları okuyunca hiçbir ürün almayız gibi o nedenle sadece ordaki yazıları dikkate almak çok dogru olmayabilir diye düşünüyorum.

Tabi ki kardeşim örnek olarak hepsiburadaya bir bak rekor ondadır heralde ama alıyor muyuz ? evet. Bana sattığı ürünün arkasında duracak adam lazım. Ayrıca benim ider alma şansım yok zaten. Konya da bayileri yok. Ankara dan alsam bir problem çıksa gelip kim bakacak ? yok abi en iyisi buradan iyi bir usta bulmak ya da bilindik, istikmak, bellona, rapsodi, kilim vb. daha çok onları inceleyip sıkı pazarlık ne kadar yapılırsa artık. Gönlüne yatanı almak mantıklı gibi geliyor. Dünyanın öbür ucundan bile alırsın ama bir problem çıktığında muhatap bulmak sorun bu korkutuyor sadece.

• quote:

quote:

+1 tamam dikkate alalım oradaki şikayetleri de 4-5 binden aşağıya takımı olmayan doğtaş'ın da çuvalla şikayeti var. uyduruk malzemeden bahseden mi ararsın alakasız ürün gönderenini mi. biraz şans aslında bu işler.

• quote:

quote:

quote:

Tabi ki kardeşim örnek olarak hepsiburadaya bir bak rekor ondadır heralde ama alıyor muyuz ? evet. Bana sattığı ürünün arkasında duracak adam lazım. Ayrıca benim ider alma şansım yok zaten. Konya da bayileri yok. Ankara dan alsam bir problem çıksa gelip kim bakacak ? yok abi en iyisi buradan iyi bir usta bulmak ya da bilindik, istikmak, bellona, rapsodi, kilim vb. daha çok onları inceleyip sıkı pazarlık ne kadar yapılırsa artık. Gönlüne yatanı almak mantıklı gibi geliyor. Dünyanın öbür ucundan bile alırsın ama bir problem çıktığında muhatap bulmak sorun bu korkutuyor sadece.

Senin durum daha farklı o zaman kardeşim, bulunduğun ilde bir muhattabın olması, satan firmanın ürünün arkasında bulunması çok önemli.

Bu konu açılmadan önce evgör diye istanbulda bulunan ve 3 mağazası bulunan mobilyacıya baktık modelleri begendik ankaraya kapı önü teslim şeklinde almaya karar verdik ama düşünüp taşındım bir sorun çıksa atıyorum koltuk takımında küçük elektronik bi cihaz degilki bugün arızaya gönder 3-5 güne geri gelsin sırf bu yüzden vazgeçmiştim. İderi aynı evgör gibi tasarımları güzel ve fiyatları makul kayınpeder hem evgördeki hemde iderdeki mobilyaları gördü bariz iderdeki mobilyalar daha iyi demiş ben çok anlamam mobilyadan oda çok olmasada bakınca bi fikir beyan edebiliyor kalitesi konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

hocam şöyle diyim. mobilya işi çok karışık bir iş. ama ben evleneli 6 yıl oldu tecrübem şuunu gösterdi ki fabrikasyon ürünlerden uzak durmakta fayda var. en güzeli imalatçı birilerinden almak.

o biçim doğru
  • takıp :))
  • Selamlar
    Bugün mutfak dolabı içine mutfakçıya gittim tercihim pvc den yana oldu. 15 m komple dolaplar ve çekmeceler ve bazı aksesuarlar için 6.550 tl fiyat çıkardı tezgah hariç. bana çok abartı geldi fiyat. Tezgah için de lake önerdi lavado dahil 5,5 mt : 2800 tl. Toplamda 9.350 tutuyor sanki araba satıyorlar. Sonra İstikbal Regina mutfak a da uğradım orda beğendiğim muftak dolap seti de 6.500 tl tezgah hariç
    Yani dolap yapan esnafla - istikbal aynı fiyatlarda siz ne tavsiye edersiniz? Bu kadar para vermek mantıklımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

bugün nişanlımla tepe home u gezdik, fiyatlarda %30 indirim var, hakkında düşünceleriniz nedir?

gectigimiz ay %15 indirim ile 4080 lira olan takim su anda %30 indirim ile 5800 TL. var gerisini sen dusun

geçen yaz sonu güzel indirim olmuştu.şuan indirimli halinde olan salon takımına millet tüm mobilyasını alıyor.
  • quote:

quote:

bende şikayet sitesindeki şikayetlerini okudum.bu arada beyaz eşya sektöründe şikayet yönetim uzmanı olarak çalışmaktayım.şikayetlerin tarihine baktığımda %70'i evlik dönemi olan mayıs ve eylül ayı içerisinde,özelliklede teslimat ile ilgili.tek tük malzeme ile ilgili şikayetler vardı.

bilginize

• kimse yazmamış ben yazayim..
    https://www.sanalmobilya.com/
    Anasayfa
    http://www.sanalmobilya.com
    alış veriş yapanınız var mı bilmiyorum ama çok uygun koltuk takımları var. sizi arayıp desen renk model vs. seçiminde çok yardımcı oluyorlarmış, inegöl bursa dan kapınıza kadar getirip kargo masrafsız teslim ediliyormuş. Bellonna/istikbal de koltuk baktık hepimiz Bellona Premiumu beğendik ama o koltuk 5000tl edecek kadar da değil. basbayağı fabrikasyon.
    Buna istinaden bizim de evde koltuk takımımız var spor klasik bir model. bunu kaplatmayı denedik. arkası kapitone olacak dedik kumaş+sünger 1000tl istiyorlar ee 2000 isteyen 2800tl diyen hatta 3150 (50si neyse) tl fiyat çekenler var. yahu oha diyorum buradan onlara, ha koltukları Kervan dan alsak, 15000tl lik koltuğa, verirsin 5000tl döşemesine ama 3000tl de yuha yani. istanbul mahmutpaşa, unkapanı kumaşçılara da baktık çok farklı değil fiyatlar.. velhasıl. yukarıda verdiğim linkte avangard koltuklarda şaahane modeller var ve 2000tl gibi bir fiyata yepyeni sıfır koltuk alıyorsunuz. ben yakında kararı verip burdan almayı düşünüyorum.
    spor classic:
    www.sanalmobilya.com
    Sanal Mobilya , İnegöl Mobilyası
    http://www.sanalmobilya.com/asp/product/1528/Modernklas-Salon-Takimi

classic :
    www.sanalmobilya.com
    http://www.sanalmobilya.com/asp/product/1451/Zihar-Klasik-Koltuk-Takimi

detayy :
    www.sanalmobilya.com
    http://www.sanalmobilya.com/asp/product/773/Ezel-Avangart-Salon-Takimi

• İnegöl firmaları, istikbal, bellona, regina, tepe home, alfemo, rapsodi vs vs .. Bu firmaların sattığı malların hepsi hikaye çöP ! Mobilyada tek adres Ankara Siteler arkadaşlar. Peşin paranız varsa el emeği ömürlük ürünleri çok uyguna alırsınız.
  • www.sanalmobilya.com sitesindeki ürünleri 6 ay mağaza mağaza kapı kapı (Bakmadığım firma, model kalmadı) mobilyacı gezmiş biri olarak çok pahalı ve demode bulduğumuda belirteyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

İnegöl firmaları, istikbal, bellona, regina, tepe home, alfemo, rapsodi vs vs .. Bu firmaların sattığı malların hepsi hikaye çöP ! Mobilyada tek adres Ankara Siteler arkadaşlar. Peşin paranız varsa el emeği ömürlük ürünleri çok uyguna alırsınız.

Ben yinede o çöpleri kullanıcam teşekkürler
  • quote:

quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

quote:

İnegöl firmaları, istikbal, bellona, regina, tepe home, alfemo, rapsodi vs vs .. Bu firmaların sattığı malların hepsi hikaye çöP ! Mobilyada tek adres Ankara Siteler arkadaşlar. Peşin paranız varsa el emeği ömürlük ürünleri çok uyguna alırsınız.

Yanlış anlamayın lütfen. O çöpleri bende kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EskiyeNi

quote:

hocam sizin takım çok hoşuma gitti hemen hemen aynı modelleri alıcam bende galiba sadece koltuk takımını simena alıcam galiba siz hangi şehirden aldınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: özer0334

quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

bugün nişanlımla tepe home u gezdik, fiyatlarda %30 indirim var, hakkında düşünceleriniz nedir?

gectigimiz ay %15 indirim ile 4080 lira olan takim su anda %30 indirim ile 5800 TL. var gerisini sen dusun

geçen yaz sonu güzel indirim olmuştu.şuan indirimli halinde olan salon takımına millet tüm mobilyasını alıyor.

ama yaz sonu indirimi de çok değildi işte :(

bir de saloni ve lazzoniyi çok detaylıca inceledikten sonra tekrar tepe home'a gittim ve inanın gözümde çok çok basit kaldı yemek ve yatak odaları.

• quote:

www.sanalmobilya.com sitesindeki ürünleri 6 ay mağaza mağaza kapı kapı (Bakmadığım firma, model kalmadı) mobilyacı gezmiş biri olarak çok pahalı ve demode bulduğumuda belirteyim :)

o markalar hepsi tek düze aynı fabrikadan çıkma bütün modeller birbirine benziyor. mağaza ismine bakmasam bazen nerede olduğunu şaşırıyor insan.
    şimdi ben istanbuldayım kalkıp ankaraya mı geleyim. burada koskoca masko mobilyacıların suyu çıktı. üstelik masko dediğiniz yer 1 günde gezmekle bitmiyor fiyatlar bu verdiğim sitedekilerin abartmıyorum 2-3 misli..
    sizin beğendiğiniz bir iki model vs. varsa foto link eklermisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukman -- 13 Şubat 2012; 23:59:06 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.