Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
417
Favori
508.013
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CyberBlow

quote:

Orijinalden alıntı: YARGIÇ06

Arkadaşlar sizden ricam bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim. evime vestiyer, gardrop v.s yaptırcam SUNTALAM mi yoksa MDF mi yaptırsam. adam usta diyorum hangisi daha sağlam ve kullanışlı olur farketmez diyor. oysa MDF çok daha sağlam görünüyor

MDF çok daha sağlam ve dayanaklıdır.Suntalam suyu aldığında şişme yapar ve aynı zamanda MDF kadar dayanıklı değildir.Bu zamanda suntalam ürün yapan mobilyacıların kalması şaşırtıcı gerçekten.Tabi fiyat farkı olduğundan usta size farketmez cevabını vermiş.İstanbul civarındaysanız ürünler konusunda yardımıcı olabilirim.

hocam ankaradayım emin olun dürüst bir usta bulamadım. hep kandırmaca iyi usta ayaklarına yatmalar. bir kaç ay önce vestiyer yaptırdım birisine kaldırıp çöpe atcam.. sizden ricam hangi ürünlerden yapsam yardımcı olursanız sevinirim. birde ankarada iyi bir usta tavsiyesi olan arkadaş varsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

forumdaşlar,

buradan sizlerin de fikrini almak isterim.

aldığım yemek odası takımının tv ünitesine 2000 lira fiyat çektiler.

biz de alamadık tabi ki.

sizce böyle bir modeli dışarıda ne kadar ayaptırabilirim?

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

buna benzer bir tv ünitesi aldım 400 tl idi sanırım aldığım rakam ama şu an biraz pahalıdır ama maximum 1000 tl yi geçmeyecek şekilde bakın marka lardan avm lerden v.s mobilya sitelerinden uzak durun gidin imalathaneleri bulun çevrenizdeki.
    yoksa araya çok aracı girdiğinden fiyat uçuyor zaten ço yüksek karlarla sattıkları için el yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bozoklu66

merhaba arkadaslar bu yaz nasip olursa evlenecegim yatak odasi oturma grubu kose takimi alacagim yozgatta bulundugum icinde fazla marka secenegim servis durumu icin mumkun degil dusundugum markalar ise ipek, donat, istikbal, bellona sizce hangisinden almaliyim fiyat kalite olarakta degerlendiirsek eger nedersiniz

Allah tamamına erdirsin :) evimde yataş,istikbal ve bellona ürünleri var. yataş servise bir kere işim düştü orta sehba kırılmıştı servisin ilgisi cidden çok iyiydi. ürün kalite olarak ne üçüde aldıkları parayı hakediyor diyebilirim. nacizane bir tavsiye oturma gurubu yada salon takımından en az birisi yatak olarak kullanılabilsin ilerde işe yarıyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBlow

quote:

Orijinalden alıntı: YARGIÇ06

Arkadaşlar sizden ricam bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim. evime vestiyer, gardrop v.s yaptırcam SUNTALAM mi yoksa MDF mi yaptırsam. adam usta diyorum hangisi daha sağlam ve kullanışlı olur farketmez diyor. oysa MDF çok daha sağlam görünüyor

MDF çok daha sağlam ve dayanaklıdır.Suntalam suyu aldığında şişme yapar ve aynı zamanda MDF kadar dayanıklı değildir.Bu zamanda suntalam ürün yapan mobilyacıların kalması şaşırtıcı gerçekten.Tabi fiyat farkı olduğundan usta size farketmez cevabını vermiş.İstanbul civarındaysanız ürünler konusunda yardımıcı olabilirim.

Merhaba Eyüp derken Modesa da mısınız.?
    Orda yaptığınız Eğimli bir koltuk modeli var, keşke köşe koltuğu yaptırırken sizi görseydim.

Şimdi köşe koltuğum için uyumlu bir tekli dinlenme koltuğu yaptırmak istiyorum.

Nedir maliyetleri sizde PM atabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Dün evime mobilyacı geldi.Beğendiğimiz modellerin eve uyumluluğu vs.Siz hiç uğraşmayın yerleştiriyoruz diye.Göremediğimiz o kadar çok şey olmuş ki.Adam geldi beğendiğimiz modelleri eve uygulamalı yerleştirdi son kararınızı verin gelin dedi.Evde ölü noktaları adam resmen canlandırdı.Hayret dedim ya içimden.Şaşkınlığımı anlamıştır belki ama aile bireyleri olarak etkilendik.Yatak odası,yemek odası,salon takımı,mutfak masası ve televizyonluk mu deniyor ona neyse işte o 9500 TL civarında.Çok para dokunacak ama ne yapalım.

Günay mobilya bana oldukça yakın hatta bir kaç sokak ilerimde.

Eğer Günay mobilya saydığınız tüm takımları 9500 TL 'ye yapıyorsa bedava gerçekten.
    Eğer yaptırısanız bende göreyim, Günay mobilya gördüğüm kadarıyla gayet kaliteli bi marka.
    9500 'de o kaliteye göre uygun geldi bana.

• quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

bana da lazım aynından

• quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

Valla benimde hoşuma gitti, rengi de güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

merak ettiğimj şey bu fiyatlara satıp nerden kırptıkları

Ben daha once bir Mobilya ureticisinde calismistim.

Outlet'e urunler nasil dusuyordu?

Siparise dayali uretim yapan fabrikanin urununu satin alan kisi, verilen temin suresi icinde

*Baska bir yerden alisveris yapmak istedigi icin,
    *Urun zamaninda teslim edilemedigi icin,
    *Gelen urun ile katalogtaki urun arasinda fark oldugu icin,
    *Urunden sikayetci oldugu icin,
    *Urunu artik almak istemedigi icin,

veya bunlara benzer sebeplerle urunu iade ettiginde, o kalifikasyonlarda mobilya isteyen olmazsa 1 kac ay icinde urun showroom'da teshir urunune donusur. Orada da satin alinma taahhudune uygun fiyatlarla satilmaya calisilir ki, uretimden zarar edilmesin.

Ancak bunu beceremezler ise, o halde urun OUTLET'e duser. Mobilya icin genel olarak durum boyledir.

• Arkadaşlar ben bekar yaşıyorum, misafir geldiğinde yatcak yer sorun oldugu için uygun fiyata bi çekyat alayım dedim )) köşe koltuk takımlarında falan baya bi gözüm kaldı ama evlenirken inşallah :)) uygun fiyata çekyat önerileriniz var mı?
  • takipteyim...
  • Ben bugün İnegöl'e gittim.

Geçen hafta Bayrampaşa da ki vatandaşla anlaşamadık.Fiyatı çevirdi.

İnegölde gördüğümü aktarayım.İyi mal iyi para.Ama büyük şehir de aldığınız fiyatla orda aldığınız fiyat arasında fark var elbette.Ben yatak ve yemek odası siparişi verdim.Tv unitesi ve orta sehpası dahil.Çilek mobilya da çalışan arkadaşım var orda ona da gösterdim beğendi.Aldığım firma İnegöl'ün ilk 10 firması arasındaymış.Ama su var beğendiğim ürün tasarım ödülü kazanmış bir ürün olduğu için ne kadar da zorladıysam da fiyatta fazla bir şey oynatamadım.Aksesuarlardan abajuru ve orta sehpayı hediye olarak aldım.Orta sehpa deyip geçmeyin benim 50 liralık sehpa dediğim seye adam ben onu 240 liraya satıyorum dedi.Adamda kafamı bzmadı değil.Abi çabuk karar ver müşteriler bekliyor dedi.Hakikaten peynir ekmek gibi mal satıyorlar.

Ben modele gittiğim için direkt olarak farklı yerlere bakma sansım olmadı başka modeller için.Çünkü perdeleri vs ona göre almıştık.800 Tl civarında avantajım oldu.İstanbulda 3250 tl dedileri takımı ordan 2750 ye aldım.Nakliye ve montaj onlara ait.

İmkanı olan varsa gitsin.Mutlaka avantajlı döneceklerdirler.Ama cumartesi gidin.Pazar günü tüm dükkanlar açık değil.

Ben bugün sunu anladım.çekyat mekyat aldıgım için fiyatlardan bir habermişim simdiye kadar.Her şey ateş pahası.

Şu resmini gördüğünüz sehpa 210 Tl mesela.Bana normal zamanda sorsan 75 lira derim.

Allah evleneceklere kolaylık versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

mobilya işi ile uğraşan arkadaşlar dh üyeleri olarak toplu siparaiş versek diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hknhc

quote:

quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

mobilya işi ile uğraşan arkadaşlar dh üyeleri olarak toplu siparaiş versek diyorum.

bana uyar sizden haber bekliyorum. adedin artmasi fiyati dusurecektir diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

bana uyar sizden haber bekliyorum. adedin artmasi fiyati dusurecektir diye dusunuyorum

Güzel fikir, fakat ben yıl sonu için düşünüyorum, şu anda almam için ne ortam ne ekonomi ne tarih müsait :D

• herkese selamlar
    yeni evime taşınacağım için bir süre önce doğtaştan 3400tl tutarında mobilya sipariş ettim ve ücretini ödedim fakat yeni eve geçmem düşündüğümden daha fazla zaman alacak. bu yüzden nakit indirimli olarak 3400tl tutarındaki alacağımı doğtaştan seçeceğiniz tüm mobilyalarda kullanılmak üzere 3000tl karşılığında devredebilirim.
    izmirdeyim ve izmirdeki arkadaşlara sorunsuz teslimat yaptırabilirim, diğer şehirlerdeki arkadaşlar almak isterlerse siparişi verdiğim mağazayla bir görüşmek gerekir. doğtaşta istediğiniz mobilyayı seçip nakit ödeyecek şekilde pazarlık etmeniz yeterli. çıkan rakamın üzerine birde ben %10dan fazla indirim yapmış olacağım ve 3400 liralık alacağımı 3000 liraya devredeceğim.
    ilgilenen arkadaşlar pm ile ulaşırlarsa ayrıntıları görüşürüz
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

herkese selamlar
    yeni evime taşınacağım için bir süre önce doğtaştan 3400tl tutarında mobilya sipariş ettim ve ücretini ödedim fakat yeni eve geçmem düşündüğümden daha fazla zaman alacak. bu yüzden nakit indirimli olarak 3400tl tutarındaki alacağımı doğtaştan seçeceğiniz tüm mobilyalarda kullanılmak üzere 3000tl karşılığında devredebilirim.
    izmirdeyim ve izmirdeki arkadaşlara sorunsuz teslimat yaptırabilirim, diğer şehirlerdeki arkadaşlar almak isterlerse siparişi verdiğim mağazayla bir görüşmek gerekir. doğtaşta istediğiniz mobilyayı seçip nakit ödeyecek şekilde pazarlık etmeniz yeterli. çıkan rakamın üzerine birde ben %10dan fazla indirim yapmış olacağım ve 3400 liralık alacağımı 3000 liraya devredeceğim.
    iyi forumlar

pm

• quote:

quote:

quote:

quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

ya arkadaşım markasını nedir? görüntüden sipariş nerede görülmüş, gerçek mi ki ürün önce bir araştıralım soralım soruşturalım di'mi? markasını yerini yazarsanız bize de faydası olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: abarisa

quote:

quote:

quote:

quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

ya arkadaşım markasını nedir? görüntüden sipariş nerede görülmüş, gerçek mi ki ürün önce bir araştıralım soralım soruşturalım di'mi? markasını yerini yazarsanız bize de faydası olacak..

http://www.erdoganlarmobilyaa.com/?newUrun=1&Id=349662&CatId=bs248504&Fstate=&/Roma-TV-%C3%9Cnitesi#siparis

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

http://www.erdoganlarmobilyaa.com/?newUrun=1&Id=349662&CatId=bs248504&Fstate=&/Roma-TV-%C3%9Cnitesi#siparis

teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

herkese selamlar
    iyi forumlar

pm

cevaplandı

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.