Şimdi Ara

SICAK SU ISITMA BEDELİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıcak su faturasından usanmış durumdayım. Sıcak su ısıtma bedeli birim 8,77 TL görünüyor, 50,00 TL fatura geldi sadece sıcak su, kullanım 4 metreküp sizce bu çok değil mi? .Ne yapmalıyım, size ne kadar fatura geliyor, bana fikir verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarslioglu -- 6 Temmuz 2014; 12:41:27 >

• 20 gunluk sicak su ve ocak tupu 9 metrekup yakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 metreküpe ne ödediniz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarslioglu

9 metreküpe ne ödediniz hocam ?
    Sizde herhalde jeotermal var ben dgaz zanettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derrreci -- 6 Temmuz 2014; 14:35:55 >
  • jeotermal derken? bizde de doğalgaz var kalorimetreli sistem
  • Bir çok site ve rezidanslarda aidat geliri dışında sıcak su bedeli yüksek tutularak yönetim giderlerine destek sağlanıyor...Rezidans satın alanlar devamlı ve her ay itirazsız kollama sabit gider ödemek zorunda kalıyorlar..İstanbul için belediye tarifesi net rakam 1 M3 su 550 kuruş olarak hesapladım..Bu suyu ısıtmak 2,5 lira tutmaz.. İmkan varsa evinize bir doğalgazlı şofben koyup sıcak suyu kendiniz sağlayın..Bir çok siteler ve rezidanslar yönetim planında buna izin vermiyorlar..Soygun yapmak işlerine geliyor...Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 6 Temmuz 2014; 15:05:10 >
  • hocam 4 metreküp suyu isitma bedeli 32 küsür lira boyle fiyat mi olur yahu sofben yasak sanirim mecbur muyuz şimdi biz buna?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yönetime itiraz et. Belediye size m3 fiyatı 550 kuruşa veriyor.. 1 m3 suyu kaça ısıtıyorsunuz ? Diye sor.Ancak o rakama kullandığın soğuk suda dahilse hiç sesini çıkarma....Ben evimde sıcak suyu kombiden alıyorum.. İskiye aylık 45 - 65 Lira su parası ve kombiye gaz parası 15- 25 lira arası ödüyorum..Evin bir aylık bulaşık, banyo, mutfak bütün sıcak ve soğuk suyu bu rakamların içinde...Toplam aylık 75 Lira tutuyor...Bu rakam en çok 10 lira artıp , düşüyor...Artık aylık 15 - 20 Lira su faturaları yok..Hatıralarımızda kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Temmuz 2014; 11:47:03 >
  • Soguk su dahil değil hocam sadece sicak su bu metrekupunu 8 liraya isitmişlar , su parasi değil zaten isitma parasi oduyoruz yoneticiye ilettim bir test yapilacakmis bakalim sonucu bildiririm...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.