Hatta devlet bu yıldan itibaren, Ayılara reçete karşılığı bedava uyku hapı verecekmiş...
Şaka bir yana durum gittikçe daha vahim bir hal alıyor...
Küresel ısınma malesef böyle yaptı. Ama o ayılar Eskişehir'e gelirse hava şartları tam onlara göre, bir güzel uyurlar.
Gerçi Eskişehir'de çok ayı var orası başka...
benim daha çok uykum geliyo ya bu havalrda
Şu küresel ısınma biraz daha artsada kışın doğalgaza para vermesek.Hatta kış olmasa.Yazında 70 derece falan olacak ama neyse Marsa döner valla dünya.Biz görmicez orası kesin ama torunlarımıza böyle bi dünya bırakıyoz.
Aslında durumun farkında değiliz.Son 10 yıldır aşırı bi kirlenme var.10 yıl sonrasını düşünmek istemiyorum.
Küresel ısınmanın etkilerini yaşıyoruz. Bakalım torunlarımıza yaşanabilecek bir dünya bırakabilecek miyiz.....
quote:
Orjinalden alıntı: volkan67
Küresel ısınmanın etkilerini yaşıyoruz. Bakalım torunlarımıza yaşanabilecek bir dünya bırakabilecek miyiz.....
Valla benim torunlarım zamanında memleketin yarısı kutup,yarısı çöl iklimi yaşar gibi geliyo bana
hadi beyler dh üyeleri olarak ayılara bedeva baddaniye ve yastık götürelim
şaka bi tarafa umarım en kısa zamanda uyur ayılar. ama keşke şehirlerdi ayılarda uyusa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme