Şimdi Ara

sicakligini otomatik ayarlayan kombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150 m2 yerden isitma evimde kablosuz oda termostatim var.kombi eca confeo premix yoguşmali.

Ben şimdi birde bunun su sicakligini ayarlamak zorundamiyim neden kendisi otomatik ayarlamiyor.yoksa ayarliyormu.

40 45 50 55 hangisi iyidir.

Ben birden isitmasini sevmiyorum 22 e ayarladiysam termostat sonrasinda 24 u bile gosteriyor .yerden isitma oldugundan havayi daha gec isitiyor sanirim .

Ben genelde cok soguk degilse 40 da tutuyorum .

Bu dogrumudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KOMBO KRALI kullanıcısına yanıt
    en iyi derece ısınabildiğiniz minimum derecedir, oda termostatı varsa termostat kazan sıcaklığına müdahale etmez yani ayarlamaz kazan sıcaklığını siz ayarlarsınız termostat sizin istediğiniz sıcaklığa odanız ulaştığında kombiye dur komutu gönderir hassasiyetine bağlı olarak da örneğin 1 derece oda sıcaklığı düştüğünde tekrar yan komutu gönderir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto26

en iyi derece ısınabildiğiniz minimum derecedir, oda termostatı varsa termostat kazan sıcaklığına müdahale etmez yani ayarlamaz kazan sıcaklığını siz ayarlarsınız termostat sizin istediğiniz sıcaklığa odanız ulaştığında kombiye dur komutu gönderir hassasiyetine bağlı olarak da örneğin 1 derece oda sıcaklığı düştüğünde tekrar yan komutu gönderir.

Hocam minimum sicaklikta tutunca elektrik faturasi artar diyorlar bu dogrumu,

Kombiye o kadar para veriyoruz neden kazan suyu sicakligini kendi ayarlamiyor bakti isinmiyor yukseltsin,yazilim işi degilmi bu,

• KOMBO KRALI kullanıcısına yanıt
    hiç duymadım min. de daha çok elektrik harcadığını , aslında söylediğiniz doğru bence de kombi yapsın ama henüz yapamıyor , ama yapıyor olursa da kontrol tamamen ona geçmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMBO KRALI

150 m2 yerden isitma evimde kablosuz oda termostatim var.kombi eca confeo premix yoguşmali.

Ben şimdi birde bunun su sicakligini ayarlamak zorundamiyim neden kendisi otomatik ayarlamiyor.yoksa ayarliyormu.

40 45 50 55 hangisi iyidir.

Ben birden isitmasini sevmiyorum 22 e ayarladiysam termostat sonrasinda 24 u bile gosteriyor .yerden isitma oldugundan havayi daha gec isitiyor sanirim .

Ben genelde cok soguk degilse 40 da tutuyorum .

Bu dogrumudur.

hocam dış hava sensörü takarsan ayarlar otamatik kazan sıcaklığını
  • Ariston genus premium evo + sensys oda termostadı + dış ortam sensörü kombinasyonum var. Sadece termostattan dereceyi ayarlıorum ve 0,1 derece hassasiyetli. Kombi kaçla çalışacağını kendisi belirliyor. 35 dereceyle de çalışıyor icabında 82 derece ile de.
  • Bu diş ortam sensorunu alip kendimiz takabilirmiyiz.

Eca ya uyumlumudur hepsi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi ayarı
    2 yıl önce açıldı
    her otomatikte defrost
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.