Şimdi Ara

Sıcaklık değerleri normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimdeki yüksüz sıcaklıklar resimdeki gibi.Bu normal midir? 2-3 saat full detay COD5 oynadıktan sonra da işlemci 45, ekran kartı 55 derece oluyor en fazla.

işlemci Amd x3 8450
    anakart Ga ma790x ds4
    ekran kartı x1950 pro

Sıcaklık değerleri normal mi?

• sıcaklık değerlerin normaldir.
    ekran kartı (nvidia örnek vereyim) normal çalışması ısısı 60-68C civarıdır. yüksek ısılarda çalışabilir. ama sendeki gayet güzel ve düşük bir değer 55C
    cpu 45C'de normal bir ısıdır.
    şu nokta da var oyundan çıktıktan sonra bu değerlere baktıysan düşmüş değerlerdir. oyun esnasında alt+tab ile windows a geçip o şekilde bakarsan daha sağlıklı değerler alırsın (o anki yükten kaynaklanan ısı)...

saygılar...
  • bu değerler gerçekten düşük eğer oyundayken bu değerleri alırsan ozmn gerçekten iyi ama sanmıyorum bence ark. ın dediğini uygulamalısın alt+tab
  • quote:

Orjinalden alıntı: zewzek

bu değerler gerçekten düşük eğer oyundayken bu değerleri alırsan ozmn gerçekten iyi ama sanmıyorum bence ark. ın dediğini uygulamalısın alt+tab

oyun açıkken masaüstüne dönüyorum ve zaten açık bekleyen everestten saniye geçmeden alıyorum değerleri...bugün 1-2 saat COD5 full detay oynadım ve 58 gördüm.Birde bişey daha sormak istiyorum.Bu işlemcinin hemen altındaki kuzey köprüsü soğuucusuna el deymiyor sıcaklıktan.Evereste bakıyorum anakart ısısı süper.Bu kuzey köprüsü bu kadar çok mu ısınır anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.