Şimdi Ara

Sıcaklık Değerleri Yüksek mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba, yeni topladığım bilgisayarımda oyun oynarken (stalker) CPU ısısını, anakart ısısını ve ekran kartı ısısını kontrol ettim biraz yüksek gibi geldiler sizce bu değerler normalmi sistem aşağıdaki gibidir.

15dk oynandığı andaki sıcaklıklar>> Anakart: 86 derece
    İşlemciler: 80 derece
    Ekran kartı: 68derece
    CPU fan: 1980rmp

Not: Masaüstüne dönüldüğü an işlemci ve anakart sıcaklıkları 40-45 derece düşüyor 3-4 saniyede

sistem: anakart: Gigabyte N650SLI-DS4
    işlemci: İntel core2duo 2.66mhz
    ekran kartı: Sparkle 8800GTS
    RAm: 2x1GB dual kingston 800mhz

• kasa acıkmı
    kasayı acık tutma buda isiştabilir bence deerler yüksek dikkat
  • bişey daha soleyim ekran kartın fan sızsa deiştir hemen sorun cıkartır
  • Ekran kartı fanlı, kasa feel hurricane2. Bu degerleri everest programında baktım oyun acıkken altta duruyordu acaba omu yanlış ölçtü?
  • oyun esnasında sıcaklık 75 dereceyi gosterdiginde işlemcinin soğutucu demirine(fanın soğuttuğu) elimi koydum ama her hangi bir sıcaklık yoktu. Ancak ana kartın uzerindeki soğutucu bakır demir oldukca sıcaktı. Birde Everest ultimate edition programının gosterdigi bu degerlerin oyundan alt+tab ile programa gecince 1-2 saniye içinde sıcaklığın 75 lerden 40 lara duşmesi biraz hızlı degilmi ? ynai program hatalı olabilirmi
  • Everestin son sürümünü az once yükledim diğeri benim anakartı tanımıyordu, bu resimdeki 30dk Fear oyunundan sonra arka planda çalışan Everest programından alınmıştır. Sıcaklık değerleri hakkındaki yorumlarınız neler? CPU, CPUcekirdek1 ve CPUcekirdek2 değerleri nelerdir. CPU 36-37 derece civarlarındayken cekirdek degerleri 90 ları buluyor bu normalmidir.

Sıcaklık Değerleri Yüksek mi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.