Şimdi Ara

Sıcaklık değerlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Asus x550ln kullanıyorum. Fifa 15 oynarken ve oynamadan önceki sıcaklıklar şöyle. Sizce normal mi ? Ekran kartı sıcaklığını en fazla 53 gördüm.
     Sıcaklık değerlerim Sıcaklık değerlerim

• Degerler gayet normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairLighty kullanıcısına yanıt
    Peki :). Sizce kaç olmalı en fazla değerler?
  • Normal gayet. Elleme sakın içini açıp

• Hocam anladığım kadarıyla bir notebooktan oynuyorsunuz. Sıcaklıklar çok iyi bir laptop için. Maks. 65 derecelerde çalışsa sıkıntı çıkartmaz merak etmeyin. 75 ve sonrası için şüphelenmesiniz. Notebook işlemcileri ve ekran kartları masaüstü bilgisayarlarınkilere oranla daha çok ısıya dayanabiliyor bildiğim kadarıyla.
  • Tamam, saolun.
  • fenerbahceli07 F kullanıcısına yanıt
    Aynen notebook kullanıyorum. Genellikle böyle sıcaklıkklar. Sadece Watch dogs oyununda işlemci 60-61 derece oluyor. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkndmr1221

Aynen notebook kullanıyorum. Genellikle böyle sıcaklıkklar. Sadece Watch dogs oyununda işlemci 60-61 derece oluyor. :)

Çünkü o oyunun optimizasyonu kötü fps değerleri kötü. Normal yani sıcak olması bende kasıyor mesela oynanmıyor hiç ama BF4 rahat oynuyorum multi
  • Hocam konuyu hortlatıcam ama şu anki S4'ün işlemcisi bile ağır oyunlarda rahat 70 derecelere çıkıyor. Telefonlarda kasma yapıyor. Çünkü ısınınca işlemcinin gücünü telefonda kısıyor. LG G3 kullanıyorum. Ordan biliyorum.

• Peki saolun arkadaşlar.
  • notebook işlemcisi genel olarak 100 dereceye kadar sorunsuz çalışır aşarsa otomatik olarak kapanır... 85 dereceden korkma asıl kriter klavye ısısı 50 dereceyi geçmemesi sıcak klavyede yazı yazmakta oyun oynamakta zordur...
  • kuyu0kazici kullanıcısına yanıt
    klavye ısısını nasıl öğrenebilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.