Şimdi Ara

Sıcaklık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıkıntı sıcaklıkta boştayken ki sıcaktık fazla yükte kısa bi sürede hemen sıcaklık artıyor(alttaki resimde hafif yük altında) dün ekran kartım 68 dereceye kadar çıktı sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

İyi forumlar.

Boştayken açalı 5 dakika oldu.
     Sıcaklık hakkında

Yük altında açalı 20 dakika oldu.
     Sıcaklık hakkında

Ekran kartı
     Sıcaklık hakkında

CPU
     Sıcaklık hakkında

Anakart
     Sıcaklık hakkında

Genel
     Sıcaklık hakkında

Kasa içi
     Sıcaklık hakkında

Ekran Kartı
     Sıcaklık hakkında

Kapak fanı(İçeri üflüyor)
     Sıcaklık hakkında

Egzoz fanı(Dışarı üflüyor)
     Sıcaklık hakkında

Sıcaklık hakkında

Edit resimler çok büyük oldu aceleden ayarlayamadım kusura bakmayın.

• 68 derece yüksek bir sıcaklık değil. Yük altında bu değerler normal.
  • 68 yüksek değil fakat boştayken 60 dereceye çıkması sıkıntı yaratıyor.
  • Up çözüm bulabilmiş değilim power güçsüz kalıyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

68 derece yüksek bir sıcaklık değil. Yük altında bu değerler normal.

NASIL YUKSEK DEĞİL BENM YUKTE 60 I GEÇMEZ ZORLAMAZ 60 A 70 OLDUMU EKRAN KARTINN OMRU BİTİYOR ZATEN SEN BİR EKRAN KARTINI CIKAR TEKRAR TAK KONTROL ET YANİ BİLEMEDİM
  • BIOS'a girip fanın dönüş hızını biraz arttırabilirsin yada full performans yapabilirsin, ayrıca o kadarda anormal bir sıkıntı görünmüyor!
  • Senin işlemci fanı 2000 devir civarı bak benim 3000 devirde çalışıyor full performans BİOS'tan ayarladım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bios ayarlarını yapmayı bilmiyorum yardımcı olabilirmisin? yada rehber gibi birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftdoganay

Bios ayarlarını yapmayı bilmiyorum yardımcı olabilirmisin? yada rehber gibi birşey var mı?

Buna benzer bir ayar olmalı biosda bakınız.Fan control

Sıcaklık hakkında
  • Powerın güçsüz kaldığını düşünüyorum böyle bişey mümkün mü sizce?Eğer böyle bişey varsa ne önerirsiniz bana marka model olarak.
  • Up hala çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftdoganay

Merhaba

Sıkıntı sıcaklıkta boştayken ki sıcaktık fazla yükte kısa bi sürede hemen sıcaklık artıyor(alttaki resimde hafif yük altında) dün ekran kartım 68 dereceye kadar çıktı sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

İyi forumlar.

Boştayken açalı 5 dakika oldu.
     Sıcaklık hakkında

Yük altında açalı 20 dakika oldu.
     Sıcaklık hakkında

Ekran kartı
     Sıcaklık hakkında

CPU
     Sıcaklık hakkında

Anakart
     Sıcaklık hakkında

Genel
     Sıcaklık hakkında

Kasa içi
     Sıcaklık hakkında

Ekran Kartı
     Sıcaklık hakkında

Kapak fanı(İçeri üflüyor)
     Sıcaklık hakkında

Egzoz fanı(Dışarı üflüyor)
     Sıcaklık hakkında

Sıcaklık hakkında

Edit resimler çok büyük oldu aceleden ayarlayamadım kusura bakmayın.

power kaç wattki? zaten sıcaklıklar gayet normal

• Hocam ben göremedim ekran kartının boşa 68 derece olduğunu.Yük altında yazıp attığınız ssde 50 derece olarak görünüyor.Fakat yinede boşta bu sıcaklığa çıkıyor derseniz evet boşta bu sıcaklığa çıkması normal değil.Eğer garantisi bittiyse macun ve termal padlerini değiştirmek çözüm olabilir.Ayrıca ekran kartının fanına da manuel müdahale yapabilirsiniz.Muhtemelen kontol edebileceğiniz bir program vardır.Mesela MSI AfterBurner ile profil oluşturabilir ve fanı belirli bir hıza sabitleyebilirsiniz.

Sizin bilgisayar da ısınıyorsa benimki nasıl çalışıyor bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Hocam ben göremedim ekran kartının boşa 68 derece olduğunu.Yük altında yazıp attığınız ssde 50 derece olarak görünüyor.Fakat yinede boşta bu sıcaklığa çıkıyor derseniz evet boşta bu sıcaklığa çıkması normal değil.Eğer garantisi bittiyse macun ve termal padlerini değiştirmek çözüm olabilir.Ayrıca ekran kartının fanına da manuel müdahale yapabilirsiniz.Muhtemelen kontol edebileceğiniz bir program vardır.Mesela MSI AfterBurner ile profil oluşturabilir ve fanı belirli bir hıza sabitleyebilirsiniz.

Sizin bilgisayar da ısınıyorsa benimki nasıl çalışıyor bilemiyorum.

Hocam sniper elite v2 açılış ekranında 15 dakika beklettim bilerek ekran kartı 82 dereceye çıktı boşta 50ye kadar çıkıyor normal gelmiyor buda bana.

@oguz298 700w fakat 80+ sertifikası yok.

• speed fanı indir kardeşim çok işe yarıyor bende ati amd readon hd3850 var fan 100 de 50 dönüyor oyunlara girince 70 derecelere fırlıyordu sıcaklık speed fanda Gpu işlemci fanı full yapıyorum 40 dereceyi geçmior sıcaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes yağmur

speed fanı indir kardeşim çok işe yarıyor bende ati amd readon hd3850 var fan 100 de 50 dönüyor oyunlara girince 70 derecelere fırlıyordu sıcaklık speed fanda Gpu işlemci fanı full yapıyorum 40 dereceyi geçmior sıcaklık

Müdahale edemiyorum ya acayip bi durum.
  • anakartta yetersiz olabilir
  • Nasıl anlayabilirim peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.