Şimdi Ara

Siemens Almayın Hayatınızın Hatası Yaparsınız Üst Konu Olsun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazı çok hoşuma gitti, zevkle okudum teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hie

siemens 'in unutamadığım tek telefonu, asla ve asla böyle bir telefonu unutamam
     Siemens Almayın Hayatınızın Hatası Yaparsınız Üst Konu Olsun

-------------------------------------------

Siemens: benq 'dan ayrılmalı ve tek taraflı üretime devam etmeli!

bende hala var bu telefon taş gibi valla...

• kısa süreli kullanımlar için süper telefonlardır
  • Siemens C45 i 3 yıl kullandım artık 2. telefon olarak kullanıyorum ama bunun kadar sağlam ve kullanışlı telefon daha görmedim kullanmadım

mesaj yollamadan önceki o ön izleme olayı kadar şahane bir özellik başka hangi telefonda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: grimser
    Siemens C45 i 3 yıl kullandım artık 2. telefon olarak kullanıyorum ama bunun kadar sağlam ve kullanışlı telefon daha görmedim kullanmadım
    mesaj yollamadan önceki o ön izleme olayı kadar şahane bir özellik başka hangi telefonda var

C45 bende bi zamanlar kullandım gercektende sağlamlık olsun kullanış bakımından olsun güzel ve dayanıklı bir cihaz,,
    Dediğin gibi arkadaşım o mesaj olayı ayrı bir olayy

• 1994 yılından bu yana SIEMENS kullanıcısıyım sırasıyla:
    S1
    S3 VE S3COM
    S4 (İLK 25 SAAT STAND-BY SÜRESİ OLAN TELEFONDUR)
    S4 POWER (İLK 50 SAAT STAND-BY SÜRESİ OLAN TELEFONDUR)
    S10 (İLK RENKLİ EKRANLI CEP TELEFONU)
    S25 (İLK RENKLİ EKRANILI DİYE BİLİNİR AMA 2.DİR, BEYAZ IŞIKLI AYDINLATMASI VE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ İLE BENCE HALEN MUHTEŞEM BİR TELDİR)

94-2000 (YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BU ARALIKTA) YILLARI ARASINDA KULLANDIĞIM BU SİEMENS CİHAZLARIN HEPSİ ZAMANININ MUHTEŞEM ÖZELLİKLİ VE KULLANIŞLI TELEFONLARI OLUP KULLANICILAR TARAFINDAN ANLAŞILAMAMIŞİTIR. BİR KERE BİLE SERVİS İHTİYACIM OLMAMIŞTIR.

2000-04 ARASINDA BİR SÜRÜ NAZLI, SORUNLU, YETENEKSİZ NOKİA, MOTOROLA, PHİLİPS, SONYERİCSSON KULLANDIM BİR MOTOROLANIN GPRS ÜZERİNDEN İNTERNET HIZI SÜPERDİ BİRDE NOKİA 6210 U HALA UNUTAMAM...

2005-2006 SX1 (TEK SÖZE GEREK YOK MUHTEŞEM)

2006 DAN BU YANA BENQ P50 KULLANIYORUM...
    KULLANMASINI BİLİRSENİZ EN SÜPER PDA-TELEFONDUR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuBi -- 12 Kasım 2007; 11:43:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MuBi

1994 yılından bu yana SIEMENS kullanıcısıyım sırasıyla:
    S1
    S3 VE S3COM
    S25 (İLK RENKLİ EKRANILI DİYE BİLİNİR AMA 2.DİR, BEYAZ IŞIKLI AYDINLATMASI VE ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ İLE BENCE HALEN MUHTEŞEM BİR TELDİR)

94-2000 (YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BU ARALIKTA) YILLARI ARASINDA KULLANDIĞIM BU SİEMENS CİHAZLARIN HEPSİ ZAMANININ MUHTEŞEM ÖZELLİKLİ VE KULLANIŞLI TELEFONLARI OLUP KULLANICILAR TARAFINDAN ANLAŞILAMAMIŞİTIR. BİR KERE BİLE SERVİS İHTİYACIM OLMAMIŞTIR.

2000-04 ARASINDA BİR SÜRÜ NAZLI, SORUNLU, YETENEKSİZ NOKİA, MOTOROLA, PHİLİPS, SONYERİCSSON KULLANDIM BİR MOTOROLANIN GPRS ÜZERİNDEN İNTERNET HIZI SÜPERDİ BİRDE NOKİA 6210 U HALA UNUTAMAM...

elektronik biraz şans işi ama genelde benq siemens kullananlarda çok az kişi şanslı çıkıyor.

• kısa süreli kullanilacaksa gercekten güzel telefondur siemens ama belirli bir süreden sonra hangi arkadasimda gördüysem bozuluyormus
  • @kahve

EF71 için V1.26 üstüne ydışında çıkan güncelleme yazılımları ne zaman başarı'ya gelecek, bilgin var mı?
  • + 1907 (hazıra konalım )

quote:

Orjinalden alıntı: 3310

pek muhterem kardeşim ;

SX1 adlı , halk arasında "telefon" denilen multimedia cihazımı 2 yıl 10 ay dır kullanıyorum. özellikle ilk 2 yıl günde ortalama 8-10 saat fiilen kullandım. mp3 dinleme , oyun , bir ton prığram deneme v.s.
    ayrıca 2 yıl 10 aydır kapalı kaldığı süre 1 haftayı geçmez 7/24 açıktı mübarek ( halen de açık. ellerinden öper amcası )

ne sorun çıkardı dersen hiç diyebilirim. 1 kez hoparlörü patladı onu da servis değiştirdi başka bir sorunla karşılaşmadım
    kilitlenme olmadı mı , kendi kendine çöktüğü olmadı mı dersen... oldu tabiiki , ama symbian telefonu diğer telefonlarla karıştırmamak lazım. ne kadar müdaheleye açık olursa bir cihaz , kullanıcı o kadar çabuk bozar.
    ki SX1 de firmware i bile müdaheleye açıktır ve yanında gelen kabloyla yükleniyor

windows çöktüğünde ne yapıyoruz ? ya yeniden windows kurarız yada önceden alınmış yedeği geri yükleriz
    gidip pc üreticisine yada microsoft a sövmeyiz değil mi ?
    SX1 açılmadığında ne yaparız ? "ben bu siimensinde , esiksbirinde , ulan ne biçim telefonmuş , v.s. v.s."

ne yazıkki telefonuna format atmayı bilmeyen , format atsa dahi hafıza kartındaki dosyaların da sorun yaratabileceğini formatın tek çözüm olmadığını bilmeyen , telefonuna firmware dahi yükleyemeyen çok kişi var. işte bu kişiler her yerde SX1 şöyle kötü , böyle kaka diyere antiochos gibi arkadaşlarımızın da beynine girmişler

• quote:

Orjinalden alıntı: twingonote
    @kahve

EF71 için V1.26 üstüne ydışında çıkan güncelleme yazılımları ne zaman başarı'ya gelecek, bilgin var mı?

çağrı merkezini bi arayın, onlar başarı ve genel merkez ile yazışarak bu bilgileri edinebilirler, veya biliyorlardır. oradan daha net bilgi alabilirsiniz.
  • bugüne kadar sıkı bir siemens kullanıcısıydım. c45inden a55 ine kadar biçok modelini kullandım. kasa sağlam ama yazılım kötü. bu özelliğini bile bile gittim EL71 aldım. almaz olaydım. 1 buçuk sene kör kütük gittik ama muhtemelen bu gece beni terketti. bi kapandı ve bi daha açılmıyor. burdan bütün arkadaşlara sesleniyorum kesinlikle siemens marka cep telefonlarına el sürmeyin eğer telefonu futbol topu yada stres topu gibi şeyler olarak kullanmayacaksanız çünkü kasa olarak çok sağlam aletler fakat yazılım koca bir 0...
  • 1 buçuk sene içinde yazılım güncellemesi yaptın mı

quote:

Orjinalden alıntı: GKHN33

bugüne kadar sıkı bir siemens kullanıcısıydım. c45inden a55 ine kadar biçok modelini kullandım. kasa sağlam ama yazılım kötü. bu özelliğini bile bile gittim EL71 aldım. almaz olaydım. 1 buçuk sene kör kütük gittik ama muhtemelen bu gece beni terketti. bi kapandı ve bi daha açılmıyor. burdan bütün arkadaşlara sesleniyorum kesinlikle siemens marka cep telefonlarına el sürmeyin eğer telefonu futbol topu yada stres topu gibi şeyler olarak kullanmayacaksanız çünkü kasa olarak çok sağlam aletler fakat yazılım koca bir 0...

• yaptım cmert kardeşim ama fw 36 var yani wap üzerinden yapılan. data kablom olmadığı için fw 42 ve 45 gibi yazılımları kuramadım ama kursamda bişiyin değişeceğini zannetmiyorum. mesaj yazarken biraz hızlı yazsam telefon kitlenip kapatıyordu. yani bu siemens beni artık kendinden soğuttu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKHN33
    yaptım cmert kardeşim ama fw 36 var yani wap üzerinden yapılan. data kablom olmadığı için fw 42 ve 45 gibi yazılımları kuramadım ama kursamda bişiyin değişeceğini zannetmiyorum. mesaj yazarken biraz hızlı yazsam telefon kitlenip kapatıyordu. yani bu siemens beni artık kendinden soğuttu.

kullandığın ve beğenerek aldığın bir üründe sorun yaşamak tabi güzel birşey değildir. ama sonuçta bunlar elektronik cihazlar. henüz arıza çıkarmayan elektronik cihaz üretilemedi. yazılım konusunda dünyanın devi microsoftun bile her ürününde yığınla hata var. mühim olan bu sorunlardan kurtulmak. tabi sorundan kurtulmanın bir yolu siemensten kurtulmak olabilir, ama diğer bir yolu da cmertin dediği gibi yazılım güncellemek olabilir. belki bir yazılım (yani service pack) sorununu çözebilir. denemeni öneririm. ama tabi telefon senin. sen bilirsin.

• ben el71 i alalı 8 ay falan oldu, ilk aldığımda bendede vardı aynı sorunlar kitlenme falan, sonra fw45 i yükledim ve tüm sorunlar kalktı ortadan şimdi gayet rahat kullanıyorum bi problem çıkarmıyor, şuan tek problemim bluetoot ten gelen dosyaları hafıza kartına yönlendiremiyorum bu sorunuda forumdaki diğer başlıklarda arkadaşlar çözmüşler onuda halledince sorunum kalmıyor. bence telefon gayet güzel. dediğim gibi yazılım sorununu çözersen büyük bi ihtimalle düzelecek kitlenme problemin.
  • bende siemens kullanıcısıyım. muhteşem bir telefon olmasada işimi gördüğü için bence gayet iyi. şimdiye kadar 5 tane siemens kullandım.
    bunlar; en eski telefonlardan siyah up uzun bişi kumanda gibi antelli bir siemens, c62, cx65, cx70, şimdide S75 kullanıyorum. şimdiye kadar sadece C62 bir kere ( ekranda şebeke bulunamıyor yazısı yazdığı için ) servise gitti. cx65 i iki sene kullandım ve denize girdim tabikide bozuldu . en eski telefon hala duruyor sapa sağlam ama kullanmıyorum malum koskocaman cep telefonu ama cebe girmiyor . C62 yi 3 seneden beri hala kullanıyorum. cx70 ide 2,5 senedir hala kullanıyorum. S75 ide bir senedir kullanıyorum. hiç bir sorun yok. S75 teki bluetooth sorunu hariç. sorunda şöyle bluetooth açıkken biri bişey yollladığı zaman hiç sormadan alıyor yani hiç izin almıyor benden bu sorunda yeni FW ile çözülüyor fakat kablo filan olmadığı için yükleyemedim. Nokia da kullandım ve ahım şahım bir fark göremedim ben.
    yani ihtiyacımı karşıladığı için ve şansıma büyük bir sorunla karşılaşmadığım için gayet iyi bir telefondur siemens.

• quote:

Orjinalden alıntı: MuBi

1994 yılından bu yana SIEMENS kullanıcısıyım sırasıyla:
    S1
    S3 VE S3COM

yani, p51 alınırmı dersin....e72 ve m7 sulanıyorumda....ama gene ikinci bir sxg75 tecrubesi dusunuyorum....

• 2002 ekim ayından bu yana 7/24 c55 kullanıcısıyım. Bre mubarek olmaz böyle tel., zamanının en klas tel.larından biri, bir kere bozulsan, olmadı pilin bari iflas etse ama nafile, halen ilk günkü gibi. bu gidişatla fabrikaya göndereceğim bi incelesinler diye yazılanlara bakılırsa kesin bir yanlışlık yapmışlardır
  • hay klavyene sağlık

quote:

Orjinalden alıntı: cyberfox

2002 ekim ayından bu yana 7/24 c55 kullanıcısıyım. Bre mubarek olmaz böyle tel., zamanının en klas tel.larından biri, bir kere bozulsan, olmadı pilin bari iflas etse ama nafile, halen ilk günkü gibi. bu gidişatla fabrikaya göndereceğim bi incelesinler diye yazılanlara bakılırsa kesin bir yanlışlık yapmışlardır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.