Şimdi Ara

Siemens Almayın Hayatınızın Hatası Yaparsınız Üst Konu Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşalar ben ettim siz etmeyin almayın.

Siemens iflas etti, hiçbir yerde servis vermiyorlar, yapan bulamıyorsun, gideceksin de KVK ya filan onlar yaparsa amenna.

2 yıllık garanti süresi bitmeden önce olursa hadi yeni başka teelfon verirler.

E bu telefon 2 yıl bittiği gibi bozuluyor.

Benim elimde şu anda 4 tan Siemens var.

2 si bozuk.

c62 mi ne vardı geçen yıl bozuldu 2. yılını doldurunca.

SX1 im vardı geçen gün bozuldu, tamir edecek adam bulamıyorum, garantisi bitti diye telefoncular yapmıyorlar. Sİemens in muhattabı parçası yokmuş, gittim bi telefoncuya yolla dedim merkezine, diyor ki ben bunu yapamam muhattap yok.

KVK merkezine gitsem yapabilecekmi yapamayacak mı belli değil,kaç para isteyecek belli değil, ki parçası yoktur büyük ihtimal.

Ben bir de SX1 in yanına 2. telefon olarak gidip SXG75 aldım, SX1 den çok memnunum ya.

Sonra SX1 i emekli ettim kardeşime verdim gittim bide bi kaç ay oldu Benq Siemens S88 aldım.

Benim Notebook ta Fujitsu Sİemens...

Hiç memnun dğeilim kalite yok.

Girin bakın forumun SX1 konusuna, şimdi 1-2 sene önce forumda SX1 furyası vardı, ben de bu forumla sx1 sayesinde tanıştım aldım 2 yıl oldu telefon iptal, benim gibi bir sürü adamın telefonları iptal. Bakın son sayfalara hepsinin bozuk.

Benim nokia var babamda annemde hepsi taş gibi, emekliye çıkardılar bi sürü nokia. Keza benim bi Ericcson T28 var hala taş gibi...3.5 yıl kullandım sonra emekli ettim şimdi kaçıncı yılı hala çalışıo

Bundan böyle Siemens in kapısından girmem , kalite yok kardeşim bütün ürünleri bozuk sorunlu.

AKsini iddia eden varsa gelsin Siemens yöneticisi filan görsün benim aletlerimi...

Şimdilik tek sorunsuz ilerleyen Benq S88 ondan da bişi çıkar daha yeni ondan...

Onu geç iflas zaten karşımda muhttabı yok...

Almanların bu kadar kaliteli ürün yapacağına inanasım gelmiyor maalesef...

Hep Alman malı almaya bakarım genelde ama bu 1 değil 2 değil kaç oldu ya Siemens sana

Fanboy ları dinlemeyin başınızı yakmayın gidin Samsung alın.

Notebookta da Toshiba dan şaşmayın kalite Toshiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 6 Eylül 2007; 0:07:33 >

• Yaklaşık 1 yıldır Siemens SL75 kullanıyorum.Tüm kullandığım telefonlar arasında en sağlamı çıktı
    Gerçi 2 yıldan sonra ne olur bilemem ama şuana kadar hiç 2 yıl üstünde telefon kullanmadım
  • Üst konu umudunu unutmanı tavsiye ederim...
  • Bende çalışan iki tane SX1 var. Bozulsa da bi şey demem artık, 3 senedir çekiyor benden.
    SX1'in servis desteği kalkması normal çıkalı baya oldu yani.
    Bu arada BenQ-Siemens batmadı. Servis konusundaysa KVK ve Genpa ile sözleşme yenilemedi, BenQ-Siemens ile sadece Başarı servisleri ilgileniyor.
  • BenQ-Siemens iflas etmedi.bunu burada 50 kere söyledik. tayvan markası benq alman markası siemens i alınca fabrikalar tayvan a taşındı. bunun için almanyadaki fabrikalar kapandı ama tayvanda yeni fabrikalar açıldı. almanyadaki fabrikadaki eski aletler de satılıp tayvana yeni tezgahlar alındı. almanyadaki fabrikanın satılması ve fabrika mallarının bu şekilde satılması siemensi sevmeyen çevrelerce "siemens battı" şeklinde piyasaya yansıtıldı. mayıs 2006 dan beri yani 16 aydır siemens battı diye geziniyorlar ama nasılsa bu siemens mayıs 2006 dan beri 8 yeni model piyasaya sürdü, onbinlerce telefon ithalatı yaptı, servis hizmetlerini sürdürdü.

2004 ten 15 kasım 2006 ya kadar teleservis,başarı,kvk,genpa ile siemens anlaşmalıydı. 15 kasımda teleservis ile anlaşma bitti. 1mayıs 2007de de kvk ve genpa ile anlaşma bitti. şu an sadece başarı hizmet vermektedir. ayrıca bana göre başarı servisi en iyi siemens teknik servisidir.

telefonunu 2 sene kullanmışın. sonra bir arıza yapmış. olabilir doğaldır. bu cihazı 2 senedir hergün kullanıyorsun. içindeki parçalar sonuçta metal. kullanmadan dolayı yıpranabiliyor. arıza çıkabiliyor. 2 sene boyunca ücretsiz, 5 sene boyunca da ücretli olarak bu arızalar giderilebiliyor.

telefoncuların elinde yedek parça olmayabilir. fabrika taşındığı için bir süre yetkili servisler bile yedek parça sıkıntısı çekti.

C62,SX1,S88,SXG75 almışsın. sxg75 ve s88 de yazmadığına göre sorun yaşamamışın. c62 ve sx1 de sorun yaşamışsın o da 2 seneleri geçtikten sonra. kusura bakma da bu çok anormal gözükmedi bana.

sx1 in ilk türkiyeye geliş tarihi temmuz 04 ü buluyor. 3 seneden fazladır kullanılıyor sx1 ler. ayrıca sx1 siemensin en çok satılan telefonu. arızalı sx1 ler olabilir hatta çok da olabilir ama satılan sx1 lerin % kaçı arızalanmış diye bakarsanız bu oran bence anormal değildir.

eski telefonlarda adam akıllı bir özellik yoktu. arızalanacak parça sayısı da azdı doğal olarak. yazılımları basitti. yani bir elektronik cihaz ne kadar çok parçadan meydana geliyorsa o kadar arıza yapma olasılığı yüksektir.

karşımda muhattap yok demişsin ama çağrı merkezi ve başarı teknik servisi ne iş yapıyor.

son olarak da gidin samsung alın demişsin. ben o cihaza zerre para vermem. ben cep telefonunu vitrine koymak için değil kullanmak için alırım. samsung un tasarımları dışında hiç bir farklılığı yok.siemensin 2004 te çıkardığı s65 ile samsung un bu sene çıkardığı d900i yi bir karşılaştırın. sadece kamera ve ekran kalitesi iyi. hatta s65 in yazılım kalitesine samsung anca 2-3 sene sonra yetişir. açık yazılımı olmasına rağmen bu kadar oynanmaya dayanıklı yazılımları vardır. samsung kendi yazılımına güvenemediği için kodları gizlemiştir. onca yeni teknoloji çıktı, bu teknolojiden samsung hiç nasip almamış. samsung ve nokia sadece tasarımını değiştirip yeni model çıkardığını söyler. (nokia nın n serisi hariç) siemenslerin her birinde yeni teknolojinin bir parçasını görebilirsiniz.

ben senin deyiminle "siemens fan boy"um çünkü bu telefonlara verdiğim paranın eksiksiz her kuruşunu hak ediyor. ben telefonumu millete hava atmak için değil ondan faydalanabilmek için alıyorum. gidip de balon cihazlara para vermem.

telefonlarınız arızalandığı için üzüldüm. umarım sorunlar giderilir.
    saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Oldu hemen yapıyoruz

Bir markayı olasıya kötüleyeceksiniz. Şöyle kötü böyle berbat aman aman uzak durun gibi bir başlık nasıl üst konu olabilir?
  • Benq Siemens EL71 ile havada atabilirsiniz. ayrıca 40 kere düşüp yuvarlanmasına rağmen sağlam kalmıştır. kalite yok diyenlere duyrulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufhouck

Benq Siemens EL71 ile havada atabilirsiniz. ayrıca 40 kere düşüp yuvarlanmasına rağmen sağlam kalmıştır. kalite yok diyenlere duyrulur.

Görüyoruz ki kalite standartları bile kişiden kişiye değişiyor. Yukardaki mesajda Simenes yerin dibine batırılırken buradaki mesajda ise Siemensin kalitesinden bahsediliyor.
  • quote:

Fanboy ları dinlemeyin başınızı yakmayın gidin Samsung alın.

d900, e840 vs.
  • Siemenslerde 5 çeşit titreşim modu varken Samsung lar hem titreyip hem zil çalamıyodu. İşte aradaki yazılım farkı kalitesi bu kadar.

Şöyle örnek verelim Siemensler çok bozuluyor niye kullanıcı diğer telefonlarda olmayan bir çok şeyi her şeyini kontrol edebiliyor, bilgisayar gibi

Öbür cihazlar bozulmuyo niye bankalardaki ATM cihazları gibi sadece sana izin verdiği sınırlı şekilde şekilde kullanıyorsun.
  • Bu arkadaş biraz aykırıydı
    Diğer bölümlerde takip ettiğime göre

Yakında şu kültür ortaya çıkar, benim fannboyum senin fannboyunu dover
  • Gereksiz forumu ne güne duruyor, ancak oraya üst konu olabilir.
  • siemens sx1 aldım .. pişman değilim ama artık şuan can çekişiyo alet...

benq siemens EL71 aldım pişmanım.... bidaha siemens veya benq siemens almicam... nokia en azından bunlar kadar sorunlu değil....
  • walla bugüne kadar c55,s55,mc60,cx70 kullandım şimdi de sx1 kullanıyorum.. bozulana kadar da sx1'e devam...
  • walla sx1 im hala taş gibi çalışıyor el71 iminde kendim yazılımını çökerttim..siemens gibi sağlam telefonmu var ???
  • zaten ipini koparan buraya zıplıyor (sözüm meclisten dışarı)

quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

Bu arkadaş biraz aykırıydı
    Diğer bölümlerde takip ettiğime göre

• madem begenmiyon ne demeye 10 tane siemens alıyon evine .git nokia al sande sana zorla mı siemens aldırıyolar+siemens iflas ettiyse bile garantisi devam ededn cihaza servis veriyo sen merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Oldu hemen yapıyoruz

Bir markayı olasıya kötüleyeceksiniz. Şöyle kötü böyle berbat aman aman uzak durun gibi bir başlık nasıl üst konu olabilir?

Siemens dünya markasıdır. Kullanmayı bilmediğin telefonu almayacaksın o zaman.

• Adama ban yazmayın ya herkesin tercih meselesidir. Ben 300 YTL ye Bluetooth, AMR ses kayıt, AAC çalabilen, mpeg codecli H.263, 3gp çalan, kızılötesi, ses kaydı, 65.536 renk, karizmatik, 1.3 mpx cameralı, flaşlı, flaş lamba olarak kullanılıyor, mp3 çalan, hoparlörü bozulmayan, stereo bluetooh kulaklık desteği olan, harika hoparlör kalitesine sahip, bu kadar ince düşünülmüş bir modeli S75'i seçtim. Taş gibi. rahat 4 kez 1 mt den uzağa fırladı, düştü. Bu özelliklerde nokia versin bana, kısıtlama koymasın yazılıma, videoyu sınırlamasın, parayı çok istemesin seçeyim. Neden fazla vereyim?
  • Uzun süre siemens telefonların s sini göremezken bu ara telefoncuların vitrinlerindeki fiyat listelerinde el71,cl71 vs. fiyatları yazıyordu hemde yanında kvk'lı ibareleri falan vardı nasıl oluyorsa?

Benim en çok merak ettiğim ve çok az sorulan soru ise şu.Yeni çıkan ürünler tamamen benq yada diğer adıyla qisda mıdır ne olacak.Forumdaki arkadaşlar cl71 bir siemens telefona benzetememişlerdi.O zaman eski bir siemens kullanıcısı olarak(artık motorola e6 kullanıyorum) niye benq kullanımki?
    Gerçi ef71 ile yenilikçilik özelliğini vuruladılar ama genede şüpheyle yaklaşılabilecek bir durum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.