Şimdi Ara

Siemens buzdabındaki buz şişesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.kliksa.com/urun/siemens-kg57np72ne-kombi-tipi-no-frost-buzdolabi/900122534?gclid=CIDM2f2L3r0CFWXnwgodaxwAUw
    Linkteki buzdalabını kullanıyorum. Buzluk tarafında kapıda bulunan 2 tane buz olmuş olan şişenin dolap için bir işlevi olup olmadığını merak ediyorum. Bu şişelerin buzluğunu gündelik işlerimiz için kullanabilir miyiz?
    Teşekkür ederim..

• Kullanma kılavuzu okusanız şaşarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orphanage O kullanıcısına yanıt
    belki kaybettim, belki de ikinci el aldım, ihtimallerin hiç mi önemi yok?
  • orphanage O kullanıcısına yanıt
    kullanma klavuzu üzerinden ülke sorununa ışık tuttun ya gerçekten helal olsun. hayır, forum kültürünü bilmesem inanayım sana.
    ban, blok felan demişsin ama bence bu ülkenin sorunu; senin gibi kendini beğenmişler yüzünden ileri gidemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erd_M

Arkadaşlar merhaba;
    http://www.kliksa.com/urun/siemens-kg57np72ne-kombi-tipi-no-frost-buzdolabi/900122534?gclid=CIDM2f2L3r0CFWXnwgodaxwAUw
    Linkteki buzdalabını kullanıyorum. Buzluk tarafında kapıda bulunan 2 tane buz olmuş olan şişenin dolap için bir işlevi olup olmadığını merak ediyorum. Bu şişelerin buzluğunu gündelik işlerimiz için kullanabilir miyiz?
    Teşekkür ederim..

Hangi şişeden bahsediyorsunuz?

Ben de aynı dolaptan almak üzereyim aynı model ve renk.

Dolaptan memnun musunuz acaba?

• Aksesuarın isimi buz aküsüdür. Buz aküsü elektrik kesintilerinde yiyeceklerin üzerine konduğunda çözülmelerini engeller. Başka bir fonksiyonu yoktur, yani sadece bir aksesuardır. Günlük olarak içeceklerinizi soğuk tutma amaçlı veya buz torbası olarak kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.