Şimdi Ara

Siemens c55 e bilgisayardan melodi ve oyun yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben siemens c55 telefona ve bağlantı kablosuna sahibim. Nasıl bilgisayardan melodi ve oyun transferi yapacağım telefona. hangi yazılımları kullanmam gerekiyo. şimdiden teşekkür.

• siemensin kendi sitesinde yazılımlar var
  • ve hiçbiri bu işi görmüyor. arkadaşım ben çok aradım o programı fakat bulamadım. m55 için var fakat c55 için yok daha doğrusu ben bulamadım. tanıdığın bi telefoncu varsa rica et bişi yap belki o şekilde edinebilirsin.

gerçi siemensin sitesindeki programlar belki güncellenmiştir yinede dene istersen. ama dediğim gibi 3 ay önce ben yapamamıştım.
  • ben me45 e istediğim gibi dalıyorum. tabi c55 i bilemem ama vardır bir yöntem
  • c55 için olan siemens data suite bu işi yapamıyor mu? Ben s55 ile gayet rahat yapabiliyorum.
    Saygılarımla...
  • bozo me45 için olan data suit veya ne kullanıyorsan bana gönderebilirmisin yada bir link verirmisin.
  • Eyupkose; Sen simemensin sitesinden (ba?ka yerlerde de var) "Data Exchanger Software" Die Bi Program Var, Onu Çek,
    O programla telefonun içine girip ne istersen atabilirsin, içindekileri silip, de?i?tirebilirsin..

Bunun D???nda vissie, ve handset menager(www.mobileaction.com adresinden bulabilirsin) programlar?da i?ini görür ama 1kb tan büyük midileri atamazs?n programa dataexchangersoftware ile büyüklük farketmiyor.

ha buarada kulland???n data kablosuna göre de?i?en bi ?ekilde telefonun java kilidini k?rman gerekiyor. bunun için java enabler die bi program var, tam link veremiorum bende bilmirum çünkü bende sadece dosya var. ama nette k?sa bi ara?t?rma yaparsan bulabilirsin bu bahsetti?im java enabler m50 için ama c55 te de i?e yar?o.
    bunun d???nda telefona oyun/logo/melodi atabilirsin, midi dosyalar?n? telefonun \Ring Tones klasörüne at?p daha sonra çald?rd???nda otomatik olarak .si3 format?na dönü?türüo, diyeceklerim ?imdilik buladar, umar?m yard?mc? olabilmni?imdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.