Şimdi Ara

Siemens C55 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • <font face='Comic Sans MS'></font id='Comic Sans MS'><b></b>

Arkadaşlar siemens C55 ile GPRs kullanıyorum. Kablosunu Türkiyede bulamadım. Eğer C55 alacaksanız kablosunun olmadığını bilmenizi isterim. Kablosu Mart 15 2003 gibi Türkiye stoklarına girecek. Ancak ben Almanya'dan getirttim. Bu kadar güzel bir telefon görmedim. GPRS te hiçbir sorun olmadı. ilk başlarda Aycell hat ile biraz problem yaşadık ancak, yoğun tacizler sonucu aycell bu khatasını GPRS yazılımı güncelleyerek düzeltti. Ayrıca Yaygın servis ağı sayesinde sürekli olarak hizmet alabilirsiniz. Ben telefonu aldığımda Yazılım versiyonu V.12 idi ancak servise gittiğimde üzretsiz olarak garanti kapsamında yazılımımı V.14 e upgrade ettirdim. Geçenlerde aradım yazılımda bir gelişme var mı diye bana V.17 sinin çıktığımı getirmem durumunda üzretsiz yükleyebileceklerini söylediler.

Yani arkadaşlar adamlar telefonu üretmekle kalmıyor. Teknolojinin bir yarış olduğunu ve bu yarışı en ön sırada götürmenin öenmlşi olduğu bilinci ile hareket ediyorlar.

Ayrıca siemens ile ilgili her türlü probleminiz için bana yazabilirsiniz.
    bilgimin yettiğince, aklımın erdiğince, vaktimin olduğunca size cevap yazarım.

ESEN KALIN

• Saol valla içime su serptin. C55 i alırken şüphelerim vardı fakat dediğin kadar iyiyse maşşallah.Telsim aldım GPRS için. Download/Upload hızları ne kadar? Kabloyu bana bulabilir misin? Kargo ücretini de ektraları da öderim. elimde kaldı telefon yahu? ha bide bunun b, fixi varmı sesi çok kısık! bişekilde nası ayarlatcam bunu ya imdat! sesi sonuna kadar açtım gene kısık. yardım edebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siemens c60
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.