Şimdi Ara

SİEMENS C65 i ÖNERİRMİSİNİZ YOKSA DEĞMEZ DİYİP C62 Mİ AL DERSİNİZ ACİLL CEVAP LÜTFEN !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SİEMENS C65 i ÖNERİRMİSİNİZ YOKSA DEĞMEZ DİYİP C62 Mİ AL DERSİNİZ ACİLL CEVAP LÜTFEN !!!!!!!

• sana siemens alma desem? ama illada istiyorum diyosan kesinlikle c62 al çünkü infra red var 65k farkı var hiç deymez
  • her ikiside iğrenç telefonlar............
    sakın siemens alma..........
    nokia dan şaşma....
  • FİYAT ARLIĞI SÖYLE ONA GÖRE BİŞİ SÖYLİYİM
    BEKLİYORUM
  • 326 milyon C65 226 MİLYON C62 ve her ikisini de 10 eşit taxit ile peşin fiyatına alacağıjm nasıl? saygılarımla
  • kesinlikle c62 ozaman ama bence alma hiçbirini nokia 3200 al
  • bak arkadas ben 3660 tan önce C62 kullaniyodum telefon sik ve güzel pek bi özellii yok ''infra red'' yok mesela 4096 renk ama ses kayit özelligi harikaydi bence o fiyata iyi bi telefonhe eger illa kamerasida olsun diyorsan zaten C65 ama onun kamerasindan pek bisey bekleme
  • İFNFRA RED ne işe yarıo ben anlamam da saygılarımla
  • k1z1lötesi
  • c 65 in kamerasından bişi bekleme derken ben fotoğraf baskısı falan almıcam sadece cep telefonu ekranı üzerinde görünmesi öenmli benim için zaten onu digital foto makinesi ile yaparım da ben hala tereddütteyim ne yapmam gerektiği hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar -- 13 Ekim 2004, 19:36:38 >
  • arkadaş bence C65 daha iyi.
    hem kameralı c62 alacagına biraz daha ver üstüne C65 al.benim bir arkadaşımda var.kamerası yeterli.bu fiyatta bir telefon için.
    bide kızılötesi var C65te.istediğin şeyi atabilirsin baska telefona .
    KISACA C65 AL.

• c65 iyi seçim. ben çok inceledim.. tabi mutlaka guncellet yazılımını..
  • 300 milyona o telefondan iyisi yok ben sana soyleyeyim.. kamerası 352*288 olmasına ragmen başarılı. ses kaydı özelliği var .. ek yazılımla video gosterebiliyor. hafıza muthis. cx65 in kucuk kardesi..
  • BAŞKA SÖLİCENİZ YOK MU ?
  • Değmez C62 Al
  • siemens alma ikinci elde hiç para etmez sakın
  • CX 65 al
  • c62 java desteklemez bence ona vereceğin paraya yazık olur. o paraya alacaksan m55 al ama daha fazla veririm dersen c65 o c62 ve m55e göre daha iyidir. ama yok biraz daha para çıkabilirim dersen cx65 en iyisi....
  • BENCE SEN GİT 3650,3660 HATTA BULALA BİLİRSEN İKİNCİ EL SX1 YADA 6600 FALAN AL
    SAYGILAR....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.