< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Siemens KG86NAID2N 682 l XXL noFrost Alttan Donduruculu Buzdolabı (9. sayfa)
-
-
Merhabalar.
KG86PAIC0N lar çıktı daha çok yeni. Üzerine başka model çıkacağını düşünmüyorum.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
2024 Şubat
Fiyat ~48.000 TL'den satışta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 hafta önce kg76paicon XL 526 litre, C sınıf elektrik, 36db ses, wifi olanı 40 bine aldık memnunuz şimdilik.
-
Ben de yasiyorum ses problemi, cihaz 12yillik....
Güle güle kullanın.Buzdolabınızın Kompresörü(motoru) ne acaba.Üzerinde Panasonic mi yazıyor.Siteye baktığım da,10 yıl kompresör garantisi yazmıyor.O yüzden merak ettim.
-
Teşekkür ederim daha iyisi size olsun. Valla bilmiyorum hiç bakmadım kompresör markasına. Arkasında mı yazıyor yoksa içinde bir etiket varsa bakayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet arkasında,altta motorun üstünde ki etikette yazıyormuş.
-
Daha önce ki yazılanları şimdi gördüm. bjkyener arkadaşımız bu modelin panasonic kullandığını yazmış.Daha kısa süre olmuş ama,buzdolabından memnunmusunuz?Özleranın ki sorunlu çıkmıştı.İnternette de yorum bulamadım.
-
Selamlar Kg86 Paicon modelini bayiden aldık, soğutma özellikler çok iyi , ancak koku problemi başladı, servis malesef yetersiz, sprey ile çözüm arıyor, açıkta kalan kapalı olmayan kap yok, çürüyen eden sebze meyve yok, akan eden yok. Kapağı açınca koku direk hissediliyor, ( 2 ayın 1 ayı zaten neredeyse boş çalıştı sayılır memleketteydik)
Üst level diye alınıyor ancak hayal kırıklığı oldu.. ( konum Niğde )
Annemlere xxl vestel aldık seneyi devirdi tık yok, ( Annemde hunharca kullanıyor)))
Komple temizlenip spreylendi bakalım durum değişecekmi ? Servisi yetersiz ve bilgisiz ( niğde için durum böyle en azından)
Dolapın ölçümü yapıldı mı hocam? Koku varsa yeterince soğuk olmayabilir. İçeride birşey akmış kokmuş olabilir. İç taraftaki kapağı söküp soğutucu kanalları kontrol ettiler mi?
Kokuyu çıkarmak için çamaşır suyu veya ozon kullanmanız gerekebilir ancak öncelikle kokunun kaynağını bulmanız gerek. Servisler malesef bu tip konularda çok verimli olmayabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 3 Ekim 2024; 14:17:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Akan kokan yada çürüyen bir şey yoktu, Aldık Buzdolabını haftasına zaten memlekete gittik sonra tatile derken dönüşte tam kapasite kullanmaya başladık, soğutma ve derin dondurucu performansından ciddi derecede memnunuz, ancak son 10 gündür başlayan kokudan kurtulamadık. Temizledik kontrol ettik ve takip ettik. ilk kapağı açtığımız anda koku geliyor sonrasında sıkıntı yok. Servis zaten hikaye bence.. filtre vs kontrol et diyorsun temizlik spreyi satmaya çalışıyor, birde airfresh özelliği var ( güya ) kötü kokuları dışarı atan içerisindeki havayı temizleyen .. Bence oda lafta varmış. Bu modelden iki arkadaşımda da var. Onlar tavsiye etti zaten onlarda gürültü problemi oluştu. Bende koku. Ancak gürültü problemi bence göreceli ki onları da aslında ikna ettim, Yüke bindiğinde sesli çalışıyor ilk çalıştırmada baya sesliydi dedim bununla işimiz var , şimdilerde 4-5 dakika bir çalışma sesi geliyor ( arada sırada ) sonrasında oldukça sessiz. Ama koku canımızı sıkıyor, Filtreyi değiştirelim dedim servise Filtrenin nerede olduğu hakkında bilgileri yok..
-
Hocam ben bendekş dolapları birkaçmkez söktüğüm için konuda bşraz tecr0beli sayılırım. Dolabın içinde vakteri küf veya organik koku yapacak bir molekül yoksa, kanallara falan birşey akmadıysa, iç plastik yüzeyi çamaşır suyu ile silerseniz geçmesi gerek. No frost dolapların soğutucu kısımları şuradan görebileceğiniz gibi
bkz.appliancetechnicalyoutubeSamsung Fridge Repair How To Dismantle RS21 - SRS Models Full Video Parts 1,2,3 HD 2023https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=3RyiwOmrZOc
İçerdeki ısı değiştiriciye dolap iç kısmındaki olası buz eridikten sonra birkaç vida sökerek erişilir genelde. İç kısımda koku yapacak koku sinecek birtek soğutucunun üstündeki plastik kapak kısımdaki styrene köpük vardır. Onun harici koku yapacak bir organik materyel yoktur dolap içinde veya kanalında. Bu sebeple sordum, gelen arkadaş arka paneli söküp baktı mı diye.
Eğer soğutucu kısım içindeki sıcaklık, düzenli olarak 4°-6° üstüne herhangi bir sebepten dolayı çıkıyor ise, o zaman içine koyduklarınızın koku yapması çok muhtemel. Onuda ancak dolap içini ayrıca test cihazı ile ölçerek takip edebiliyorsunuz. O sebepteb dolayı ölçüm veya test yaptı mı diye sordum.
Kompresör yüke bindiği zaman sesli çalışması normal. Birde bu yeni inverter dolapların konpresörleri sürekli düşük devirde haliyle optimum yükte çalışıyor. O sebeple çıkan seste daha düşük frekanslı ve yayılan bir ses. Ben pek alışamadım açıkcası invertere. Sizdeki dolapta inverter ise şikayetler olası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam tekrar selamlar,
"Eğer soğutucu kısım içindeki sıcaklık, düzenli olarak 4°-6° üstüne herhangi bir sebepten dolayı çıkıyor ise, o zaman içine koyduklarınızın koku yapması çok muhtemel. Onuda ancak dolap içini ayrıca test cihazı ile ölçerek takip edebiliyorsunuz. O sebepten dolayı ölçüm veya test yaptı mı diye sordum." Bunu yapmadım, ama eğer ki düzenli ısı değişimi olsa yiyeceklerin bozulması lazım , öyle bir şikayetimiz yok aksine hanıma göre baya uzun süre taze kalıyor,
Dediğiniz işlemleri yapıp Servise de aynı şekilde ileteceğim, Serviste bilgili eleman da yok.. İlk kuruluma gelen eleman direk ses konusunda uyarmıştı. Hatta onun sayesinde diğer arkadaşlarımda sakinleşti. :)) İnverter motor yükte belirgin sesli oda 4-5 dakika max ,
Bence kokuyu çözersek uzun yıllar bizi mutlu edecektir. Parasının dolabı belki ben bir şeyi gözden kaçırıyorum bakalım. Daha önce dediğim gibi Annem hunharca kullanıyor tıkış pıkış, yok kokar eder kasmaz etmez . Ne koku var ne sorun , soğutmada gayet iyi. ( marka vestel )
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Oğuz.
-
-
Son dönemde Bosch -Siemens-profilo grubunda artan bir şikayet durumu var .. takip edeniniz var mı ? 2023-24 modeller özellikle..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mediamarktBOSCH KGN86AID2N D Enerji Sınıfı 631 L Alttan Donduruculu No-Frost Buzdolabı Inox Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_bosch-kgn86aid2n-d-enerji-sinifi-631-l-altan-donduruculu-no-frost-buzdolabi-inox-1223478.html
annemin buzdolabı bozulmuş bu ürün nasıldır bu fiyattan aşağı sivasa kargolayabilecek firma varmıdır
-
Güzel ürün, elektrik tüketimi az.
-
www.mediamarkt.com.trAlttan Donduruculu Buzdolabı Modelleri ve Fiyatları | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/category/alttan-donduruculu-buzdolabi-675155.html?filter=color:Siyah
Buradaki bosch mu siemens mi? Veya bu fiyat bandında siyah hangi model tavsiye edersiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X