Şimdi Ara

Siemens mi Hotpoint mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Çamaşır makinası, Bulaşık makinası ve Buzdolabı almaya karar verdim,

Yaklaşık 4500 tl bütçe ayırdım.

Teknosada
    tüm beyaz eşyaları yaklaşık 4300 tl ye Hotpoint alabiliryorum.

Ancak Siemens de 5000 tl ye yaklaşık aynı özelliklere sahip beyaz eşya imkanı var.
    Buzdolabında airfresh özelliği yok çamaşır makinasında bebek programı yok.

Siz olsanız hangi markayı tercih ederdiniz?

• Hotpoint bence. Siemens türkiyede marka değeri var ama biz hep Siemens de sorun yasadik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırat Duygun

Arkadaşlar merhaba Çamaşır makinası, Bulaşık makinası ve Buzdolabı almaya karar verdim,

Yaklaşık 4500 tl bütçe ayırdım.

Teknosada
    tüm beyaz eşyaları yaklaşık 4300 tl ye Hotpoint alabiliryorum.

Ancak Siemens de 5000 tl ye yaklaşık aynı özelliklere sahip beyaz eşya imkanı var.
    Buzdolabında airfresh özelliği yok çamaşır makinasında bebek programı yok.

Siz olsanız hangi markayı tercih ederdiniz?

Hangi modeller olduğunu da yazarsanız daha iyi yardım alırsınız birde hep ayni marka olmak zorundami çünkü siemens çamaşır makineleri ve 6 program ve üstü bulaşık makineleri güzeldir ama no frost buzdolabları tavsiye edilmez hotpoint bu forumda çok nadiren tavsiye edilir onun dışında pek alınır diyeni görmedim

• Aradığınız belli bir özellik veya renk varsa ona göre tavsiye verebilirim. Hotpoint'in iyi olan çok az modeli var, çağrı merkezi hizmeti ve servisleri sıkıntılı. Bu açıdan genel bir kıyaslama yaparsak ne ürün ne de servis hizmeti yönünden Siemens ile kıyaslamak doğru olmaz. Markaya takılı kalmayın derim, her marka belli bir ürün grubunda iyidir.

• siemens derim kullanan bilir değerini

hotpoint ile arçeliği kıyaslasan yinede derim siemens ama anca hoover ile kıyaslanabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.