Şimdi Ara

Siemens Mobile Suite SX1 Telefonu Görmüyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. USB kablosu ile telefonumu (siemens sx1) bilgisayara bağladım. Telefonun ekranında usb bağlantı resmi çıktı. mrouter programı da USB kablo ile bağlı telefonu buldu. COM3 olarak gösterdi. Fakat ne yaptıysam yapayım siemens mobile sute sx1 programı telefonu görmedi. Bununla birlikte bilgisayarım a simens sx1 diye bişi eklendi. Tıklayınca "Port Açılamıyor. Com kapısının mevcut olup olmadığını kontrol edin ve Data Exchange Yazılım özelliklerinden mevcut bir COm portu seçin" diye mesaj geliyor. ne yapmam gerekiyor ayrıntılarıyla anlatırmısınız.
    Teşekkür ederim şimdiden.

Bu arada yeni yılınız kutlu olsun

• neden kimse cevap vermiyor bana.
    yabancı sitelerde bişiler gördüm ama anlamıyom ingilizceden ... biri yardım etsin 2 gündür uğraşıyom telefona hiç bişi yükliyemedim :(
  • programin adi siemens data suit sx1, once programi ac sonra telefonu tak bi sure bekle! belki modemin com3 te cakisma yapio olabilir, bende baglanti noktasi com5 te cikio... eger olmazsa programi instal et siemens-mobile.com dan en son surumunu indir onunla dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkserk -- 2 Ocak 2005, 23:47:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung PC Suite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.