< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 10 Aralık 2020; 0:39:8 > |
Siemens Ürünler ve Çözümler (23. sayfa)
-
-
Ankastre Kombinasyonları
Not: Bu setler benim hazırladığım setlerdir. İstediğiniz ürünleri kombin yaparak bize bağlı kalmadan kendi setinizi de oluşturabilirsiniz.
Serdar Çetin
05533976676
Set 1
*** Buharlı Set
- Almanya üretimi olan bundan daha uygun bir fırın yok, İthal ürün isteyen arkadaşlar için bu set bu yüzden önemli.
Yanına eklediğimiz Ocak en 67 cm olmasına rağmen bu cam'ın en'i yani ocak yuvarı standart 60 lıklar için açılan yuvaya girebiliyor.
Davlumbaz ise bayanların tercih ettiği eğik tasarımlı modellerden, emiş gücü iş görecek ses ise rahatsız etmeyecek boyutta.
Siemens HR538ABS1 buharlı fırın alan bir müşterimizin yorumunu okumak isterseniz.
Set Görselleri
Set 2
- Bu setimizde Yerli fırınların en üst modelinden kullandık. Full EcoClean + Dokunmatik Beyaz Ekran + 2 seviye teleskopik raf gibi özellikleri ile dolu bir model. Ocak yukarıda da bahsettiğim gibi geniş model. Bunların artısı iki tencere yan yana iken bir tık daha enine büyük olması kolaylık sağlıyor. Davlumbazda yine eğik tasarım modellerden birini seçtim.
Set Görselleri
Set 3
- Bildiğiniz gibi ben müşterilerimin geri dönüşlerine göre ürün tavsiyesinde bulunuyorum. ve geçmişe bakarsak en çok sattığım klasik set diyebileceğim kombin bu. Bu paraya gerçekten iyi bir set. Görsel + Pişirme performansı zaten ankastrenin işi. bu orta segmentte iş görecek modeller.
Set Görselleri
Set 4
- Bu setimizde direkt elektrikli ocağa geçmek isteyen arkadaşlar için. Kimi sitelerde daire içine gaz verilmediğinden elektrikliye mecburi kimileri ise lpg ile uğraşmamak için alıyor genelde. Fakat her ne şekilde olursa olsun alım sebebimiz piyasanın en çok satan ocağı elektriklilerde bu modeldir.
Seçtiğimiz fırın ve davlumbaz ise yine işlevini fazlasıyla yerine getirecek ürünlerdir. Bütçeye göre oynamak haliyle mümkün fakat bir fırından da beklenti çamaşıra yardımcı olması değildir sanırım. =)
Set Görselleri
Set 5
- Klasik setimizin antrasit olan hali arkadaşlar kesinlik çok şık duruyor canlı görmekte yarar var.
Set Görselleri
Set 6
- Antrasit rengindeki ürünler çok fazla seçeneğe sahip değil üstteki setimizin bir tık üst segmenti diyebileceğimiz set.
Ocak 67 cm lik model, davlumbaz emiş gücü yüksek ses seviyesi mutfakta canınızı sıkmayacak boyutlardadır.
Set Görselleri
Set 9
- Bu setimizde Wok'lu çelik ocak + Almanya üretimi Davlumbaz ve pişirmesi sorunsuz güzel bir fırın modelimizi kullandık.
Set Görselleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 16 Aralık 2020; 1:15:6 >
-
Serdar Bey'e çok teşekkür ediyorum. Çamaşır ve kurutma makinesi alırken bıkmadan usanmadan cevaplarımı yanıtladı.
Hiçbir sıkıntı olmadan ürünlerim elime ulaştı. Kurulumu yapıldı. Ara aparat yurt dışından geldiği için üstüste koyamadılar.
Servis geldiğinde haber edecek halledecekler. Bunun dışında makinelerden inanılmaz memnunum. Ses, sıkma, yıkama, kurutma performansından
çok memnunum. İnşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırım. İyi ki siemens almışım. İyi ki Serdar beyden almışım. Siemens WT47XK80TR A++ 9 kg
Siemens WM14XM80TR A+++ 1400 Devir 10 KG Çamaşır Makinesi aldığım ürünler.
-
-
İZMİR'e Özel Fiyatlar
Arkadaşlar maalesef yaşadığımız depremden sonra Siemens İzmir'e özel indirimli ürünler belirlemiştir.
Aşağıdaki fiyatlardan yararlanmanın tek şartı ürünü Aralık ayı içerisinde satın alıp kurdurmaktır. Ürün satın alıp bekletmelerde geçerli değildir maalesef.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
Aşağıdaki ürün grupları şu şekildedir;
Buzdolabı: 1 - 2
Çamaşır: 3 / 5 arası
Kurutma: 6. sıradaki ürün
Ankastre Fırın: 7 - 8
Ankastre Ocak: 9 / 12 arası
Davlumbaz: 13 - 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 10 Aralık 2020; 0:32:59 >
-
XL - XXL Modelleri düşünenler için;
Arkadaşlar merhaba. modellerle ilgili Aralık fiyatları aşağıdaki gibidir, ürünler direkt fabrikadan eve gönderilmektedir.
Model özellik ve fiyat konusunda arayabilirsiniz.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 10 Aralık 2020; 0:32:24 > -
ARALIK AYI FİYAT TABLOLARI
Güncelleme: 10.12.20 00:30
World Kart Güncellemesi olmuştur.
XL – XXL Buzdolaplarıhttps://i.hizliresim.com/l9XqUU.jpg
Alttan Donduruculu Buzdolaplarıhttps://i.hizliresim.com/J0cjYf.jpg
Bulaşık Makinelerihttps://i.hizliresim.com/3t3dDE.jpg
Çamaşır Makinelerihttps://i.hizliresim.com/wQ1GDq.jpg
Kurutma Makinelerihttps://i.hizliresim.com/QTZqHW.jpg
Ankastre Bulaşık Makinelerihttps://i.hizliresim.com/bjuqOI.jpg
Ankastre Fırınlarhttps://i.hizliresim.com/C0L8hF.jpg
Ankastre Mikrodalga Fırınlarhttps://i.hizliresim.com/VOjHvB.jpg
Derin Dondurucularhttps://i.hizliresim.com/qtSr3c.jpg
Gardırop Tipi Buzdolaplarıhttps://i.hizliresim.com/zMNPQA.jpg
İzmir’e Özel Kampanyahttps://i.hizliresim.com/JDm3aZ.jpg
Tam Otomatik Kahve Makinelerihttps://i.hizliresim.com/F3SnBE.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 10 Aralık 2020; 11:36:10 >
-
-
Siemens Yeni Ürün Bilgisi.
10 Kg 1400 devirlik iki ayrı model çıktı:
Birisinde sensoFresh + Uzaktan Kontrol
İkinci modelde ise; i-Dos + Uzaktan Kontrol özellikleri bulunuyor.
1. Model: WA14LPH0TR sensoFresh + Uzaktan Kontrol
10 Kg 1400 devir
Yıllık enerji tüketimi: 190,00 kWh/yıl
Ses seviyesi: Yıkama 46 dB
Ses seviyesi: Sıkma 73 dB
Otomatik yük miktarı belirleme: evet var
tambur hacmi: 68 litre
Tambur malzemesi: paslanmaz çelik
ilave yıkama programları: ayarlanabilir devir sayısı , başlama zamanını erteleme , başlat/tekrar yükleme , Boşaltma - sıkma , durulamada tutmak , ısı seçimi , ıslak , kolay ütüleme , mükemmel hız , ön yıkama , Süper 15 dk / Süper 30 dk , Tek durulama , Yorgan
Ürün Görselleri:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Model: WA14LQH0TR i-Dos + Home Connect
10 Kg 1400 devir
Yıllık enerji tüketimi: 190,00 kWh/yıl
Ses seviyesi: Yıkama 47 dB
Ses seviyesi: Sıkma 75 dB
Otomatik yük miktarı belirleme: evet var
tambur hacmi: 68 litre
Tambur malzemesi: plastik
ilave yıkama programları: ayarlanabilir devir sayısı , başlama zamanını erteleme , başlat/tekrar yükleme , Boşaltma - sıkma , durulamada tutmak , Hızlı yıkama karışık , ısı seçimi , ıslak , kolay ütüleme , mükemmel hız , ön yıkama , Perdeler 30°C , Süper 15 dk / Süper 30 dk , Tek durulama , Yorgan
Ürün Görselleri:
Aralık Fiyatları:
Ürünlerle ilgili sormak istediğiniz her konu için arayabilir veya whatsapp üzerinden yazabilirsiniz.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 13 Aralık 2020; 22:59:23 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: berserSerdar Bey'e çok teşekkür ediyorum. Çamaşır ve kurutma makinesi alırken bıkmadan usanmadan cevaplarımı yanıtladı.
Hiçbir sıkıntı olmadan ürünlerim elime ulaştı. Kurulumu yapıldı. Ara aparat yurt dışından geldiği için üstüste koyamadılar.
Servis geldiğinde haber edecek halledecekler. Bunun dışında makinelerden inanılmaz memnunum. Ses, sıkma, yıkama, kurutma performansından
çok memnunum. İnşallah uzun yıllar sorunsuz kullanırım. İyi ki siemens almışım. İyi ki Serdar beyden almışım. Siemens WT47XK80TR A++ 9 kg
Siemens WM14XM80TR A+++ 1400 Devir 10 KG Çamaşır Makinesi aldığım ürünler.
Siparişinizi ne zaman verdiniz ? Bende serdar beyden hem buzdolabı hemde kurutma makinesı satın aldım. BUzdolabım 30 gün içinde teslim edildi. Kurutma Makinesi 45. gün oldu hala teslim edilmedi.Teslim edilmeyi bırakın bilgi bile yok ortada. Serdar bey'in konu ile ilgili bir hatası yada yapabileceği durum yok sonuçta siparişler çekilmiş. Ama Siemens bu noktada kurnazlık yapıyor. Her ürün için bir teslim tarihi vermeli ben hayatımda boyle rezillik görmedim.45 gündür nasıl bir ürün teslim edilmez ya !!! Kışın elbise kurutmak zor oluyor diye makine aldım kış bitti biz makine bekliyoruz. Bir daha son olacak bu siemensten ürün alışım... Şİmdi Siemens 'e mail yazıp ağzıma geleni söyleyeceğim.
-
Biz yaz son sipariş verdik 15 güne geldi. Taşınmadan önce sipariş verdik acelemiz yoktu yerleştik geldi. Ama Serdar Bey yurt dışından gelirse uzun sürer depoda varsa daha hızlı gelir diye uyarmıştı bizi. Biz bu konuda bir sorun yaşamadık.
-
Benime yaşadığım sorunu kendi yöntemim 2 gün içinde çözdü. Serdar bey bu aşamada ve satış donrasında da yardımcı oldu. Kendisine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Siemens e güven konusuna gelincede bir düşünün derim. Ben evime bir daha siemensin yada bsh ın hiç bir malını sokmayacağım. -
İş inada bindi bekleyecegim artık ,en son mahkemede biter artık .
Herkes serdar bey savunmuş ama ben fabrikayı bilmem ben parayı Serdar bey in çalıştıgı şirkete gönderdim , sorunu onların çözmesi lazım .. Benden para alır iken bankaya ,nebiliyim babama ,anneme eşime gidiyorlar mı tiko para hesaplarına yatıyor, TİKO PARA hesaplarına yatmadan mal geliyor mu yok ....SErdar bey ve şirketinin Mesuliyetleri o ürün evime girene kadar hatta sonrasında çıkan sorun olur ise sorunlar da dahil ilgilenmeleri gerek. Ben sattım parayı aldım sen fabrikadan çöz 444 6688 ara ile olmuyor. Zaten 444 6688 arasan da o da boş beleş yer.
1,5 ay olmuş bir bulaşık makinesi gelmemiş diyor ki biz siparişi fabrikaya geçtik , 20 gün önce de en geç ayın 20 sine kadar gelir diyordu...
Şimdi sorun şu ben nasıl burada gömüyor isem , malı satana kadar sattıkdan sonra piyasa da yok diye aman bundan mal almayın üç kuruş için paranız ile rezil olursunuz diye...
Sen bu kerteye getirmeden fabrikada pazarlamacı arayıp sıvayacaksın , ulan diyeceksin adam ne kadar beklesin 1,5 ay beklemiş taş olsa çatlar, daha ne zaman dönüş yapacagınızı dahi demiyorsun , bu ne rezillik bu ne soytarılık bu ne kepazalik diye fırçayı basacaksın. Çünkü senin ticari itibarın ile oynuyor ...
BAna kimse serdar bey ilgili falan demesin ..Hikaye o çünkü parayı alana kadar ilgilendi.. Sonrası tırt, bekliyoruz siemesn efendileri...
Vİzyon telede ki gibi artos ise artos gerekir ise himayalara kadar gider diyor ya altın erikli bende artık o moddayım. ...iş başka türlüde çözerim ama iş artık izeti nefis meselesi oldu o mal benim eve gelecek gerekir ise biraz daha uzar ise mahkemelik olacagız ...
Uzun lafın kısası almayın kardeşim bu adamdan ürün falan sonra mal gelmez biz fabrikaya geçtik derler...Beklersiniz durursunuz ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartaci -- 24 Aralık 2020; 13:59:3 >
-
Serkan bey merhaba.quote:
Orijinalden alıntı: cartaciİş inada bindi bekleyecegim artık ,en son mahkemede biter artık .
Herkes serdar bey savunmuş ama ben fabrikayı bilmem ben parayı Serdar bey in çalıştıgı şirkete gönderdim , sorunu onların çözmesi lazım .. Benden para alır iken bankaya ,nebiliyim babama ,anneme eşime gidiyorlar mı tiko para hesaplarına yatıyor, TİKO PARA hesaplarına yatmadan mal geliyor mu yok ....SErdar bey ve şirketinin Mesuliyetleri o ürün evime girene kadar hatta sonrasında çıkan sorun olur ise sorunlar da dahil ilgilenmeleri gerek. Ben sattım parayı aldım sen fabrikadan çöz 444 6688 ara ile olmuyor. Zaten 444 6688 arasan da o da boş beleş yer.
1,5 ay olmuş bir bulaşık makinesi gelmemiş diyor ki biz siparişi fabrikaya geçtik , 20 gün önce de en geç ayın 20 sine kadar gelir diyordu...
Şimdi sorun şu ben nasıl burada gömüyor isem , malı satana kadar sattıkdan sonra piyasa da yok diye aman bundan mal almayın üç kuruş için paranız ile rezil olursunuz diye...
Sen bu kerteye getirmeden fabrikada pazarlamacı arayıp sıvayacaksın , ulan diyeceksin adam ne kadar beklesin 1,5 ay beklemiş taş olsa çatlar, daha ne zaman dönüş yapacagınızı dahi demiyorsun , bu ne rezillik bu ne soytarılık bu ne kepazalik diye fırçayı basacaksın. Çünkü senin ticari itibarın ile oynuyor ...
BAna kimse serdar bey ilgili falan demesin ..Hikaye o çünkü parayı alana kadar ilgilendi.. Sonrası tırt, bekliyoruz siemesn efendileri...
Vİzyon telede ki gibi artos ise artos gerekir ise himayalara kadar gider diyor ya altın erikli bende artık o moddayım. ...iş başka türlüde çözerim ama iş artık izeti nefis meselesi oldu o mal benim eve gelecek gerekir ise biraz daha uzar ise mahkemelik olacagız ...
Uzun lafın kısası almayın kardeşim bu adamdan ürün falan sonra mal gelmez biz fabrikaya geçtik derler...Beklersiniz durursunuz ...
Size ürün satılırken süreç anlatıldı siz de benim arkadaşım var onun aracılığı ile hızlandırabilirim dediniz. Sipariş numarasını size ilettim, kısa sürede stoklarda olan çamaşırınız teslim oldu. Akabinde fabrikadanın verdiği bulaşığın üretimden çıkacağı tarih sarktı haklısınız. Üretimden ürün hiç çıkmadı arkadaşınız çıktı demiş, fakat çıktığını söylediğinde elinde sipariş numarası varken hiçbirşey yapmamış oysaki siz söylemiştiniz arkadaşım hızlandıracak diye.. ben size hızlandırılabileceğinin sözünü vermedim hatta Whats'app yazışmalarımızdan da görüleceği gibi arkadaşınızda üretimden mallar çıktığından eskiden yeniye dağıtılır dedim.
En son dün konuştuk, evde sıkıntı oluyor dediniz. bende bu kadar sorun oluyor ise keşke bunu söyleseydiniz ücret iadenizi yapardım oradan üçüne beşine bakmadan alırdınız dedim.. Bunları size söylememişim, sipariş bilgisi vermemişim, ya da hiç bir şey yapılmamış gibi bir söyleme girmişsiniz. Fakat buraya yazdığınız maalesef gerçeği yansıtmıyor. Evet ürün size gelmedi burada haklısınız fakat ilgilenmedi parayı aldı sonra tırt nasıl da gömdüm gibi laflar yakışmamış.
Şunları da açmak isterim;
SErdar bey ve şirketinin Mesuliyetleri o ürün evime girene kadar hatta sonrasında çıkan sorun olur ise sorunlar da dahil ilgilenmeleri gerek.
Hangi markadan ne alırsanız alın ürün kurulduktan 1 gün sonra sorun olsa muhattabınız normalde artık servistir. Ben sitede benden ürün almayanlara da destek veririm, sizin aksinize geçmişi okuyanlar bunu bileceklerdir. Benden ürün alıp akabinde bir çok insanı yönlendiren arkadaşlar var veya sırf benden almayacağını söyleyip sadece bilgi almak için arayanın da yüzüne kapamıyorum telefonu.
TİKO PARA hesaplarına yatmadan mal geliyor mu yok: Nakit veya Kredi kartı dışında bir ödeme yöntemi yok, insanlar ödemeyi bu yollarla yapıyorlar siz adına ne derseniz diyebilirsiniz. Ödeme yapmadan da ben ürünü eve teslim edeni görmüyorum bu meslekte. Yapıyorlarsa helal olsun çok devam edemezler bu dönemde.
Şimdi sorun şu ben nasıl burada gömüyor isem , malı satana kadar sattıkdan sonra piyasa da yok diye aman bundan mal almayın üç kuruş için paranız ile rezil olursunuz diye...: Madem 3 kuruşluk fark var size dünde söylediğim gibi evde sorun oluyor makine gelmesi dediğiniz de bende bu denli sorun oluyor ise daha önceden söyleseniz hemen ücret iadenizi yaptırayım üçe beşe bakmadan huzurunuzdan önemlimi alın geçin dedim iban istedim sizden
Aynen şöyle yazmışım: Anlıyorum sizi eğer bu denli sıkıntı oluyorsa hocam keşke baştan konuşsaydık gerekirse ücret ya denizi yaptırtırım orada olan bir bayiden alıp geçersiniz bu kadar sizi sıktıysaDeymez yani sonuçta
İban verip iade istediniz mi hayır, buraya gelip Serdar ilgilenmiyor diyorsunuz. Allah aşkına bu sizce normalmidir ne dememi bekliyorsunuz. Ya da nasıl bir özel ilgi istiyorsunuz ben size bunu sağlayamıyorum maalesef. kusura bakmayın diyeyim ne diyeyim artık.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
Burada siparişi hızlandırma istediğiniz;
Burada çamaşır teslimatı;
Sipariş geçilmediğini düşünmeniz; (Çamaşır makineniz gelmesine rağmen)
Akabinde yine benim arkadaşınızın hızlandıracağını söylediğinizi size hatırlatmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 24 Aralık 2020; 23:9:15 >
-
Dostum şunu söyleyeyim madem eline ulaşmadı ürün alışı iştal et ? Bunj denedin mi ? Serdar bey ne dedi sana iptal edemem paranı veremem mi dedi. Şimdi bende aynı problemi yaşadım. Banada 45 gün geçti ürün gelmedi. Ama ben senin gibi Serdar beyi suçlamak yerine nasıl çözebilirim diye düşündüm. Ve ortalığı ayağa kaldırdım. Ürünün 2 günde bana teslim edildi. Ve Serdar bey her türlü konjdada elinden geldiğince yardımcı oluyor. Serdar beyin bakış açısıyla olayı ele aldığınızda onun elşnde olsa bu durum 3 günde malk teslim ettirir, parasını alır senin gibi tipleride burda böyle konuşturmaz. Sana ürün alırken stok var dendi mi ? Bana denmedi. ( 20-30 Bekleyeceğiz abi fabrikaya bağlı coronadan dolayı sorun olabilir. Birde senin ürürnün Almanya'da üretiliyor o yüzden gecikmeler yaşanabilir dedi ) 45 gün sonra canıma tak etti. Aradım Serdar'ı para iademi istiyorum dedim. Tamam abi hallederiz dedi, bende o ara arçelik bayisine gidip kurutma makşnası baktım. Arçelik almak istemediğim içinde tekrar Serdar 'ı aradım iptal rtmeyelim dursun bu kadar bekledik ben başka bir yol izleyeceğim dedim. Ki o izlediğim yol sayesinde 2 gün içinde sorunumu Siemens Çözdü ve makşna tarafıma teslim edildi. Siemens çözdü diyorum sanki siemens türkiye birley yaptı anlaşılmasın. Yapmak zorunda kaldılar , tutuştular ondan çözdüler. Ne yaptığımı size anlatmayacağım. Bu foruma şeffaf bir şekilde mal satan adamı ( Serdar' ı) şikayet edip şunu yapmadı bunu yapmadı diyerek bu adamın burada yıllarca olulturduğu pazarı hem riske atıyorsun, hem hakkına giriyorsun hemde ekmeği ile oynuyorsun. Birşeyleri yazarken insanları karalarken iyi düşünmek gerek. İnşallah makinan bi 20 günde noelden dolayı beklerde cezanı çekersin.quote:
Orijinalden alıntı: cartaciİş inada bindi bekleyecegim artık ,en son mahkemede biter artık .
-
Serdar Bey,
Fiyat listelerindeki sarı işaretlilerin bir anlamı var mı.
Şuan tavsiye edebileceğiniz çamaşır makinası hangisi acaba.
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cem bey merhaba.quote:
Orijinalden alıntı: chanak
Serdar Bey,
Fiyat listelerindeki sarı işaretlilerin bir anlamı var mı.
Şuan tavsiye edebileceğiniz çamaşır makinası hangisi acaba.
Teşekkürler.
Bana göre daha mantıklı modelleri o şekilde renklendiriyorum.
10 kg lık modeller mantıklı bu ay için.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Ticaretin olduğu için , şirket çalışanlarından bir arkadaşından sağ olsun bana cevap verdigi için cevap hakkımı kullanmıyorum ...
-
Olayın aslını önünü arkasını bilip bilmeden , bir şeye cevap yazman , tanımadıgın insanlara TİP demen (ki bu lafı senin zuriyetin ve cedine iade ediyorum) senin kareter konusunda fukara oldugunu gösterir sanda acıdım...
Ben ortalıgı ayaga kaldırdım ben büyügüm ben haşmetliyim vs vs ıvır zıvır söylemeyecegim gibi kendi büyüklüklerden görmen kibirin vs kendini bir şey zanetmen gerçekten yazık yazık ...Sanki millet bilmiyor siemens global yazmayı veya aramayı , sosyal platformdan global den gömeyi vs ... Senin gibi görev ve sorumlukların kimde oldugu bilmeyen Tipi tipler yüzünden bu memleket böyle ...
Neyse akıl fikir izan vermemiş mabut neylesin mahmut ,
-
Kendisi bu markaları satıcısı olduğu için ölümüne savunan biri geçenlerde üstü kapalı bir şekilde bsh grubunu eleştirdik diye bir konu da bize gönderme yapmış yıllardır bu markanın bir çok ürününü evimizde kullanıyoruz memnun kaldığımız bir cihazı övdüğümüz kadar eleştirmesinide biliriz sanırım bundan rahatsız oldu ki o mesajı yazdı bu makineleri kullanan insanlar gerçek deneyimlerini paylaşıyorlar madem yıllardır bu işi yapıyor söylese ya klasik körük sesini,yay sesini,rulman sesini neden bunları söylemiyor çünkü işine gelmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X