|
Siemens Ürünler ve Çözümler (24. sayfa)
-
-
Ölümüne savunuyorsunuz markayı dediğiniz yazımın linkini koyayım ben buraya insanlar okusunlar.quote:
Orijinalden alıntı: Razor CrestKendisi bu markaları satıcısı olduğu için ölümüne savunan biri geçenlerde üstü kapalı bir şekilde bsh grubunu eleştirdik diye bir konu da bize gönderme yapmış yıllardır bu markanın bir çok ürününü evimizde kullanıyoruz memnun kaldığımız bir cihazı övdüğümüz kadar eleştirmesinide biliriz sanırım bundan rahatsız oldu ki o mesajı yazdı bu makineleri kullanan insanlar gerçek deneyimlerini paylaşıyorlar madem yıllardır bu işi yapıyor söylese ya klasik körük sesini,yay sesini,rulman sesini neden bunları söylemiyor çünkü işine gelmiyor.
Sizinle tartışmışmıyım? Kötü bir sözüm mü olmuş? Hakaret mi etmişim?
Tam tersi seviyeli şekilde konuşmuşuz birbirimize karşı..
Aslına bakarsanız o sayfalarda size çok çok ağır yüklenenler olmuş ama sizin benim yazdığımdan bu sonuçlara varmanız sizin bence sinirinizden gelen bir sonuç tamamen. Ama oradaki sinirlendiğiniz kişilere yansıtın bunu lütfen.
Dikkat ederseniz buradaki sayfadaki yorumları geriye doğru okursanız hakkımdan ancak ozaman fikir sahibi olabilirsiniz. Kendinizce bu tip söylemlere girmeniz hoş değil, ben markayı satıyorum evet fakat sizin gibi bir bireyim neticede, şurada işimi yapıyorum. Bu demek değil ki herkese mavi boncuk dağıtacağım, bu yüzden altını dolduramayacağınız ithamlarınızı başka kişilerde devam ettirin. Burası tartılma platformu değil rica edeceğim yazmayın ben bu linki paylaştım çünkü iddaa ettiğiniz körü körüne markasını savunuyor dediğiniz yazdığım konuyu okumak isteyen olursa diye paylaşıyorum.
Sizle ya da bir başkası ile şahsi sorunum yok, bir ticaretimiz de yok o konuda da beni değerlendiremezsiniz. Olsaydı zaten bu şekilde düşünmeyecektiniz belki de, neyse çok uzattım saygılar.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146906807
-
O başlık altında farklı üyelerden de kiyaslama konusunda çeşitli tepkiler aldığınız bir gerçek bir malı satiyorsaniz kronikleşmiş sorunlarından bahsetmeniz sizi gerçekçi kılar kaldı ki bsh grubunda kronikleşmiş bir çok problem var.
Ben boş tartışmalardan hoşlanan biri değilim keza bir malı tek yönlü olarak ballandıra ballandıra anlatanların karşısında durmaktan hoşlanıyorum bunu kavrayın önce.
İşimde gücümdeyim diyorsunuz yok öyle linkini attığınız konuda elestiriler cok diye üstü kapalı gönderme yapıp aman bana birşey olmasın diyip kaçıp gitmek ben ilk kez bsh grubu cihaz kullanmıyorum yıllar içinde ki kalite düşüşü bariz belli ve fiyatlarını şuan bana göre haketmiyorlar ayda ortalama 150 makine satıyorsunuz kaç tane müşteriniz makineyi dinliyor detayina kadar inceliyor adamlar körük sesini,rulman sesini takmıyor bile ya da normal diyip geçiyor.
Benim kimseye sinirlendiğim yok yorumlarda sozde bana yüklenen arkadaş lafı başka yerden anlayıp abartip zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan bir tipten öte değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 1 Ocak 2021; 16:58:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben herkese her şeyi her fikrimi beğendirmek zorundamıyım ? O başlıkta da verdiğim araba örneğini beğenmemiş birisi akabinde de konuşmuşuz daha birsürü.. tepkiler almışım ne tepkisi almışım böyle yazıyorsunuz algı yaratmak gibi oluyor sizin bu yaptığınız. Varsa bir şey orada sizin körü körüne bağlılık ithamınızla ilgili paylaşın bende göreyim.. Yoksa boş konuşmuş olursunuz şahsımı tanımadığınızdan marka ile probleminiz var ise de ben markanın ürününü satan biriyim ben sizin sorunlarınızı çözemem onun için BSH ile görüşün isterseniz. Ben kendi satışını yaptığım kişileri bilirim sorunu varmı bana yansımış bir şey varsa çözebiliyorsam çözerim gerisi beni ilgilendirir mi allah aşkına? Ne yapacağım tüm bsh mallarını satanların problemlerini mi göğüsleyeyim bu sizi tatmin edermi yine başka birşey isteyen yine olur bunun sonu mu var =)quote:
Orijinalden alıntı: Razor CrestO başlık altında farklı üyelerden de kiyaslama konusunda çeşitli tepkiler aldığınız bir gerçek bir malı satiyorsaniz kronikleşmiş sorunlarından bahsetmeniz sizi gerçekçi kılar kaldı ki bsh grubunda kronikleşmiş bir çok problem var.
Ben boş tartışmalardan hoşlanan biri değilim keza bir malı tek yönlü olarak ballandıra ballandıra anlatanların karşısında durmaktan hoşlanıyorum bunu kavrayın önce.
İşimde gücümdeyim diyorsunuz yok öyle linkini attığınız konuda elestiriler cok diye üstü kapalı gönderme yapıp aman bana birşey olmasın diyip kaçıp gitmek ben ilk kez bsh grubu cihaz kullanmıyorum yıllar içinde ki kalite düşüşü bariz belli ve fiyatlarını şuan bana göre haketmiyorlar ayda ortalama 150 makine satıyorsunuz kaç tane müşteriniz makineyi dinliyor detayina kadar inceliyor adamlar körük sesini,rulman sesini takmıyor bile ya da normal diyip geçiyor.
Benim kimseye sinirlendiğim yok yorumlarda sozde bana yüklenen arkadaş lafı başka yerden anlayıp abartip zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan bir tipten öte değil.
Körük sesi rulman sesi diyorsunuz kaç müşteriniz bunu biliyor diyorsunuz, insanlar aldıkları ürünlerinden memnun ise ben arayıp ya bir iyi dinleyin mi demeliyim şahsi olarak yapacağım ne var benim ben sizin benden ne istediğinizi anlamıyorum tutturmuşsunuz kronik sorunlarını kabul et diye.. ben yaşanmış bir sorunum yoksa neyi kabulleneyim ? Linkini attığım konudan kaçıyor olsam linkini atmam değil mi =)
"Ben boş tartışmalardan hoşlanan biri değilim keza bir malı tek yönlü olarak ballandıra ballandıra anlatanların karşısında durmaktan hoşlanıyorum bunu kavrayın önce." diyorsunuz da benim körü körüne bağlılığımın kanıtlayabilecek söylemlerimi gösterirmisiniz bana?
Ben o linki de siz şöyle ithamda bulunduğunuzdan ekledim, varmı orada yazdıklarımda bu sözünüzü destekleyecek birşey? Siz beni benim ticari kimliğimi ahlakımı ne denli biliyorsunuz da bunları sorguluyorsunuz? veyahut beni marka temsilcisi markanın kendi çalışanı olarak düşünerek mi yazıyorsunuz kronik sorunu kabul edin diye anlamlandıramıyorum. Burada bir çok markayı satan insanlar var hemen hemen her markada sorun yaşayan insanlarda var öyle değil mi ? e ne yapalım bizler o halde kapatalım gidelim mağazaları ürünleri geliştirenler bizler değiliz siz bize birşey derken çözümünde bana söyleyemek olmadığını biliyorsunuz o yüzden diyorum ben ne dersem diyeyim bakış açınızı değiştiremem. ayda şu kadar satıyorum benim müşterilerimden yansıyan sorunu bilirim ben diyorum; "150 makine satıyorsunuz kaç tane müşteriniz makineyi dinliyor detayina kadar inceliyor adamlar körük sesini,rulman sesini takmıyor bile ya da normal diyip geçiyor" diyorsunuz..
Benim özellikle hassas olduğum konu markayı körü körüne savunduğumu söylemeniz; ben burada ahlaklı bir ticaret anlayışı sergilemesem ne bu denli ticaret yapabilirim ne de bu insanlara bu yorumları yazdırabilirim. Size de kendime laf söylettirmem kusura bakmayın; benimle ilgili birşey söylemek için fikir sahibi olabilmeniz adına sayfamda geçmişlere gidin okuyun diyorum, kalkıp sizden alanlar ne kadar bilinçli diyorsunuz. Peki ne yapabilirim ben sizin için ? İkna etmeye uğraşmak da bana birşey kazandırmaz o yüzden benim sayfamı tartışma platformuna döndürmeyin rica edeceğim.
Linkini attığım konu üzerinden devam edelim istediğiniz kadar da konuşuruz neden? o ürün üretimi bitmiş bir ürünün konusu ne kimse artık onu incelemez fakat buraya bakacak insanlar sizinle benim sayfalarda yazdıklarımızı görerek ürün seçemezler amacı o değil buranın sizden bunu istedim. Anlamsızca uzamasın çünkü benim söyleyeceğim şeyi anlattım zaten. Fikrim bakış açım bu.
- Bu başlığın amacı satışını yaptığım ürünleri tanıtmak fiyat paylaşmak ve alışveriş yorumlarını bir arada tutmak. Bu konuda sizden anlayış bekliyorum sayfalarca bı kirliliği istemiyorum yazmak istediğinizi yazdınız devam ettirmenin bana sayfa kaybı var sadece. Çünkü sizin bu bahsettiğiniz sorunlardan birini ben yaşamış olsaydım bir sonraki satışını yapacağım insana o modeli önermezdim.. benim şahsi olarak yapabileceğim bu. Ürünün Argesinde çalışmıyorum ki neticede sizde bana hak verin. Boş uzatmak derken bunu kast ediyorum. Sizin yazdığınız sorunun muhattabı benmiyim? Ben ancak benden alıp benimle ilgili kısımda sorun yaşayandan mesulüm ve bu tarafı da iyi takip ettiğimi görebilirsiniz yorumlarda.. Ama siz onları okumadan itham ediyorsunuz bu hoş değil.
Tartışır bilgi paylaşımı yapılır fakat burada değil dediğim gibi burasının amacını sizinde anladığınızı düşünüyorum.
Saygılar.
-
Arkadaşlar merhaba.
Ocak ayı kart oranları / fiyatlar ve kampanya bilgileri henüz gelmemiştir.
Geldiğinde listeler güncellenerek bilgi paylaşımı yapılacaktır.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Arkadaşlar merhaba.
Fiyatlar ve kart komisyonları Ptesi Salı günü belli olacaktır.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Merhaba,
10 yıldır kullandığımız Siemens WM12S763TR çamaşır makinasıyla tambur arızası yüzünden yollarımız ayrılıyor
9/10 kg 1200/1400 devir özelliklerinde tavsiye edeceğiniz model veya modeller nelerdir ?
Birde eşimden not : yazlık evimizde kullandığımız modelde 50 C sıcaklık ayarı olmamasından şikayet ediyor yeni alacağımızda olması istedi mutlaka.
Bütçemiz 5000.-tl
Şimdiden teşekkürler
-
Merhabalar,
Daha önce farklı bir başlıkta yazdım, burada da güncelleyerek paylaşmakta fayda var. Ben Serdar Bey'e, bu forumda dolanırken rastladım ve kendisiyle iletişime geçtim - 4 ay kadar önce. O dönem için çok acil buzdolabı ihtiyacımız vardı (dolabımızın kapağı düşüyordu, tamir edilemez şekilde kırılmıştı ve 15-20 yıllık oldukça küçük bir dolaptı - evde de 5 kişiydik) ve kendisinden KD76NAWF0N modelli buzdolabını aldık. Biraz şansa çok hızlı elime ulaştı, evdekiler olarak mağdur olmadık. Şansa diyorum çünkü dolap fabrikadan eve geliyor direkt, Serdar Bey'in yapabileceği birşey yoktu burada. Çok hızlı teslim aldık ve hem görenler, hem de kullanıcılar olarak bizler, çoook memnunuz. XL ebatlarında bir dolap ve içerisi yayla gibi, sessiz çalişiyor, etrafına çok fazla ısı vermiyor ve A++ özelliklerinde.
Evlenirken beyaz eşyaları yenilemediğimiz için (eşimin bekarlıktan kalma 15-20 yıllık eşyalarını kullanıyoruz), artık yavaş yavaş hepsiyle yolları ayırmamız gerektiğini anlamiştik. Çünkü artık kapasiteleri yetmiyordu, özellikle çamaşır mak 5 kg olmasından dolayı yetersiz geliyordu. Dolabın taksidini 4 ayda bitirince, Aralık sonunda Çamaşır ve kurutma makinaları almaya karar verdik. Çamaşır mak dün teslim edildi (WG54A2X0TR) modeli. Oldukça kısa sürede teslim edildi, 1 hafta gibi bir sürede.. Teslimatla aynı gün kurulum oldu ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı fark ettik. Gerçekten 10 kg'lık dev bir tamburu var, herşeyini ayarlayabiliyorsunuz (sıcaklık, programlar, devir sayısı, süresi, vs vs) ve en güzeli de A+++ seviyesinde. Nokta atışı oldu. Belki tüm makinalar artık böyledir bilemem, bizdeki çok eski bir cihaz oldugu için bize uzay mekiği gibi geldi.
Bulunduğumuz yer itibariyle etrafımızda şantiyeler var, çamaşırları dışarıda kurutmak hem sağlıksız hem de süreklilik gereken vakit alici bir iş. Çünkü sürekli mak çalişiyor (5 kişinin çamaşırlarını düşünün, ve mak kapasitesi sadece 5 KG'dı), ve as - kurut ütüle kaldır baya dert. O yüzden kurutma makinasi da aldik - WT45W410TR modelini. Ancak henüz teslim edilmedi, sanırım yurt dışından geliyormuş.
Şimdilik tek değiştirmediğimiz şey bulaşık makinası.. Onda da kapasiteyi büyütecek yer yok zaten, yani alsak da muhtemelen aynı ebatlarda olanından alırım. Hele şunların bir taksiti bitsin, 10 ay sonra, ona da sıra gelebilir :)
Hem ben hem eşim Serdar Bey'le görüştük, facetime yaptik, çok memnunuz, ahlaklı düzgün bir satıcı. Tee 500 km öteden, güvenimizi kazandı, yolumuz izmir'e düştüğünde inşallah görüşeceğiz ve karşılıklı birşeyler içeriz.
Etrafımdaki birkaç siemens bayisine kıyasla, bana fiyatları daha uygun geldi. Hızlı ulaşılabilirliği, süreci şeffaf götürmesi ve bizi akıllıca yönlendirmesiyle tüm bu 3 parça beyaz esya alişverişini kendisinden yapmaya karar verdik ve yaptık. Kendisiyle çalişmak isteyen birileri olursa diye, kişisel görüşlerimi paylaşmak istedim.
Herkese iyi forumlar,
-
Şener bey merhaba.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-55058E4CAMerhaba,
10 yıldır kullandığımız Siemens WM12S763TR çamaşır makinasıyla tambur arızası yüzünden yollarımız ayrılıyor
9/10 kg 1200/1400 devir özelliklerinde tavsiye edeceğiniz model veya modeller nelerdir ?
Birde eşimden not : yazlık evimizde kullandığımız modelde 50 C sıcaklık ayarı olmamasından şikayet ediyor yeni alacağımızda olması istedi mutlaka.
Bütçemiz 5000.-tl
Şimdiden teşekkürler
Ocak ayı toptan listeleri henüz belli olmadığından size net fiyat veremiyorum şuan maalesef.
Kampanyalar vs henüz detaylarını atmadı pazarlamacı arkadaşlar.
Geçen ay 10 kg'lık bir modelimiz çok mantıklı fiyata geldi. Bir buzdolabı ile ortak sipariş edildiğinde kampanyası vardı, WG54A2X0TR modeli.
Ürünün detaylı özelliklerine buradan bakabilirsiniz.
WG54A2X0TR Ürün Görselleri: Resimler wolfie (Caner bey'den=)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 7 Ocak 2021; 1:39:14 >
-
Cevap için teşekkürler,
Dün Mall of Istanbul şubesine gittim. Resimdeki modeli 3999.- bıraktılar. İlk sıraya yazdık. Daha sonra Teknosa da LG nin aşağıdaki resimdeki modeli eşimin aklını çeler gibi oldu. Bugün son bir tur daha yapıp kesin kararı vereceğiz.
-
Merhabalar. Aynı modelin 1200 devirlisi gibi denebilir iyi fiyat.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-55058E4CACevap için teşekkürler,
Dün Mall of Istanbul şubesine gittim. Resimdeki modeli 3999.- bıraktılar. İlk sıraya yazdık. Daha sonra Teknosa da LG nin aşağıdaki resimdeki modeli eşimin aklını çeler gibi oldu. Bugün son bir tur daha yapıp kesin kararı vereceğiz.
-
Arkadaşlar merhaba,
Ocak ayı fiyat tabloları aşağıdaki gibidir.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
OCAK AYI FİYAT TABLOLARI
XL – XXL Buzdolaplarıhttps://i.hizliresim.com/fnnAi4.jpg
Alttan Donduruculu Buzdolaplarıhttps://i.hizliresim.com/1yWjzX.jpg
Bulaşık Makinelerihttps://i.hizliresim.com/0RJ3iV.jpg
Çamaşır Makinelerihttps://i.hizliresim.com/SxJqXW.jpg
Kurutma Makinelerihttps://i.hizliresim.com/ABMfWp.jpg
Ankastre Bulaşık Makinelerihttps://i.hizliresim.com/ZaTZ8g.jpg
Ankastre Fırınlarhttps://i.hizliresim.com/PRgvnY.jpg
Ankastre Mikrodalga Fırınlarhttps://i.hizliresim.com/6vghG5.jpg
Derin Dondurucularhttps://i.hizliresim.com/k9FfmX.jpg
Gardırop Tipi Buzdolaplarıhttps://i.hizliresim.com/mYNB6x.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 7 Ocak 2021; 22:15:34 >
-
Ankastre Kombinasyonları
Ocak 2021 Ay boyunca geçerli fiyatlardır.
Not: Bu setler benim hazırladığım setlerdir. İstediğiniz ürünleri kombin yaparak bize bağlı kalmadan kendi setinizi de oluşturabilirsiniz.
Serdar Çetin
05533976676
Set 1
*** Buharlı Set
- Almanya üretimi olan bundan daha uygun bir fırın yok, İthal ürün isteyen arkadaşlar için bu set bu yüzden önemli.
Yanına eklediğimiz Ocak en 67 cm olmasına rağmen bu cam'ın en'i yani ocak yuvarı standart 60 lıklar için açılan yuvaya girebiliyor.
Davlumbaz ise bayanların tercih ettiği eğik tasarımlı modellerden, emiş gücü iş görecek ses ise rahatsız etmeyecek boyutta.
Siemens HR538ABS1 buharlı fırın alan bir müşterimizin yorumunu okumak isterseniz.
Set Görselleri
Set 2
- Bu sette yerli kampanyaya girmiş olan bir fırın kullandık. Pişirmesi güzel, 1 seviye teleskopik raf, Granit İç Gövde, gömülebilir düğme özelliklerine sahip.
Set Görselleri
Set 3
- Bu setimiz komple beyaz. Bembeyaz bir mutfak isteyenler için ve bunu canlı görmeniz lazım çok çiğ duranlar gibi değil süt beyaz bir rengi var cam'ın.
Ocak yine 67 cm lik olan modelimiz.
Set Görselleri
Set 4
- Üstteki setimizin gri renk cam olanı. Bu renk yeni çıkmasına rağmen çok sattığımız güzel bir kombin.
Set Görselleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 8 Ocak 2021; 23:35:15 >
-
Dostum Serdar beyle her hangi bir iş arkadaşlığım sçz konusu değil. Paranoid şizofreni diye bir hastalık var bence biraz araştırmalısın. :=) Doğruları söyleyince hemen iş birlikçi, nitelikli dolandırıcı muamelesi yapmışsın bize. Senin gibi müşteriyim bende yaşadığım sorunlardan seninkinden daha büyük. Ama ben burda Serdar beye yüklenmek yerine işimi hallettim.
-
Aman dostum burada boyle musteri deneyimlerini paylaşma sonra senide Serdar beyle ortak bellerler :=) ADam işini olması gerektigi gibi yapıyor. Çok sızlanan gitsin evinin yakınındaki her hangi bir bayiden daha fazla odeyerek satın alsın :=)
-
Meğer ben herkesle iş ortağıymışım ne de fazla iş alanım varmış benim pes kendimi tanıyamamışım =)))) -
Serdar beyden HR538ABS1 model buharlı fırın aldım. elektrolux marka düşünmüştüm ama buhar haznesi olmadığı için yorumlardan yola çıkaran bu ürün modelini aldım. Siemens fırın konusunda çok iyi bu modem alman yapımı tam bir f/p ürünü fırını çok beğendim tavsiye ederim. Buhar haznesi olması çok iyi avantaj. Gg hp amazon gibi yerden olmayınca başta tereddüt ettim (kendi siteleri de var ama nakit daha da uyguna geldi) forumda dolandırma vs haberleri duyuyorsunuz. Sağolsun aradı iletişime geçti detaylı anlattı. Tabi işi garantiye almak gerek alışveriş yapanlara da sordum hepsinden pozitif dönüşler aldığım gibi şirket hesabına havale sonra kargolama oldu. Aynı gün kargoya verilmesine rağmen tek şansızlık horoz lojistik kargosu yoğundu 10 günde teslim oldu galiba. Kapalı kutuda 2 saat evvel teslim edildi. Hemen siemens servisini aradım 10dk içinde eve geldiler bu pandemide çok büyük şans :) +4 yıl (310tl) garanti uzatarak 7yıl toplam garanti sağlamış olduk. Hazırda bişey yoktu kestane keyfi yaptım ilerleyen günlerde ekşi mayalı ekmek fotolarını da eklerim.
Cihazı kullananlar püf noktalarını anlatırsa sevinirim. Özellikle ekmekler için. Servis ayarlarını yüzeyel gösterdi ama en sağdaki buhar haznesini sordum :) o ne dedi bu ilçede ilk kullanan sizsiniz nerden aldınız dedi Son bir sorum olacak fırını kapatırken sanki başta da oldu bir iki defa tırrrt diye bir kaç sn ses geldi. Buhar motoru mu acaba? Tekrar ederse kayıt alıp atarım.
Serdar bey ilginiz için teşekkür ederim. Buraya da atayım kullananlar belki yorum yapar.
-
Kahve makinesi fiyatları ne kadar hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe 1905 -- 13 Ocak 2021; 20:44:31 > -
Emre bey merhabalar. Maalesef kahve makineleri stoklarda yok, bu yüzden maliyette belli değil şuan.quote:
Orijinalden alıntı: EmRe 1905
Kahve makinesi fiyatları ne kadar hocam ?
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
merhaba SN236I02JT model numaralı bulaşık makinesi almayı düşünüyorum ama çok kararsızım ses problemi yaşayanları gördüm önerebiilceğiniz başka model varmı almanya üretimi program sayısı önemli değil benim için ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X