Şimdi Ara

*SIEMENS S75*kullananlar ve almak isteyenler BURAYA! (lütfen başka konu açmayınız) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
0
Favori
50.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi arkadaşım s75 almak istiyo fakat bikaç sorusu var lütfen bilenler detaylı bi şekilde açıklasın
    1)mp3 leri ve videoları ileri-geri alabiliyomuyuz
    2)dayanıklılığı nasıl 1 metreden düşse parçalanır mı?
    3)bluetooth ile kaç metreye veri gönderebiliyoruz
    4)bluetooth ile en fazla kaç mb veri göderebiliyoruz
    5)hafıza kartına atılan verilere nereden giriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

Arkadaşlar bi arkadaşım s75 almak istiyo fakat bikaç sorusu var lütfen bilenler detaylı bi şekilde açıklasın

saolun arkadaşlar çok yardımınız dokundu bana
  • sim karttaki numaraları telefona kopyalamak için,
    1.- simkartta herhani bir numarayı seç
    2.-seçeneklerden işaretle
    3.-tekrar seçeneklerden tümünü işretle
    4.-tekrar seçeneklerden diğerleri
    5.-diğerleri bölümünden yer
    6.-telefona kopyala

simde kayıtlı numaraları gruplar bölümünde grup yok kısmına kopyalar oradan da taşı diyerek istediğin gruba aktarabilirsin.
  • bende telefonu yeni aldım tanıma aşamasındayım ama bazı sorulara cevap vermeye çalışayım.

ya yok yada ben bulamadım
    yarım metreden betona düşürdüm birşey olmadı
    20 mt kadar denedim sonuç olumlu
    telefonunun bluetooth veri aktarım hızı 40 kb/sn
    hafıza kartını taktıktn sonra örneğin dosyalarım bölümüne girin, yukarıda iki adet ikon var sağ ve sol tuşlarına basarsan en yukarıda dosyalarım veya multümedya kart diye yazacak.

telefon gayet güzel. ancak denildiği gibi takılmalar yapıyor. henüz güncelleyemedim.resim kalitesi gerçekten harika. video kayıtı fiyatına göre güzel.ses güzel. işletim sistemi kullanışlı ve detaylı. bu fiyata telefon süper. tavsiye ederim.( bu bölümü telefonu merek eden arkadaşlara bir kullanıcı olarak paylaşmak istedim)

• dün s75 aldım kurcalayabildiğim ve okuduğum kadarıyla iyi bi telefon ama kulaklık çok yetersiz acaba ekstra satılan kulaklığı alsak farkeder mi?kimsede varmı?varsa bariz farkvarmı?yani minübüste giderken motorun sesiyle mixlenmesin istiorum şarkılarım
    bide gprs'ten nasıl firmware güncelleme yapacağımı anlatırmısız(bluetooth'la olmuo data kablosuda yok maalesef)
    son olarak Qui¢K_Mυяdє®'dan rica etsem programları tekrar yükleyebilirmi acaba boş logoya gerek yok ama transparan bi .png sadece sanırım hallederim ben onu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

o indirdiğin güncelleme exe olması gerekiyor... çalıştırınca böyle bir pencere açılıyor;

*SIEMENS S75*kullananlar ve almak isteyenler BURAYA! (lütfen başka konu açmayınız)

arkadaşım...
    ben data kablosu alacağım...
    Ancak COM-Portlu kablo almam gerekiyormuş...
    Ben PAtching ile uğraşıcağım..
    Bu kablonun adı nedir???
    Adamlara sölüyorum anlamıyorlar...
    DCA-xxx ? xxx yerine ne gelmeli???

Ayrıca FW47 offical durumda ama halen daha S:O:A'ya verilmedi(service over air=GPRS'ten update)
    Acaba neden???
    Bende bir iki resim ekliyorum az durun....

*SIEMENS S75*kullananlar ve almak isteyenler BURAYA! (lütfen başka konu açmayınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 1 Ocak 2007; 3:19:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozant

bende telefonu yeni aldım tanıma aşamasındayım ama bazı sorulara cevap vermeye çalışayım.

hafıza kartını taktıktn sonra örneğin dosyalarım bölümüne girin, yukarıda iki adet ikon var sağ ve sol tuşlarına basarsan en yukarıda dosyalarım veya multümedya kart diye yazacak.

telefon gayet güzel. ancak denildiği gibi takılmalar yapıyor. henüz güncelleyemedim.resim kalitesi gerçekten harika. video kayıtı fiyatına göre güzel.ses güzel. işletim sistemi kullanışlı ve detaylı. bu fiyata telefon süper. tavsiye ederim.( bu bölümü telefonu merek eden arkadaşlara bir kullanıcı olarak paylaşmak istedim)

sağol hocam ben soruyu 21 aralıkta sordum cevap 29 aralıkta geldi sen de olmasaydın kimbilir ne zaman verilirdi cevap
    teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozant

bende telefonu yeni aldım tanıma aşamasındayım ama bazı sorulara cevap vermeye çalışayım.

1) mp3 ler, diger muzikler ve videolari calarken/oynatirken ileri-geri sarabiliyoruz..bunu yapmak icin media player den herhangi bir muzik ya da video acin..sonra oynatmaya baslayin, oynatma/calma esnasinda ortadaki navi tusunun sag yanini basili tutarsaniz ileri, sol yanini basili tutarsaniz geri sararsiniz..

2)oldukca saglam ve dayanikli bir teldir..yaklasik 1.5 mt mesafeden beton zemine cok sert bir sekilde dusurdum, kamera ve mp3 calar acikti..telin arka kapagi bir yana, pili bir yana, telin kendisi ekran ustu bir yana dagildi..ben tamam tel kesin gitti demistim..elime alip teli birlestirdim, kamera ve mp3 calari actim, hicbir sey olmamisti, yani hem tel, hem kamera, hem mp3 calar calisiyordu..anlayacaginiz tas gibi tel S75:)

3)bu konuda bir deneme yapmadim, ama arkadas yaptiysa dogrudur..bluetooth veri hizi ve stabilitesi, arama hizi da oldukca iyi gibi geldi bana..

4)bu soruya verilen cevap biraz yanlis olmus, ben duzelteyim..bluetooth ile veri gonderiminde herhangi bir sinirlama bulunmuyor..istenirse 100 kb, istenirse 15-20 mb ve uzeri dosyalar sorunsuz olarak gonderilebiliyor..

arkadasin son soylediklerine de aynen ve siddetle katiliyorum:)

• quote:

Orjinalden alıntı: K_None

dün s75 aldım kurcalayabildiğim ve okuduğum kadarıyla iyi bi telefon ama kulaklık çok yetersiz acaba ekstra satılan kulaklığı alsak farkeder mi?kimsede varmı?varsa bariz farkvarmı?yani minübüste giderken motorun sesiyle mixlenmesin istiorum şarkılarım
    bide gprs'ten nasıl firmware güncelleme yapacağımı anlatırmısız(bluetooth'la olmuo data kablosuda yok maalesef)
    son olarak Qui¢K_M??d?®'dan rica etsem programları tekrar yükleyebilirmi acaba boş logoya gerek yok ama transparan bi .png sadece sanırım hallederim ben onu...

1)evet kulaklik ses seviyesi bana da SX1 den sonra biraz yetersiz gibi geldi..ama ses kalitesi oldukca iyidir..ekolayzir, stereo genisletme, megabass, 3D ses, bas artirma gibi ozellikleri olmadigi icin kulaklik sesi konusunda yapilabilecek pek birsey yok..ancak mp3 leri pc de donusturken yuksek degerler ve stereo ozelliklerini kullanmak bir nebze cozum olabilir.. bir de mp4 dosyalar mp3 le ayni kalitede, ancak daha yuksek ses verir..aklinda bulunsun..

2)gprs ten guncelleme yapmak icin once gprs, wap, internet, cihaz yonetimi ayarlarin dogru yapilmis ve calisiyor olmalidir..ayarlar tamamsa ana menuden, ayarlar-tel ayarları-cihaz yönetimi yolunu izle..profil olarak software update i sec..başlat yazan tusla islemi baslat..gerisini tel halledecektir..talimatlara dikkat et..sarjin da yaridan fazla dolu olmalidir..

3)program ve oyun icin tel den wap.siemens-club.ru ya da crazywap.ru adreslerine bakabilirsin.. kolay gelsin:)

• quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140
    sağol hocam ben soruyu 21 aralıkta sordum cevap 29 aralıkta geldi sen de olmasaydın kimbilir ne zaman verilirdi cevap
    teşekkürler

mrb arkadasim..msj kutuna baktiysan yaklasik 1 hafta once
    sorduklarina ayrintili olarak cevap yazdigimi gormus olman gerekiyor..bakmadiysan da 2 msj yukariyi oku derim.. iyi forumlar:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orjinalden alıntı: K_None

dün s75 aldım kurcalayabildiğim ve okuduğum kadarıyla iyi bi telefon ama kulaklık çok yetersiz acaba ekstra satılan kulaklığı alsak farkeder mi?kimsede varmı?varsa bariz farkvarmı?yani minübüste giderken motorun sesiyle mixlenmesin istiorum şarkılarım
    son olarak Qui¢K_M??d?®'dan rica etsem programları tekrar yükleyebilirmi acaba boş logoya gerek yok ama transparan bi .png sadece sanırım hallederim ben onu...

1)evet kulaklik ses seviyesi bana da SX1 den sonra biraz yetersiz gibi geldi..ama ses kalitesi oldukca iyidir..ekolayzir, stereo genisletme, megabass, 3D ses, bas artirma gibi ozellikleri olmadigi icin kulaklik sesi konusunda yapilabilecek pek birsey yok..ancak mp3 leri pc de donusturken yuksek degerler ve stereo ozelliklerini kullanmak bir nebze cozum olabilir.. bir de mp4 dosyalar mp3 le ayni kalitede, ancak daha yuksek ses verir..aklinda bulunsun..

2)gprs ten guncelleme yapmak icin once gprs, wap, internet, cihaz yonetimi ayarlarin dogru yapilmis ve calisiyor olmalidir..ayarlar tamamsa ana menuden, ayarlar-tel ayarları-cihaz yönetimi yolunu izle..profil olarak software update i sec..başlat yazan tusla islemi baslat..gerisini tel halledecektir..talimatlara dikkat et..sarjin da yaridan fazla dolu olmalidir..

3)program ve oyun icin tel den wap.siemens-club.ru ya da crazywap.ru adreslerine bakabilirsin.. kolay gelsin:)

çok saol bilgilendirdiin için...ses için sorunu azda olsa kapatıcak bi yol buldum bayaa uzun sürüo ama değiyo galiba:)gprs ayarlarım bozuk csd den bağlanabiliorum ancak ayarlar için turkcell e baktm yoktu ayarlar benmi yanlış gördüm yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_None -- 2 Ocak 2007; 9:54:15 >

• Rica ederim arkadasim, vazifemiz:) sen de sagol.. ayarlar web sitesinde yoksa, musteri hizmetlerini arayip yaptirabilirsin.. ya da telden kisa mesaj olarak WAP S75 yazip 2222 ye gonderirsen ayarlar gonderilecek ve otomatik olarak yuklenecektir.. bir de telin ayarlarinda, ayarlari geri yukle diye bir secenek olmasi lazim..onu secersen tum wap, gprs, mms ayarlarin tekrar kurulacaktir..bilgin olsun..
  • bende fw35 yüklü. bunu nasıl güncelleyeceğim. yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

arkadaşım...
    ben data kablosu alacağım...
    Ancak COM-Portlu kablo almam gerekiyormuş...
    Ben PAtching ile uğraşıcağım..
    Bu kablonun adı nedir???
    Adamlara sölüyorum anlamıyorlar...
    DCA-xxx ? xxx yerine ne gelmeli???

"x55 com kablo" diye geçer fakat çoğu telefoncu bilmez ne olduğunu...
    genelde telefon tamircilerine parça sağlayan tedarikçilerde bulunur...
    siemensin orjinal com bağlantılı kabloları aynı işi görmez...

teknomag.com da hijacker nickli bir vatandaş satıyordu... hala elinde varmıdır bilmiyorum...
  • @metinardıçlı

bu arada kampüs manzarası için sağol...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MostWanted57

bende fw35 yüklü. bunu nasıl güncelleyeceğim. yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler

2 sekilde guncelleme yapabilirsin arkadasim..1.telin ayarlarindan cihaz yonetimi menusune git..software update profilini sec ve guncellemeyi baslat..2. internetten pc ye uygun yazilimi indir..ve yukle..sonra da data kablosunu kullanarak guncelleme yapabilirsin..kolay gelsin:)
  • ben de bu tel'i almayı düşünüyorum fakat birkaç şey sorucam.
    1- telefonu alan arkadaşların bazılarında kilitlenme, resetlenme gibi sorunlar ortaya çıkmış. peki yeni fw yükleyince sorunlar düzeldi mi?
    2- telefonun fiyatının bu kadar düşmesi ve emsallerine göre az olması ben de biraz şüphe uyandırıyor. sizce neden böyle? teli bir an önce elden çıkarmaya mı çalışıyolar??? komplo teorisi üretmek istemiyorum ama S65'in S75'den daha pahalı olmasını da hala anlayabilmiş değilim.
    3- fw yüklemenin ücreti nedir? (servise götürürsek veya kendimiz indirirsek)
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

ben de bu tel'i almayı düşünüyorum fakat birkaç şey sorucam.
    1- telefonu alan arkadaşların bazılarında kilitlenme, resetlenme gibi sorunlar ortaya çıkmış. peki yeni fw yükleyince sorunlar düzeldi mi?
    2- telefonun fiyatının bu kadar düşmesi ve emsallerine göre az olması ben de biraz şüphe uyandırıyor. sizce neden böyle? teli bir an önce elden çıkarmaya mı çalışıyolar??? komplo teorisi üretmek istemiyorum ama S65'in S75'den daha pahalı olmasını da hala anlayabilmiş değilim.

angelmax diğer topicte 1. soruna cevap vermiş...

2- fiyatının düşme sebebi kesinlikle benq-siemens'in sadece benq ve sadece siemens markalı ürünlerini bitirme çabasından kaynaklanıyor... s75 "ati" görüntü işlemcisi kullanan ilk telefonlardan biridir... ayrıca java masters 2006 şampiyonudur... 200 mhz üstü bir işlemciye sahiptir...

s65 in fiyatının s75 in fiyatından pahalı olması saçmalıktan başka birşey değil... s65 benq ve siemens birleşmeden önce ithal edilen telefonlardan olduğu içindir muhtemelen...

3-fw yükleme ücretsizdir... siemense bakan herhangi bir yetkili servise vererek yaptırabilirsin... ayrıca kendinde yapabilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

Orjinalden alıntı: osstation

ben de bu tel'i almayı düşünüyorum fakat birkaç şey sorucam.

angelmax diğer topicte 1. soruna cevap vermiş...

2- fiyatının düşme sebebi kesinlikle benq-siemens'in sadece benq ve sadece siemens markalı ürünlerini bitirme çabasından kaynaklanıyor... s75 "ati" görüntü işlemcisi kullanan ilk telefonlardan biridir... ayrıca java masters 2006 şampiyonudur... 200 mhz üstü bir işlemciye sahiptir...

s65 in fiyatının s75 in fiyatından pahalı olması saçmalıktan başka birşey değil... s65 benq ve siemens birleşmeden önce ithal edilen telefonlardan olduğu içindir muhtemelen...

3-fw yükleme ücretsizdir... siemense bakan herhangi bir yetkili servise vererek yaptırabilirsin... ayrıca kendinde yapabilirsin...

teşekkürler

• beyler en ucuz s75 nerde var
    netten alınmıcak
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.