Şimdi Ara

*SIEMENS S75*kullananlar ve almak isteyenler BURAYA! (lütfen başka konu açmayınız) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
0
Favori
50.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa da 319 ytl görünüyor ve kredi kartına peşin fiyatına taksit seçeneği de var. Ayrıca benimde bi sorum olacak, normal kullanım şartlarında telin şarj ömrü nasıl?
    Almayı düşünüyorum ama buna yanıt bulursam züpper olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulutsuzluk_33

Teknosa da 319 ytl görünüyor ve kredi kartına peşin fiyatına taksit seçeneği de var. Ayrıca benimde bi sorum olacak, normal kullanım şartlarında telin şarj ömrü nasıl?
    Almayı düşünüyorum ama buna yanıt bulursam züpper olacak

hocam bizim arkadaş da ordan almayı düşünüyodu ama telefonun yanında ''satın al'' butonu olmayınca stoklarda yok anlamına geliyomuş
    başka yerlerde var mı diye soruyorum tekrar

• arkadaşlar hepinize merhaba ben 4 gün once bis75 sahibi oldum cihaz gerçekten muhteşem ses ve görüntü kalitesi olarakrakiplerine tozunu yutturur yanlız videolarda frimware sebebi ile problem yaşanlabilir güncellemeyi yuklerseniz bu ortadan kalkıcaktır yanlşız benim sormakm istediğim 2 şey var 1.si benim çektiğim videolarda ses sonradan geliyor neden? 2.si telefona oyun veye program yuklemek istiyorum bunun içim program yada oyun dosyasını card readerdan cart a atsam dosyalarım menusunden çalıştırabilirmiyim yoksa data kablosu almam şartmı? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: smoketernal

arkadaşlar hepinize merhaba ben 4 gün once bis75 sahibi oldum cihaz gerçekten muhteşem ses ve görüntü kalitesi olarakrakiplerine tozunu yutturur yanlız videolarda frimware sebebi ile problem yaşanlabilir güncellemeyi yuklerseniz bu ortadan kalkıcaktır yanlşız benim sormakm istediğim 2 şey var 1.si benim çektiğim videolarda ses sonradan geliyor neden? 2.si telefona oyun veye program yuklemek istiyorum bunun içim program yada oyun dosyasını card readerdan cart a atsam dosyalarım menusunden çalıştırabilirmiyim yoksa data kablosu almam şartmı? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

öncelikle güle güle kullanın...

1-çevirip telefona attığınız videolar da mı yoksa kendi çektiği videolar da mı ses gecikmesi oluyor...?

2-oyun ve uygulamaları karttan çalıştırabilirsiniz...

• Teknosa da en azından dün görünüyordu şimdi o da yok :) herhangi bi internet sitesinde uygun fiyata bulan olursa yazarsa sevinirim
  • quote:

Teknosa da en azından dün görünüyordu şimdi o da yok :) herhangi bi internet sitesinde uygun fiyata bulan olursa yazarsa sevinirim

burda var ama o da 450 yi geçiyor
    istersen bakabilirsinwww.kvk.com
  • sadece kendi çektiğim videolarda bu sorun yaşanıyo bende sebebini anlamadım ilginiz için teşekkür ederim
  • Ben İzmir'den teknosa, bimeks, Ep center,Metrve diğer firmalarda bulamadım. Birtek Carrefpur'da buldum o da fiyat olarak bayağı yüksekti. SOnra İnternetten aldım ancak o da 3.başka firmaya siparişimde. Şu anda bulmak gerçekten zor.
  • quote:

Teknosa da en azından dün görünüyordu şimdi o da yok :) herhangi bi internet sitesinde uygun fiyata bulan olursa yazarsa sevinirim

e-store'da 336,54 YTL hepsiburada.com'da ise 370,00 YTL. İşin garibi bazı sitelerde 550 YTL'ye kadar çıkıyor fiyat

Benim sormak istediğim bu telefonda EDGE varmı ? Bazı sitelerde var diyor bazılarında yok diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78
    Benim sormak istediğim bu telefonda EDGE varmı ? Bazı sitelerde var diyor bazılarında yok diyor

Siemens S75 te EDGE baglantisi kesinlikle var arkadasim, hem de Class 10, yani oldukca hizlidir..ancak telin menulerinde ve ayarlarinda EGPRS seklinde geciyor.. bu teli 330, 370, 400 ytl ye kadar fiyata bulursaniz dahi alin derim..ben de kullaniyorum ve cok memnunum..f/p orani cok yuksek bir tel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

Siemens S75 te EDGE baglantisi kesinlikle var arkadasim, hem de Class 10, yani oldukca hizlidir..ancak telin menulerinde ve ayarlarinda EGPRS seklinde geciyor.. bu teli 330, 370, 400 ytl ye kadar fiyata bulursaniz dahi alin derim..ben de kullaniyorum ve cok memnunum..f/p orani cok yuksek bir tel..

e-store'dan 328,00 YTL ( 5 taksit ) 'ye sipariş verdim. Hayırlısı, umarım memnun kalırım.
  • hayırlı olsun...

daha ucuz satıldığı zamanlar olsada verdiğiniz parayı hakeden telefon...
  • estore de var mı hem de 336 ytl
    tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

estore de var mı hem de 336 ytl
    tamamdır

netten alınmıcak demiştin ??
  • ben bu kendi çektiğim videolardaki ses gecikmesi olayını çozemedim arkadaşlar bana yardım edebilirmisizz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

estore de var mı hem de 336 ytl
    tamamdır

netten alınmıcak demiştin ??

adresine baktım 4. levent teymiş
  • WAP S75 yazıp 2222'ye gönderdim ancak " s75 ayar tipi bulunmamamktadır" diye bir msj geldi turkcell'den ???
    Turkcell sayfasına girip bakmak istedim ancak ordada s75 modeli yok. Napıcam ben şimdi ??
  • quote:

WAP S75 yazıp 2222'ye gönderdim ancak " s75 ayar tipi bulunmamamktadır" diye bir msj geldi turkcell'den ???
    Turkcell sayfasına girip bakmak istedim ancak ordada s75 modeli yok. Napıcam ben şimdi ??

O zaman cep telinde ayarlardan, veri baglantisi bolumune gir..seceneklerden fabrika ayarlari komutunu ver..boylece tum ayarlar tekrar yuklenecektir..kolay gelsin..
  • Linkteki data kablosu firmware update için işimi görürmü ???

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=372122&productid=telcepakneodca540

sitedeki uyumlu modeller arasında s75 olmadığına bakmayın,diğer sitelerde uyumlu olduğu belirtilmiş. Siemens'in orj.kablosunu bulamadım. Neotech diye bir marka bu ??
  • Dün Kartal Teknosa'dan S75 aldım. Nakit ödemede %10 indirim bitmiş o yüzden 319 ytl'ye aldım. hafıza kartının kutusunun içinden üzerinde push yazan bişey çıktı ama ne işe yaradığını anlayamadım. ne olduğunu bilen var mı?
    video izlerken tel birkez kapandı. yeni fw'den sonra inşallah düzelir. telin en kötü tarafı ise tuş takımı çok kullanışsız. kulaklıkta mp3 kalitesi çok iyi en azından beni tatmin etti. ilk izlenimlerim bunlar. inşallah ilerde sorun falan çıkarmaz.
    bir de sunucudan mesaj diye bişey geldi. anında mesaj uygulamasıyla ilgili.hesabınızı konfigüre edin diyor. nerden yapıcam bunu? + bir sorunum daha var:) telefondadosyaları işaretlerken tümünü şeç diye bir seçenek var mı? ben göremedim de...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.