Şimdi Ara

*SIEMENS S75*kullananlar ve almak isteyenler BURAYA! (lütfen başka konu açmayınız) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
733
Cevap
0
Favori
50.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: smoketernal

ben bu kendi çektiğim videolardaki ses gecikmesi olayını çozemedim arkadaşlar bana yardım edebilirmisizz

bendede ayni sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Dün Kartal Teknosa'dan S75 aldım. Nakit ödemede %10 indirim bitmiş o yüzden 319 ytl'ye aldım. hafıza kartının kutusunun içinden üzerinde push yazan bişey çıktı ama ne işe yaradığını anlayamadım. ne olduğunu bilen var mı?
    video izlerken tel birkez kapandı. yeni fw'den sonra inşallah düzelir. telin en kötü tarafı ise tuş takımı çok kullanışsız. kulaklıkta mp3 kalitesi çok iyi en azından beni tatmin etti. ilk izlenimlerim bunlar. inşallah ilerde sorun falan çıkarmaz.
    bir de sunucudan mesaj diye bişey geldi. anında mesaj uygulamasıyla ilgili.hesabınızı konfigüre edin diyor. nerden yapıcam bunu? + bir sorunum daha var:) telefondadosyaları işaretlerken tümünü şeç diye bir seçenek var mı? ben göremedim de...

Mrb arkadasim..oncelikle telin hayirli olsun, gule gule, keyfini cikararak kullan:) hafiza karti kutusu icinden cikan ve uzerinde push yazan o sey adaptordur..karti ona takarak sd ya da mmc kart destekli (mesela SX1) tellerde kullanabilme imkani verir..tus takimi saglam ve kullanisli bence, ancak biraz ufak olduklari bir gercek..instant mesaj icin operator den ayarlari alman ve abone olman gerekiyor, yoksa kullanamazsin..diger soruna gelince..olumlu, cunku oyle bir imkan var..toplu olarak isaretlemek istedigin dosyalara gel, birini isaretle..sonra secenek tusuna basip tumunu isaretle komutunu vermelisin..kolay gelsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

Dün Kartal Teknosa'dan S75 aldım. Nakit ödemede %10 indirim bitmiş o yüzden 319 ytl'ye aldım. hafıza kartının kutusunun içinden üzerinde push yazan bişey çıktı ama ne işe yaradığını anlayamadım. ne olduğunu bilen var mı?
    video izlerken tel birkez kapandı. yeni fw'den sonra inşallah düzelir. telin en kötü tarafı ise tuş takımı çok kullanışsız. kulaklıkta mp3 kalitesi çok iyi en azından beni tatmin etti. ilk izlenimlerim bunlar. inşallah ilerde sorun falan çıkarmaz.
    bir de sunucudan mesaj diye bişey geldi. anında mesaj uygulamasıyla ilgili.hesabınızı konfigüre edin diyor. nerden yapıcam bunu? + bir sorunum daha var:) telefondadosyaları işaretlerken tümünü şeç diye bir seçenek var mı? ben göremedim de...

Mrb arkadasim..oncelikle telin hayirli olsun, gule gule, keyfini cikararak kullan:) hafiza karti kutusu icinden cikan ve uzerinde push yazan o sey adaptordur..karti ona takarak sd ya da mmc kart destekli (mesela SX1) tellerde kullanabilme imkani verir..tus takimi saglam ve kullanisli bence, ancak biraz ufak olduklari bir gercek..instant mesaj icin operator den ayarlari alman ve abone olman gerekiyor, yoksa kullanamazsin..diger soruna gelince..olumlu, cunku oyle bir imkan var..toplu olarak isaretlemek istedigin dosyalara gel, birini isaretle..sonra secenek tusuna basip tumunu isaretle komutunu vermelisin..kolay gelsin..

teşekkürler.

• BİDE BİR MESAJ GELDİĞİ ZAMAN OKU DEDİĞİMDE SADECE MESAJIN KİMDEN VE KAÇTA GELDİĞİ YAZIYOR O KADAR. YANİ MESAJ GÖRÜNMÜYOR. ANCAK İLET...VE SONRA SMS DEDİĞİMDE DEDİĞİMDE MESAJI EKRANDA GÖREBİLİYORUM. BUNUN NEDENİ NE BİLEN VARMI ?

NOT : OKU DEDİĞİMDE MESAJDA YAZAN RAKAMLAR GÖRÜNÜYOR SADECE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 17 Ocak 2007; 12:14:40 >
  • Arkadaşlar telefonu bende almayı planlıyorum, bir sorun yaşayan var mı?
    Estore'dan alan varmı güvenlimidir alayım mı orada? En ucuz orada sanırım 330 YTL?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

BİDE BİR MESAJ GELDİĞİ ZAMAN OKU DEDİĞİMDE SADECE MESAJIN KİMDEN VE KAÇTA GELDİĞİ YAZIYOR O KADAR. YANİ MESAJ GÖRÜNMÜYOR. ANCAK İLET...VE SONRA SMS DEDİĞİMDE DEDİĞİMDE MESAJI EKRANDA GÖREBİLİYORUM. BUNUN NEDENİ NE BİLEN VARMI ?

NOT : OKU DEDİĞİMDE MESAJDA YAZAN RAKAMLAR GÖRÜNÜYOR SADECE

sorunu hallettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Arkadaşlar telefonu bende almayı planlıyorum, bir sorun yaşayan var mı?
    Estore'dan alan varmı güvenlimidir alayım mı orada? En ucuz orada sanırım 330 YTL?

Bende e-store'dan aldım ve herhangi bir problem yaşamadım. Telefonla ilgili tek sorunum videolarda ses ile görüntünün senkronize olmaması. Belki fw update buna çare olabilir. He bide tuş takımı çok sesli.Bunun dışında herhangi bir problemim yok ve memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 18 Ocak 2007; 9:35:38 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar telefonu bende almayı planlıyorum, bir sorun yaşayan var mı?

Bende e-store'dan aldım ve herhangi bir problem yaşamadım. Telefonla ilgili tek sorunum videolarda ses ile görüntünün senkronize olmaması. Belki fw update buna çare olabilir. He bide tuş takımı çok sesli.Bunun dışında herhangi bir problemim yok ve memnunum

video sorunun bende de var.
  • quote:

fw update yaptınmı ?
  • quote:

quote:

fw update yaptınmı ?

hayır yükeyince düzelir heralde...
  • meraba arkadaşlar öncelıkle bu telı yenı alanlara hayırlı olsun çok güsel bi seçim. ben bişi sorucam bu fw 47 i nasıl yukleyebılırım data kablom yok siemens yetkili servisine götürsem teli bedava olarak fw 47 i yuklerler mi ? şimdiden çok teşekkürler . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ch0bAn

meraba arkadaşlar öncelıkle bu telı yenı alanlara hayırlı olsun çok güsel bi seçim. ben bişi sorucam bu fw 47 i nasıl yukleyebılırım data kablom yok siemens yetkili servisine götürsem teli bedava olarak fw 47 i yuklerler mi ? şimdiden çok teşekkürler . . .

servislerde ücretsiz güncelletebilirsin telefonunu...
  • yukledim gprs den guncellemeyi ilk aldığımda sorun devam ediyo heralde duzelcek gibi deil ben video çekmek istooooooooooooom yardım edin bu sorunu herkes yaşıyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: smoketernal

yukledim gprs den guncellemeyi ilk aldığımda sorun devam ediyo heralde duzelcek gibi deil ben video çekmek istooooooooooooom yardım edin bu sorunu herkes yaşıyomu

öncelikle belirteyim...teli açtığım an bende Sunucudan MSJ alıyorum..(Turkcell faturalı kullanıcısıyım)
    anında MSJ dediği şey: MSN... sen onu boşver Mig33 yükle cillop gibi...No problem....
    Siemens AG GPRS desteğini kesti....Bunu da belirteyim...
    Artık BenQ oldu ya.... Lanet şeyler... Artık X55 kablo almanın zamanı geldi...
    FW47'ye geçeceğim GPRSten ancak geçemiyorum...Aldığımda FW26 idi>>>FW35>>>FW40 'ı GPRSten yaptım...

SEn bu eski FWlerden kurtul...Videolarda düzelecek 16,30 dk. olacak süre....:D
  • x55 gg'de var. fiyatıda uygun...:http://urun.gittigidiyor.com/Siemens-SX1-SX-1-SERI-DATA-KABLOSU_W0QQidZZ3558845

ben satmıyorum yanlış anlamayın...

patch, tema, elf için en iyi kaynak...:www.siemensmania.cz
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

arkadaşım işte adamlar resmi olarak FW40'ı yayınladılar..Bu patchde video kaydı 16,30dk sınırsız oluyor...
    Elimde 2 adet patch var ...
    1. speed up to 208MHZ(şu an 104mhz olan hızımızı 208'e çıkaracak patch)
    2. tam ekran video ve fotoğ. çekimi...kamerayı açınca alttaki ve üstteki karalıkları kapatıyor...

bu patchleri yükleyebilecek yok mudur???Ulam ya Data kablom olsa yüklüycem ama yok...
    Zaten tepem atmaya başlıyor gidicem 45YTL verip alıcam şu kabloyu...

sakın 45 verip orjinal kablo alma. kaldı ki orjinal seri kablolar 10-20 arasında satılıyor ve patching yapamazsın. önceki mesajda linkini verdiğim kablo ile yapabilirsin...

ha illaki orjinal alcağım dersen bir adet var bir kere pc'ye bağlanmış...

• Arkadaşlar bende bugün aldım.. Herşeyi yaptım, hiç bi sorun yok tel çatır çatır çalışıo fln.. herşeyiyle harika, yeni bi topic açacak kadar sevdim aleti..
  • quote:

Arkadaşlar bende bugün aldım.. Herşeyi yaptım, hiç bi sorun yok tel çatır çatır çalışıo fln.. herşeyiyle harika, yeni bi topic açacak kadar sevdim aleti..

derdin sıkıntın olursa buraya yaz...(tel. ile ilgili)
    İlgilenriz...kib...hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

quote:

Arkadaşlar bende bugün aldım.. Herşeyi yaptım, hiç bi sorun yok tel çatır çatır çalışıo fln.. herşeyiyle harika, yeni bi topic açacak kadar sevdim aleti..

derdin sıkıntın olursa buraya yaz...(tel. ile ilgili)
    İlgilenriz...kib...hayırlı olsun...

oo eyw arkadaşım.. ilk sorum.. firmwire güncellicem net üzerinden ama o profili geçenlerde yanlışlıkla sildim o profili ve adresi fln yazabilirmisiniz? firmwire güncellediğimde hız artar mı? kulaklıkta çok kaliteli değil ama feci iş görüo.. herşeyiyle feci memnunum şuanda..

• oo eyw arkadaşım.. ilk sorum.. firmwire güncellicem net üzerinden ama o profili geçenlerde yanlışlıkla sildim o profili ve adresi fln yazabilirmisiniz? firmwire güncellediğimde hız artar mı? kulaklıkta çok kaliteli değil ama feci iş görüo.. herşeyiyle feci memnunum şuanda..

menü>ayarlar>Telefon ayarları>Cihaz yönetimi>Etkin hesap=software update> seçenek >değiştir...

Profil ADı: software update
    Bağlantılar'a gel>Seçenek>tercihlerden OPERATÖRÜNÜ seç...KAYDET
    Adres:http://swuota.global-repair-management.com
    Port:80
    kullanıcı adı: swuota_user
    parola: ****** (bilmiyorum ancak büyük ihtimalle swuota dır
    Sunucu ID: SWUOTA
    Sunucu PArolası:****** (bilmiyorum ancak büyük ihtimal SWUOTA)> seçenek> KAYDET...

işte bu kadar...
    ancak FW47 OAS(over air service) e verilmedi...
    siemens BENQ!ya geçince desteği kesti...

ben böle biliyorum...Çünkü Yükleme yapamıyorum...
    Neyse X55 kablomu aldım...Artık onunla yapıcam...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.