Şimdi Ara

...SiemenS'ten son kalanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

...SiemenS'ten son kalanlar...

siemens'ten kalanlar ebay'de satışta...

link...: """tıkla"""

• ebay a kadar düştü desene
  • esir kampı gibi foto çekmişler valla

• Bu kadar telefon kaçtan gidecek acaba. Aslında alınabilir. Yedek parça olarak kullanılır. Servisler için güzel bir fırsat olur.
  • 1530 avrodan bitmiş arttırma...
  • Yazık, koskoca siemens'in düştüğü hale bakarmısın. Sırf yazılım hataları yüzünden böyle olmamalıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

1530 avrodan bitmiş arttırma...

Çok ucuza gitmiş bence. Ama üzüldüm Siemens in haline. İlk 7 renkli ekranı filan Siemens yapmıştı. Bazı buluşları vardı.
  • peki şimdi ne olucak arkadaşlar benq siemnsin cep bölümünü aldı onu biliyoruzda daha sonra satışlar düştü benq yeni bir kaç model tanııt sadece benq adında yani benq-siemens yazmıyor siemns isim hakkını aldımı yoksa bu konuda bilgisi olan varmı benqda batmamak için çırpıyor benim kafamı karıştıran benqnun son tanıttığı modellerin hepsinde sadece benq var ben olsam siemensin yerine panasonic veya philipsle anlaşma imzaların aynen sony-ericcson ortaklığı gibi philips batarya ve ses teknolijisinde bir çok firmayı katlıyor en azından yazılımını bu firmalara yaptırırdım...
  • alana hAyrılı olsun ..

gerçi pek düzgün te yok hurdalar var ama olsun..
  • Siemens'le güzel analarım geçmişti üzüldüm walla yaw.Siemens c60 ım hala duruo.
  • dağılın ulannn biz daha ölmedik ölmedik deilmi millet
    quote:

Orjinalden alıntı: cmert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 2 Ağustos 2007; 21:17:34 >

• Rover ile Siemens mobile ı hep aynı kaderi paylaşan markalar gibi görmüşümdür...
    Rover 1 dolara BMW ye satılmıştı;BMW zararına tahammül edemeyip sattı.
    BenQ;Siemens ten üste para aldı gibi laflar var...Her marka ihtisası olan alanda genişlemek zorunda kalacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadblue

esir kampı gibi foto çekmişler valla

• quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

Çok ucuza gitmiş bence. Ama üzüldüm Siemens in haline. İlk 7 renkli ekranı filan Siemens yapmıştı. Bazı buluşları vardı.

bildiğim kadarıyla ilk mp3 çalar ve hafıza kartı takılabilen telefon da siemense ait
  • quote:

Orjinalden alıntı: qazxcv

bildiğim kadarıyla ilk mp3 çalar ve hafıza kartı takılabilen telefon da siemense ait

SL45
  • ilki sl42 değil mi
  • ohhh çokta iyi olmuş kusura bakmayında böyle hatalı üretim yapantüketicinin paralarını görmezden gelen ve .... bir markanın düştüğü bu durum iyi bile bu kadar az telefon kaldığına göre....lıyorumlıyorumdoyamıyorum ve tekrar lıyorum

SİEMENS
  • quote:

Orjinalden alıntı: qazxcv

quote:

Orjinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

ilk kayan kapaklı telefonda siemense aitti
  • vay be siemens neler yapmış öyle yaw gerçekten böyle bitmesi kötü oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.