Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEMA YAPMA PROGRAMI TIKLAYIN
    nasıl yapılacağını kısaca anlatıyım.

sadece skin/dış görünüm oluşturmak için:

RESOURCE menüsüne gelin;

skin application image:alt menü resmi seçin

skin menü idle image:ana menü resmi seçin

diğer yerler boş kalsın.isterseniz color scheme menüsünden renk ayarları yapabilirsiniz.yaptığımız skini kaydetmek için FİLE>EXPORT COLOR SKİN sekmesini seçin ve kayıt edin.

TEMA OLUŞTURMAK İÇİN:

BÜTÜN YERLERİ DOLDURUN.KAYIT İÇİNDE THEME MENÜSÜNDEN KATIT EDİN.HATA VERİRSE BİR YER BOŞ BIRAKILMIŞTIR.

NOT:ARKA PLAN RESMİ YERİNE RENK KOYMAK İÇİN SAĞ ALT KÖŞEDE "USE BACKGROUND İMAGE"SEKMESİNİ SEÇİN.RENK DEĞİŞTİRMEK İÇİNDE HEMEN ALTINDA BULUNAN ALTTAKİ KUTUCUĞA TIKLAYIN.

KOLAY GELSİN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 31 Mayıs 2005, 21:16:02 >

• İşte X65 İçin (x70) Wallpaper Maker

X65 Wallpaper Maker (Tıklayııın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 3 Haziran 2005, 16:47:08 >
  • arkadaşlar belki yeri değil ama acaba cx75 ne zaman satışa sunulacak bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olSun!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: dR34m3R

arkadaşlar belki yeri değil ama acaba cx75 ne zaman satışa sunulacak bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olSun!!!

www.genpa.com.tr
    www.kvk.com.tr adreslerinde bir araştır sanırım orada görmüştüm.. onlara e-mail atarsan daha garanti bir cevap alırsın

• Kardeş Soru Soran Yokmu Beaa ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 4 Haziran 2005, 11:36:16 >
  • Kardeş Böle Yaparsanız Bu Topic de Silinir
  • cx 70'de fotoraf kalitesini ayarlayınca ne deişio abi. fotorafın bilgisayardaki büyüklüü mü? ayrıca çözünürlük ne oluyo bu makinanın çektii fotoraflarda? 6600 640*480 çekio mesela
  • cx70 de de 640-480 oluyo. ya ben menü ikonlarını nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNsTaNtIn45

cx70 de de 640-480 oluyo. ya ben menü ikonlarını nerden bulabilirim?

hiç araştırmadım üzerindeki ikonları kullanıyorum
  • ya bilen yok mu hiç ikonlarin nerde olduunu?
  • http://www.cx65.org üye olman lazım.
    yarın bir miktar menü ikonu atarım topice

menü ikonları daha önce yüklemediysen flexi menüde göremezsin.

quote:

Orjinalden alıntı: CoNsTaNtIn45

cx70 de de 640-480 oluyo. ya ben menü ikonlarını nerden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 1 Haziran 2005, 22:17:44 >
  • beyler ben serhat_fb .buda yeni nickim .benimde cx70 ten başım çok yandı. telefonu 1 ay önce aldım ve 1 kere oynayabildim 10saniye sonra 1aydır serviste ama para iadesi yapacaklar . bende sony eric alıcam k700i
  • quote:

Orjinalden alıntı: [hyper]

cx 70'de fotoraf kalitesini ayarlayınca ne deişio abi. fotorafın bilgisayardaki büyüklüü mü? ayrıca çözünürlük ne oluyo bu makinanın çektii fotoraflarda? 6600 640*480 çekio mesela

Cx65 ve Cx70 de 640*480 Çekio.Fotonun içinde Zoom Yapınca Kalitesi Görünüo.Mesela Orta Kalitede Hiç Zoom Yapamıyosun Ama Yüksek Kalitede İse Baya bi zoom yapabiliosun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 4 Haziran 2005, 12:05:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetoguz44

quote:

Orjinalden alıntı: [hyper]

cx 70'de fotoraf kalitesini ayarlayınca ne deişio abi. fotorafın bilgisayardaki büyüklüü mü? ayrıca çözünürlük ne oluyo bu makinanın çektii fotoraflarda? 6600 640*480 çekio mesela

Cx65 ve Cx70 de 640*480 Çekio.Fotonun içinde Zoom Yapınca Kalitesi Görünüo.Mesela Orta Kalitede Hiç Zoom Yapamıyosun Ama Yüksek Kalitede İse Baya bi zoom yapabiliosun...

gereği kadar zoom yaptıktan sonra ışık ayarınıda iyi yapmak gerekli yoksa fotolar bozuk çıkıyor..
    resim kalitesini düşürdüğünde daha çok foto çekebilirsin resim kalitesi yükseldimi daha az foto çekebilirsin kalite yükseldikçe hafızada kapladığı alan yükselir

• slm enginer. aldığım bilgiye göre versionu servis yüklerse bütün dosyalar siliniyomuş. ama sen internetten indirip yüklediğinde dosyalar silinmiyomuş. yani version yükleyebiliriz.
  • ya arkadaşlar! dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. cx70in arka kapağında 2 tane delik var. O delikler ne işe yarıyo??
  • teeee 10 mayısta aldım telefon hatalı çıktı.sizinkinde sorun varmı ya.tel le. bi oynayamadım.ama sony k700i alıcam.iade edip.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eski_toprak

teeee 10 mayısta aldım telefon hatalı çıktı.sizinkinde sorun varmı ya.tel le. bi oynayamadım.ama sony k700i alıcam.iade edip.

Kardeş Eski Nickin Daha Güzeldi Beaa:)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.