Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetoguz44

quote:

Orjinalden alıntı: eski_toprak

teeee 10 mayısta aldım telefon hatalı çıktı.sizinkinde sorun varmı ya.tel le. bi oynayamadım.ama sony k700i alıcam.iade edip.

Kardeş Eski Nickin Daha Güzeldi Beaa:)

banlandım onun için yeni nick almak zorunda kaldım.((gereksizler bölümünde çok kızıp birine küfür ettim de))
  • Kardeşim Serhat,
    Cx65te de kamera cekimi 30 saniye.
    AyarLardan max. yapmak gerekLi sadece
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat_fb

30 saniye video kaydı var. cx65 de 11 saniye
  • quote:

quote:

quote:

teeee 10 mayısta aldım telefon hatalı çıktı.sizinkinde sorun varmı ya.tel le. bi oynayamadım.ama sony k700i alıcam.iade edip.

Kardeş Eski Nickin Daha Güzeldi Beaa:)

banlandım onun için yeni nick almak zorunda kaldım.((gereksizler bölümünde çok kızıp birine küfür ettim de))

Eiih Etmişsin :D

• merhaba bendede cx 70 var mayyak telefon özellik var aynı evde bulunan bilgisayarımı andırıyor bana
  • arkadaslar! bilen yok mu arka kapaktaki deliklerin ne olduunu?
  • o delikler mikrofon için
  • evet sana göre tutunca soldaki mikrofon deliği diğeri boşbu arada video süresini 30 sn yeden fazla yapabildinmi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_42

merhaba bendede cx 70 var mayyak telefon özellik var aynı evde bulunan bilgisayarımı andırıyor bana

Biraz Fazla Olmamışmı ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_42

merhaba bendede cx 70 var mayyak telefon özellik var aynı evde bulunan bilgisayarımı andırıyor bana

Biraz Fazla Olmamışmı ?

olmuş olmasına da; çaktırma artık sende artık kardeş olan olmuş...
  • bence o delikler vida olayı için arka kapak azcık oynuyor ya hani.
  • Arkadaşlarhttp://www.cx65.org/forum.asp' ye Tam Ekran Süper Oyunlar Attım Bi Bakın İsterseniz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 11 Haziran 2005, 16:32:41 >
  • Sizinde katkılarınız la bende cx 70 aldım 09 06 2005 günü cx 70 diye bir arkadaşım oldu benim sıkıntım var bu telefonun sim kart yerinden sim kartı bıçakla çıkartıyoum acıyorum telefona bide kızıl ötesi alacam en ucuz kaça var bilen var 15-25 civarı
  • quote:

bence o delikler vida olayı için arka kapak azcık oynuyor ya hani.

sakın ha vida falan yapayım deme soldaki mikrofon deliği diğeri boş delik mikrofonu offf edersin sonra

@LeBRoN_JaMeS
    kızıl ötesi alacaksan bu topiğin içinde en kullanışlı tecrübe edilmiş bir kızıl ötesinin resmini yayınlamıştık ordan bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBRoN_JaMeS

Sizinde katkılarınız la bende cx 70 aldım 09 06 2005 günü cx 70 diye bir arkadaşım oldu benim sıkıntım var bu telefonun sim kart yerinden sim kartı bıçakla çıkartıyoum acıyorum telefona bide kızıl ötesi alacam en ucuz kaça var bilen var 15-25 civarı

Sim Kartı Çıkarmaya Sonradan Alışırsında......Bence Sen Kızılötesi yerine Cx70'in Orjinal Data Kablosunu Al.O Senin Açından Dahada İşlevli...Fw Yükleme İmkanın olur,Menü İkonu Deiştirme İmakın falam filan olur işte...Bide Galiba kablo daha hızlı veri gönderio
  • Arkadaşlar selam ,
    Siemens'in CX70 için yaptığı kampanya var. Cx70 alana 100 milyonluk "Siemens Telsiz Telefonu" hediye veriyorlar. Ortalama 330 milyon civarı ve World Card'a 12 taksit yapılıyor. Bende yeni telefon almak istiyordum. Daha önce hiç Siemens kullanmadım. Menüleri falan kullanıcı dostumu , kullanımı kolay mı ? 1-2 yıl beni kesermi ? Yoksa aynı paraya Nokia veya Sony Ericsson modellerinden birini mi alayım. Güzel fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar selam ,
    Siemens'in CX70 için yaptığı kampanya var. Cx70 alana 100 milyonluk "Siemens Telsiz Telefonu" hediye veriyorlar. Ortalama 330 milyon civarı ve World Card'a 12 taksit yapılıyor. Bende yeni telefon almak istiyordum. Daha önce hiç Siemens kullanmadım. Menüleri falan kullanıcı dostumu , kullanımı kolay mı ? 1-2 yıl beni kesermi ? Yoksa aynı paraya Nokia veya Sony Ericsson modellerinden birini mi alayım. Güzel fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim.

ben daha önce nokia kullanıyordum ve şimdi cx70 kullanıyorum menülerine birkaç gün içinde alıştım...
    ve yaklaşık 2 ay öncesi 13 ay vadeli 395 ytl ye almıştım şimdi sizin bu dediğinizi duyunca şok oldum cx 70 aslında iyi telefon ama bas konuş özelliği var ve bu özelliğinide gsm operatörleri desteklemediği için türkiyede umduğunu bulamadı ve onun için fiatı sürekli düşüyor..almanı tavsiye ederim hele birde yanında böyle bir hediye olduktan sonra

• @enginer804 abi , verdiğin bilgiler için sağolasın. Sanırım , 1-2 hafta içinde Cx70'i alıcam. Kampanyadan haberi olmayan arkadaşlar için aşağıda link'leri veriyorum.
    http://www.kvk.com.tr/store/productrender.asp?MRND=&PRID=1005&PSKU=CTSM0070
    Üstteki K.V.K. link'inde telefon 310 milyon.

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTTNnMVErSkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=
    Genpa link'inde 330 milyon. World Card'a peşin fiyatına 12 taksit. (12 * 27,5 Ytl.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire -- 13 Haziran 2005, 19:24:28 >

• tamam data kablo su alacam benim telefonum ' lütfen bekleyiniz' diyor kalıyo arada sıreada ne olacaka sşimdi
  • Neyi Bekliyo Kardeş.....Soruyu Biraz Daha Açabilirmisin ?
  • Hmm Tamam Şimdi Sorununu Anladım...İlk Önce Senin Versiyonunu öğrenmek Gerekiyo...Bu Dediğin Sorun Galiba Telefonunun Versiyonunun Düşüklüğünden Kaynaklanıyo....Versiyonunu Öğrenmek için *#06# Yaparak Diğerlerine Bas...Orda Sw Diye Yazar....En Son Versiyon Sürümü 47 dir...Eğerki Orjinal Kablo Alacaksann Bu Versiyonu Yükseltebiliyosun....

Bilginize...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.