Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CoNsTaNtIn45

ya arkadaslar cx65 neden cx70ten daha pahalı sizce?

çünkü cx70 te bas konuş var ve operatörler siemens teki bas konuşu desteklemiyor onun için ucuz...

@semxx denilen vatandaş bu banlar ne demek oluyor..ban yapacaksan git gereksizlerde yap burası ban yeri değil bir şey söyleyeceksen adam gibi söyle ban yapmana gerek yok böyle bir terbiyesizliğede gerek yok

quote:

Orjinalden alıntı: semxx

alın size fw yükleyebileceğini bir adres:
    http://www.siemensmania.cz/patche.php
    bu sitede A65,C65,cf62,cx65,cx70,m65,s65,sk65,sl65,sx1 hepsinin herşeyini bulabilirsinniz.

orijinal mesajın bu ne diye sıkışınca değiştiriyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 21 Haziran 2005, 9:14:09 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrtlg -- 20 Haziran 2005, 15:03:53 >
  • sw50 nin artıları neler.ben sw 43 deyken fazla kurcalayamadımda
  • Arkadaşlar lütfen topic'i kirletmeyin. Mis gibi Cx70 topic'imiz var. Ne güzel konuşup , fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Lütfen böyle çirkin ve gereksiz hareketler yapmayın.
    Dostlar , bu hafta içinde kesin olarak Cx70'mi almaya karar verdim. Gerekli finansmanı ayarladım. Şimdi olduğum yerdeki bayiler Siemens CX70 satmıyor. Bende net'ten almaya karar verdim. Aşağıda yazdığım 5 sitede de telefon ortalama 310 ytl.
    1-) Hepsiburada
    2-) Bascuda
    3-) Ideefixe
    4-) Kvk
    5-) Genpa
    Sizce , net üstünden bu 5 firmanın hangisinden alayım ? Net üstünden bu firmalardan alışveriş yapan arkadaşlar güzel fikirlerini beyan ederlerse müteşekkir kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire -- 20 Haziran 2005, 21:38:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar lütfen topic'i kirletmeyin. Mis gibi Cx70 topic'imiz var. Ne güzel konuşup , fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Lütfen böyle çirkin ve gereksiz hareketler yapmayın.
    Dostlar , bu hafta içinde kesin olarak Cx70'mi almaya karar verdim. Gerekli finansmanı ayarladım. Şimdi olduğum yerdeki bayiler Siemens CX70 satmıyor. Bende net'ten almaya karar verdim. Aşağıda yazdığım 5 sitede de telefon ortalama 310 ytl.
    1-) Hepsiburada
    2-) Bascuda
    3-) Ideefixe
    4-) Kvk
    5-) Genpa
    Sizce , net üstünden bu 5 firmanın hangisinden alayım ? Net üstünden bu firmalardan alışveriş yapan arkadaşlar güzel fikirlerini beyan ederlerse müteşekkir kalırım.

ben hem bascuda ve hemde hepsiburada dan alışveriş yaptım bir sorun çıkmadı ve çıkacağınıda sanmam ...çünkü bunlar türkiye çapında mal dağıtan ve büyük iş yapan firmalar hiç bir zaman adlarının kötüye çıkmasını istemezler yani dandik firma değiller...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 22 Haziran 2005, 18:43:39 >

• Mantıklı bi cevap alamadığım için sorumu tekrarlıyorum. cx65, cx70 le aynı fiyata satılıyor. ama cx70in yanında bir de telsiz telefon veriliyor. Bunun sebebi ne? yani cx70i 100 milyon daha değersiz yapan şey ne?

Ayrıca baskonuş dışında herşey aynı. Fazlalık olan bişey neden tel.in fiyatını 100 milyon düşürsün ki!!

• CX65 daha çok tutulduğu için olabilirmi?
    quote:

Mantıklı bi cevap alamadığım için sorumu tekrarlıyorum. cx65, cx70 le aynı fiyata satılıyor. ama cx70in yanında bir de telsiz telefon veriliyor. Bunun sebebi ne? yani cx70i 100 milyon daha değersiz yapan şey ne?

Ayrıca baskonuş dışında herşey aynı. Fazlalık olan bişey neden tel.in fiyatını 100 milyon düşürsün ki!!

• quote:

Orjinalden alıntı: ogülten

CX65 daha çok tutulduğu için olabilirmi?
    quote:

Mantıklı bi cevap alamadığım için sorumu tekrarlıyorum. cx65, cx70 le aynı fiyata satılıyor. ama cx70in yanında bir de telsiz telefon veriliyor. Bunun sebebi ne? yani cx70i 100 milyon daha değersiz yapan şey ne?

Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz X bankasıyız....

bilmem sorunun cevabını bulabildin mi...
    yukarda da belirttiğim gibi cx70 te bas konuş var ve Türkiyedeki operatörlerde siemens bas konuşu desteklemiyor onun için ellerindeki stoğu bitirmeye çalışıyor olabilirler..bence

• Eveeet , sonunda siparişimi verdim. Ideefixe'den 310 milyona 7 taksitle aldım. Şimdi , ben Cx70'ime oyun , program vs. yüklemek için ne tür bir kablo almam lazım ve nereden alabilirim.
  • quote:

Eveeet , sonunda siparişimi verdim. Ideefixe'den 310 milyona 7 taksitle aldım. Şimdi , ben Cx70'ime oyun , program vs. yüklemek için ne tür bir kablo almam lazım ve nereden alabilirim.

sanırım aynı yerde orijinal data kabloları da vardır ..istanbulda olmadığım için bilemeyeceğim hepsiburada ve bascudanın web sayfalarında görmüştüm keşke telefonla birlikte sipariş verseydin ozaman kabloda ücretsiz kargo ile gelirdi...
  • arkadaslar ben de cx70 almayi dusunuyorum...ama forumda birterde telle konusurken sesin kotu geldigi yaziyordu sanirim..bu konu cok onemli benim icin...ses nasil geliyo, yeterince net mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenercan

arkadaslar ben de cx70 almayi dusunuyorum...ama forumda birterde telle konusurken sesin kotu geldigi yaziyordu sanirim..bu konu cok onemli benim icin...ses nasil geliyo, yeterince net mi?

ses yüksekliğini iyi ayarlarsan ses net geliyor ama çok açarsan hem kulağın rahatsız oluyor hemde herkes duyuyor sesi ve bozuk çıkıyor nasılki bir müzik setinde sesi sonuna dayayınca ses anlaşılmıyorsa bundada aynı şey..
  • @enginer804 ,
    Abi hepsiburada ve bascuda'nın sitelerine baktım. Hepsiburada'nın elinde Siemens'lerin data kabloları var ama , hiç birinde Cx70'in data kablosu görünmüyor. Hep, Siemens'in başka modellerinin kabloları var.
  • @enginer804

saol kardes...ben karar veremedim hala, cx70 mi k700 mu alsam...k750 dusunuodum ama param cikismicak sanirim..o yuzden 300-350 ytl lik tellere bakiorum..garantili cx70 veya spot k700 olcaak....
  • siemens in bütün data kabloları birbirine uyar
    quote:

@enginer804 ,
    Abi hepsiburada ve bascuda'nın sitelerine baktım. Hepsiburada'nın elinde Siemens'lerin data kabloları var ama , hiç birinde Cx70'in data kablosu görünmüyor. Hep, Siemens'in başka modellerinin kabloları var.
  • abiler ben avea hat kullanıorum ama cx70 in ayarlarını yapamadım.karışık geldi bana yardım edebilirmisiniz şu mms i filan ayarlayalım bi...
  • abi yazdım ama bi oku istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat__fb

abiler ben avea hat kullanıorum ama cx70 in ayarlarını yapamadım.karışık geldi bana yardım edebilirmisiniz şu mms i filan ayarlayalım bi...

http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticwapsetting&menustate=2&pagemenu=ayarlar

bu sayfadan servis ayarlarını yapabilirsin gayet basit.. bir olay kolay gelsin

• ok mms i hallettim... şimdi ekranın üst bölümünde gprs yazıo sizinkilerdede öylemi.yoks mms yollarkenmi açacağız gprs i.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat__fb

ok mms i hallettim... şimdi ekranın üst bölümünde gprs yazıo sizinkilerdede öylemi.yoks mms yollarkenmi açacağız gprs i.

gprs yi gerek olduğunda açarsan iyi olur..sonra kontörlerin gidebilir sanırım...ben kullanmıyorum şimdilik o özellikleri ayarları yaptım bir kaç kezde nete girdim ama çok kontör gidiyor diyerek gprs yi kapadım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.