Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berto

ekranın ortasında uzerinde kırmızı cizgi olan b harfine benzer bi simge var. walkytalky'nin kapalı olduuu gosteriyormus ama simgenin nasıl yok edilecegini bulamadım bir türlü. Forumda daha once cozumu yazmıslar ama benim telefonda olmadı.Hala duruyor. Bir de bisey sorucam. Bildiimiz mp3'leri CX70 e telefon melodisi olarak atabiliyomuyuz. Bunu saglayan bir program var mı?

ben de o dediğin kırmızı çizikli b harfini ilk aldığımda baya merak etmiştim ve telefonculara götürdüm adamlar eline alıp sanki anlıyomuşcasına aptal aptal karıştırmaya başlayınca çekip aldım elinden telefonu ve zamanlada alıştım zaten sonra siemens'e e-posta attım. onlardan gelen cevabıda burada yayınladım ;sanırım okumadın ...bu topiğin içinde o yazı

• slm.arkadaşlar ben de cx70'li oldum sonunda.fakat herkesin sorunu olan şu fotoğraf çekme sesini kapatma olayını beceremedim henüz.sanırım bilgisayar bağlantısını sağlamam gerekiyor.daha data kablosu satın almadım.bunu bilgisayara bağlamadan yapmak mümkün müdür?

bide şu wap ayarlarını yaptım ama telefon turkcellin sitesine girdiğinde sadece yazıları gösteriyor yani resimler çıkmııyor.bunu nasıl düzelteceğim ? unutmadan mms ayarını nasıl yaptınız?turkcelle mms cx70 diyerek 2222'ye yolladığım mesaja model desteklenmiyor diye cvp geldi. yardımlarınız bekliyorum..
  • bi de şu video kaydetme olayı nasıl oluyor ?
  • hayır data kablosu veya bluetooth cihazı olması şart eğer data kablosu alırsan uptade ini yükle ve ses kısılsın video kaydetme derken neyi kasteddin müşteri hizmetlerini falan ara gprs ayarları için.
  • CX70 cep telefonlarinda pil ve sinyal gostergelerinin ortasinda beliren
    ve de uzerinde capraz bir cizgi bulunan kirmizi telefon isareti, ilgili
    telefonda Push&Talk (Bas&Konus) ozelliginin deaktif oldugunu gosterir.

Ilgili ozellik Menu - Extras (Ek Ozellikler) - Walky Talky - Settings
    (Ayarlar) - Walky Talky - "Walky Talky act.: NO/YES" bolumunden aktif ve
    deaktif edilir.

- Bu noktada Walky Talky aktif edildiginde ilgili sembol ekrandan
    kalkar.

İse yaramıyor dostum. Olmuyor hala ekranın ortasında duruyor buna alısacaz galiba
  • slm.önceki sorunlarımı hallettim sayılır.fakat şimdi de şöyle birşey oluyor.aletle çok uğraştıktan sonra gprs'e girdiğimde telefon kendiliğinden kapanıyor.bu durum çok olmasa da birkaç kez başıma geldi.sebebi nedir?sizde de oluyor mu ?
  • bi de nokialardaki mesajların iletildiği hakkında bir şey gelmiyormu bu telefona?
    firmware'i sw43 şu an.daha yenisi var mı ?
  • iletim raporu icin:
    menu-mesajlar-mesaj ayarları-sms ayarları-sms profili- ekranda sms ve bos yazan secenekler var. Sms uzerine gel sağ tarafaki değiştir tuşuna bas. Aşağıya dooru in durum raporu seçeneğini işaretle..
    Galiba sw43 su anda en yenisi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutayy

yaas arkadas ben o dedigin yerden mobiliumdan aldım telefonu ve evet kutusu on tarafı yırtıktı benimkininde ama bisey olacagını sanmıyorum. Bide yabancı bi forumda okudum *#05# yapinca telefonun 'operating time' ve 'talk time' diye iki sey cıkıyo ben bunu yazdıgımda bende normaldi galiba bu daha onceden isletilip isletilmedigini soyluyo.. Bu arada yeni kapak aldım siyah renginden ve tawsiye ederim. gercekten telefona pat diye oturuyor hic sallanma olmuyo.. arka kapaktada deri gibi bisey var ortasında...

yeni cektim fotograflari:
    bu kapagın arka resmi
    http://img277.echo.cx/img277/7403/arkka8fy.jpg

buda ön taraf
    http://img277.echo.cx/img277/4061/onn9ty.jpg

ayrıca yazmayı unuttum yukarıdaki on kapak resmine bakarsanız 2 tuşunun hemen uzerinde normalde cx70 in satış kapağından farklı bir extra tusş var ona basınca tarayıcıyı açıyo. ilginç yani normal kapağa o tusu koymamışlar ama bu kapağı alınca o tuş işlemeye başlıyo..

tarayıcı demişsin ben internet olarak algıladım doğrumu ,,,ayrıca resimleri çekerken pencereyi arkana alsaydın daha net çıkardı resimlerin fotoğraf çekerken ışığı daima arkana almanı tavsiye ederim müm künse şu ön kapağı tekrar net olarak çekip yayınlarsan iyi olur bayağı ilgimi çekti ama net değil birde bu kapaklar yan sanayimi yoksa orijinalmi fiatları ne kadar.

• enginer804;

Evet tarayıcıdan kastım internetti. yaw bende farkettim ama resimleri akşama dooru çektiğim için oyle oldu ama guzel bi tane çektim ona bak bi istersen.. Bu kapak orjinal sana tavsiyem orjinal al. Ben 38 ytl ye aldım. bu kapakğın 4 rengi var (beyaz, mavi, siyah, bordo). Ama en güzel tarafı telefonun tipi tamamen değişiyo.

ön kapak fotografı da burada:
    http://img91.echo.cx/img91/7730/00001016ju.jpg
    http://img91.echo.cx/img91/8913/14sd.jpg (bu daha ii oldu gibi..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 29 Haziran 2005, 14:22:15 >

• arkadaşlar bende o ortadaki simge avea taktığımda çıkmıyo ama turkcell taktıımda çıkıyo. tabi ben de hep avea kullanıyorum.
  • quote:

iletim raporu icin:
    menu-mesajlar-mesaj ayarları-sms ayarları-sms profili- ekranda sms ve bos yazan secenekler var. Sms uzerine gel sağ tarafaki değiştir tuşuna bas. Aşağıya dooru in durum raporu seçeneğini işaretle..

benim tel. sw50...
    ayrıca benim aklımda saçma sapan bir soru war.telefonu şarj ediorum 3 saat sonra bakıyorum hala ok işareti kalkmamış.sanki eskiden kendilipinden kalkıyordu tam dolunca.ayrıca kamera sesini çözeceğim emin olun...
  • bir de cx70 kapakları buldum aynalı filan ama çözemedim? belki başka bir tel. in olabilüü
  • dynamiclight özelliğini istediğim gibi kullanamıyorum... ben sadece tel.çalınca yanıp sönsün istiorum ama yapamadım....yardıım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat__fb

quote:

iletim raporu icin:

benim tel. sw50...
    ayrıca benim aklımda saçma sapan bir soru war.telefonu şarj ediorum 3 saat sonra bakıyorum hala ok işareti kalkmamış.sanki eskiden kendilipinden kalkıyordu tam dolunca.ayrıca kamera sesini çözeceğim emin olun...

şarja kapalıyken takarsan gidiyor ama açıkken takarsan ok işareti gitmiyor benim sw orijinal gelen sw43 ben kamera sesinden rahatsız değilim daha iyi bence çekip çekmediğini anlamak bakımından

• quote:

enginer804;

Evet tarayıcıdan kastım internetti. yaw bende farkettim ama resimleri akşama dooru çektiğim için oyle oldu ama guzel bi tane çektim ona bak bi istersen.. Bu kapak orjinal sana tavsiyem orjinal al. Ben 38 ytl ye aldım. bu kapakğın 4 rengi var (beyaz, mavi, siyah, bordo). Ama en güzel tarafı telefonun tipi tamamen değişiyo.

ön kapak fotografı da burada:
    http://img91.echo.cx/img91/7730/00001016ju.jpg
    http://img91.echo.cx/img91/8913/14sd.jpg (bu daha ii oldu gibi..)

evet kapaklar harika birde dediğin gibi bir tuş daha fazla galiba joystickin altında...

quote:

arkadaşlar bende o ortadaki simge avea taktığımda çıkmıyo ama turkcell taktıımda çıkıyo. tabi ben de hep avea kullanıyorum.

bahsettiğin işaret üstü kırmızı çizikli b simgesi ise ben de avea kullanıyorum taktım takalı var türkcell taktım aynı telsim taktım yine aynı o simge gitmiyor ben onu simtel müşteri hizmetlerine sordum...
    bana dedikleri aynen şöyle bu işaret bas konuş işaretidir ve türkiyedeki operatörler simens te bulunan bas konuşu desteklemediği için o işaret üstü kırmızı çıkıyormuş

• İYİDE BAS KONUŞ DAHA AKTİF DEĞİLMİŞ DİMİ?
  • Eveeeeet , sonunda Cx70'im geldi. Hepsiburada'dan aldım (306 milyon , peşin fiyatına 7 taksit). Hemen , bataryasını taktım ve kurcalamaya başladım. Batarya şu anda yarım görünüyor. Bitinceye kadar kullanacam. Ondan sonra ilk şarjımı nasıl yapmalıyım. Ayrıca , çok sevdiğim bi mp3 var , bu mp3'ü Cx70'ime kaydedip , o şekilde çalmasını istiyorum. Ne yapabilirim ?
  • crossfire;
    Melodiyi mp3 olarak atamadığın için önce bi programla wav'a çeviriyosun sonra bu wav dosyasını cx70 için uygun hale başka bi programla getiriyosun..
    Bu melodi atmak biraz uzun bi iş ondan link veriyorum orada detaylı bi şekilde anlatılmış.
    http://www.cx65.org/forum.asp buraya girdikten sonra cx65 ipuçları başlığının altında Telefon melodileri bölümü var. Zaten girince ilk başlık wav melodisi oluşturma orda herşey detaylı bi şekilde anlatılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Eveeeeet , sonunda Cx70'im geldi. Hepsiburada'dan aldım (306 milyon , peşin fiyatına 7 taksit). Hemen , bataryasını taktım ve kurcalamaya başladım. Batarya şu anda yarım görünüyor. Bitinceye kadar kullanacam. Ondan sonra ilk şarjımı nasıl yapmalıyım. Ayrıca , çok sevdiğim bi mp3 var , bu mp3'ü Cx70'ime kaydedip , o şekilde çalmasını istiyorum. Ne yapabilirim ?

ilk şarjını telefonu kapat ve öyle yap ve hatta bundan sonraki şarjlarınıda öyle yaparsan bataryanın ömrü daha uzun olur ilk birkaç şarjdan sonra ancak tam randıman alırsın bataryadan.
    MP3 leride Nero Wawe Editör Proğramı ile Waw a çevirebilirsin ancak bu şekilde çok yer kaplar...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.