Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: guven

slm.benim sorum şu:birini arayıp görüşmeyi bitirdikten sonra ekranda görüşmenin ne kadar sürdüğünü gösterebilme imkanı var mı cx70'de?nokialarda olduğu gibi..

tabii ki!
    arama kayıtları>süre/ücret>ücret ayarı>otm. gösterge
    açık yaparsan konuşma bittiğinde dakikası görünür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ras1m

Hemen hemen bu telefonu kullananların sorunu oluyor duruma bakılırsa
    Ben de alsam mı almasam mı? kararsız kaldım

biz sorunları çözmek için soru sormuyoruz ki. Sadece telefonu daha verimli kullanmak için soruyoruz. sorular sormadan da kullanabilirsin tel.i ama o zaman bi çok özelliğini kullanmamış olursun ve paran boşa gider.

• quote:

Orjinalden alıntı: CoNsTaNtIn45

quote:

Orjinalden alıntı: guven

slm.benim sorum şu:birini arayıp görüşmeyi bitirdikten sonra ekranda görüşmenin ne kadar sürdüğünü gösterebilme imkanı var mı cx70'de?nokialarda olduğu gibi..

tabii ki!
    arama kayıtları>süre/ücret>ücret ayarı>otm. gösterge
    açık yaparsan konuşma bittiğinde dakikası görünür.

benim menüde
    para birimi
    ücret/kontör
    kontör limiti
    otom.gösterge var otom. göstergeyi işaretledim bakalım şimdi ne olacak

• tamam çözdüm olayı sizden önce de kurcalayıp bulmuştum.sağolun yine de.bi sorum daha var benim.telefonun çekiş gücü nasıl sizde yani bende şöyle bi durum var.yandaki nokia 7 göstergeli ve tam çekerken benim siemens 6 göstergeden 5 çekiyor ve bir kaç kapalı mekanda da sesimin kesik geldiğini söylediler.sanırım telefonun anteni biraz zayıf kalıyor.sizde durum nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven -- 2 Temmuz 2005, 13:11:45 >
  • cx70'te
    1-video kayıt hem ses hem görüntümü kaç dk.
    2-gerçek ses varmı[melodi olarak]
    3-telefon defterine kaç tane resim yükleyebiliyorum[ya da hafıza ne kadar]
    Cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşkkürler
  • 1-video kayıt 30 saniye ama yükseltebilion telefon hafızası kadar
    2-war tabiki amr vmo wav
    3-10 mb hafıza
  • birader nasıl yükselticez.sadece 30sn değil mi?
    bi de şu anteni biraz zayıf gibi geldi bana.siz ne düşünyorsunuz bu konuda?yani kötü çekiyor?yukarıda da anlatmaya çalıştım.
  • birader nasıl yükselticez.sadece 30sn değil mi?
    bi de şu anteni biraz zayıf gibi geldi bana.siz ne düşünyorsunuz bu konuda?yani kötü çekiyor?yukarıda da anlatmaya çalıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ras1m

cx70'te
    1-video kayıt hem ses hem görüntümü kaç dk.
    2-gerçek ses varmı[melodi olarak]
    3-telefon defterine kaç tane resim yükleyebiliyorum[ya da hafıza ne kadar]
    Cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşkkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: semxx

1-video kayıt 30 saniye ama yükseltebilion telefon hafızası kadar
    2-war tabiki amr vmo wav
    3-10 mb hafıza

Nerden biliosun yükseltilebildiğini? Yükselttin mi? Eğer yükselttiysen niye sölemion? Biz yaklaşık bir ay bu konuyu araştırdık ama sonuç hüsran oldu.
  • tmm ya yeni gördüm yazdıklarınızı sölüom :şimdi şu yolu izleyin mesajlar-mesaj ayarları-MMS ayarları-kullanıcı ayarları buraya gelin veaşağıda boyut bilgisi yazıo oradaki 'lim' yapın ve video yu mms uyumlu yapın
  • herkese selam. ben cx70 i 3 gün önce aldım.ama şu ararken çıkardığı dınınıt sesi ile bazen şebeke yoğunluğundan dolayı kabul edilmeyen aramalar çıkardığı dınını dınını sesini bir türlü kesemedim. bilen biri varsa lütfen yardım etsin?
  • arkadaşlar doğubankta 2 yıl garantili cx70 235 milyona aldım.ama fotoğraf çekerken ekranda beyaz noktalar görünüyor ve bilgisayara atınca da gene beyaz noktalar var.bu normal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red

arkadaşlar doğubankta 2 yıl garantili cx70 235 milyona aldım.ama fotoğraf çekerken ekranda beyaz noktalar görünüyor ve bilgisayara atınca da gene beyaz noktalar var.bu normal mi?

Normal deil tabiiki. Git tekrar göster onu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semxx

tmm ya yeni gördüm yazdıklarınızı sölüom :şimdi şu yolu izleyin mesajlar-mesaj ayarları-MMS ayarları-kullanıcı ayarları buraya gelin veaşağıda boyut bilgisi yazıo oradaki 'lim' yapın ve video yu mms uyumlu yapın

O yolu önceden denemiştik ama olmamıştı. Ordaki sayıları kaç yapmak lazım? üçünü de mi lim. yapcaz? Senin tel.in version kaç? Öyle yaptığında gerçekten hafıza kadar mı çekiyo? Bu dördünü istiyorum.
  • Arkadaşlar kapakları kaç paraya aldınız? Bi de ben Ankara'da kapak nerden bulabilirim? Bu ikisini de istiyorum.
  • arkadaşlar ekranın üst tarafındaki bas konuş işaretini kapatmanın kesin yöntemini geçen gün uğraşarak buldum ilk önce ek özellikler/walky-talky/ayarlar/sunucu girin oradaki görünen ad yazan yere istediğiniz harf yada rakamı girin kaydedin işaretten kurtulacaksınız kesin çözüm

• sayıların hepsi 0 olmalı ve hepsini lim. yapmalısın gerçekten telefon hafızası kadar çekio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 3 Temmuz 2005, 21:56:01 >
  • selamlar bende bugün cx70 aldım hediye verilen a340 telsiz telefonu kurmada sorun yaşadım yardım edersniz sevinirim.
    ayarlardan ahize kaydını yaptım.telefonumda iki giriş olduğundan bir girişi normal hattıma bağlı,diğeri telsiz telefona.telsiz telefonun elektrik bağlantısını yaptım.ayarlardan tarih,saat,dil,ahize kayıt ayarlarını kitapçığa göre yapmama rağmen telsiz telefonum çalışmıyor,numara çevirmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.