Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arama süzmeye al bakalım nasıl bi işaret çıkıyo? Biz sallayıp yazmıyoruz buraya. Sabah açtım arama süzmeyi işarete baktım. tam da arkadaşın tarif ettiği gibi.
  • Ya arkadaşlar bu metin modülleri denen şey ne? sms arşivi gibi bişey mi? bi arkadaş yazı tipi falan bişeyler saçmaladı ama ne olduğunu bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNsTaNtIn45

quote:

Orjinalden alıntı: semxx

quote:

Orjinalden alıntı: BaRiS_TuRaN

quote:

Orjinalden alıntı: semxx

benim tel s65 ve versiyonu sw43 yapamadınmı sen

kardeş burası cx70 topici ne s65 den bahsediyon sen

bu nedir ya cx65 programlarının hepsi s65 e uyaar ves65 cx65 cx70 le aynıdır yani yazdığım herşey cx65 cx70 için geçerlidir

sen öyle san! cx70de olmuyo işte öyle. Ayrıca cx65te de olmuyo. 000 yapınca 030 oluyo kendiliğinden.

telefonun versiyonu kaç eğer fw36 veya daha yüksekse yapamassın

• way be şu an çevrimiçi 4 kişi var bu forumda. bu bi rekor olabilir mi?
  • Arkadaşlar , sorunumu hallettim. Telefonu baya bi hırpaladım. 3-4 kere fabrika reset attım. İşaret nasıl gitti anlamadım ama gitti işte. Şimdi de bi sorunum daha oldu. Sorun şu: Fabrika resetlerinden sonra , telefon rehberimde isimin altında , telefon nosu yazmıyordu. Bende sim falan bişeyleri komple sildim. Şimdi telefon rehberim komple gitti. 100'e yakında kaydım vardı. Ben şimdi bunları nasıl geri alırım ? Ayrıca yazdığım gibi önceden isimin altında tel no'da yazardı. Şimdi isimin altında , grup yok yazıp yanında da telefon simgesi çıkıyor. Lütfen yardımcı olun.
    Not: Telefon çok güzel ama , bi türlü tam çözemedim daha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar , sorunumu hallettim. Telefonu baya bi hırpaladım. 3-4 kere fabrika reset attım. İşaret nasıl gitti anlamadım ama gitti işte. Şimdi de bi sorunum daha oldu. Sorun şu: Fabrika resetlerinden sonra , telefon rehberimde isimin altında , telefon nosu yazmıyordu. Bende sim falan bişeyleri komple sildim. Şimdi telefon rehberim komple gitti. 100'e yakında kaydım vardı. Ben şimdi bunları nasıl geri alırım ? Ayrıca yazdığım gibi önceden isimin altında tel no'da yazardı. Şimdi isimin altında , grup yok yazıp yanında da telefon simgesi çıkıyor. Lütfen yardımcı olun.
    Not: Telefon çok güzel ama , bi türlü tam çözemedim daha.

menü/rehber/yeni kayıt var
    birde :rehber/guruplar var
    onun altındada standart dizin var
    sanırım sende o standart dizin kısmında rehber yerine adres defteri işaretli aslında rehber işaretli olması gerekli
    birde guruplara kaydedersen onlar birer gurup oluşturuyor aile gurubu gibi ben öyle yaptım aile telefonlarını bir grupta topladım

• evet. enginerin dedigi gibi standart dizini degistir. Gecen günlerde ben de fabrika ayarlarina döndüm. ama döndükten sonra aydinlatmada % sayilari çikmamaya basladi. neden olabilir sizce?

Bi de crossfire, telefonu fazla hirpalamasan daha iyi olur. yoksa elinde patlayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNsTaNtIn45

evet. enginerin dedigi gibi standart dizini degistir. Gecen günlerde ben de fabrika ayarlarina döndüm. ama döndükten sonra aydinlatmada % sayilari çikmamaya basladi. neden olabilir sizce?

Bi de crossfire, telefonu fazla hirpalamasan daha iyi olur. yoksa elinde patlayabilir.

evet fazla burgalamak iyi değildir sonra elinizde kalır

• Evet bu akşam saat 8.30dan itibaren aranıza yeni bir kişi katılmış olacaktır. Duyrulurrr
    Bu arada herkes telefonlardan memnun dime bi keleklik olmasın yani sonra kafamızı taşlara duvarlara vurmayalım

bu aradawww.cx65.org sitesi neden açılmıyor bilen var mı

• siemens in cx serisi siemensin en istikrarlı telefonlarıdır.merak etme başın ağrımaz.
    www.cx65.org sitesi açık bir sorun yok.istesen bide bunu dene:www.cx65.org/forum.asp
    quote:

Orjinalden alıntı: hellhound2005

Evet bu akşam saat 8.30dan itibaren aranıza yeni bir kişi katılmış olacaktır. Duyrulurrr
    Bu arada herkes telefonlardan memnun dime bi keleklik olmasın yani sonra kafamızı taşlara duvarlara vurmayalım

bu aradawww.cx65.org sitesi neden açılmıyor bilen var mı

• hayır daha geçen gün girdim oraya dawww.cx65.org a girince Alan adınıza ait hosting hizmeti durdurulmuştur. yazıyo. /forum.asp de açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell_Hound -- 6 Temmuz 2005, 10:43:03 >
  • quote:

hayır daha geçen gün girdim oraya dawww.cx65.org a girince Alan adınıza ait hosting hizmeti durdurulmuştur. yazıyo. /forum.asp de açılmıyor.

Evet bende tıkladım şimdi girilmiyor...

Alan adınıza ait hosting hizmeti durdurulmuştur.yazıyor
  • ben giriyorum siteye ikisinde de sorun yok.
  • cx70 imi biraz daha kullanıp k750 ye gecmeyi dusunmeye basladım
  • Bende cx70 duracak ama birde nokia 6230i almayı düşünüyorum alsam mıııı almasammmmııı
  • 6230i de cok guzel telefon
  • Evet arkadaşlar telefonu aldım da bir sorum var sesli arama yok mu varsa nassı yapılıyor
  • konuyu aşşağılara düşürmeyelim sık sık yazalım arkadaşlaaaarrr

CX 70 4 ever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell_Hound -- 7 Temmuz 2005, 12:55:34 >

• Arkadaşlar , Türkcell hat kullanıyorum. Net'ten melodi falan indirmek için , Cx70'imde nasıl ayar yapmam lazım ?
  • quote:

Evet arkadaşlar telefonu aldım da bir sorum var sesli arama yok mu varsa nassı yapılıyor

sesli arama yok handsfree var eller serbest uzaktan konuşma var
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.