Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cx70 temi var.kardeş sen şu konuyu anlatsana iyice
    bak merak ettim şimdi.eminsin yani.nası yapılıyo
  • ahizesiz konuşma konumuna alıyorsun ve telefonu masa üzerine koyup oturduğun yerden görüşüyorsun. zaten görüşme anında ekranda çıkıyor ahizesiz diye
  • Bu telefonun arkası çok zor açılıyor ve simkartı çıkartmak ta zor. Kolay yolu bilen var mı
  • haaaaaaaaaaaaaa.sen ahizesiz kullanımdan bahsediyosun.tamam ozaman.ben başka bişeyle karıştırdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: siemens_cx70

haaaaaaaaaaaaaa.sen ahizesiz kullanımdan bahsediyosun.tamam ozaman.ben başka bişeyle karıştırdım.

şekeri çok atıyorsun ondan sonrada fazla karıştırıyorsun sonrada bu çok tatlı olmuş deyip millete kafa tutuyosun

• Vallahi yaa bu simkartı cıkartmak ölüm. Kolayı var mı?
  • kartın altına tırnağını koyup biraz havaya kaldırırıp yukarı doğru çekersen kart çıkar kolayca
  • iyi de ben tırnaklarımı yiyorum
  • tırnağını yiyosan o senin sorunun
  • millet valide eve bi telsiz tel alıcam dedi bende bi cx70 al yanında veriyorlar hediye olarak dedim dedim ama gercekten telefonu alır almaz hemen veriyorlar mıı ??
  • birisi cx70 için melodi indirebileceğimiz adres yazabilir mi acaba şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: meco

millet valide eve bi telsiz tel alıcam dedi bende bi cx70 al yanında veriyorlar hediye olarak dedim dedim ama gercekten telefonu alır almaz hemen veriyorlar mıı ??

Vermezlerrrrrrrmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anında görüntü hemen veriyorlar zaten ikisi aynı kutudan çıkıyor hiç kaçırma hemen al

• Melodi icin gprs kullanacaksan liderwap.com siteyi kim yaptıysa bilgisayarındaki tum mp3 arsivini siemens icin melodiye donusturup sitesine koymus.

quote:

Orjinalden alıntı: fetoli

birisi cx70 için melodi indirebileceğimiz adres yazabilir mi acaba şimdiden çok teşekkürler
  • yaws ben bu cx70 ten sıkıldım ne olcak şimdik=) ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat____fb

yaws ben bu cx70 ten sıkıldım ne olcak şimdik=) ?

at gitsin
    yeni programlar felan oyun felan yükle yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

quote:

millet valide eve bi telsiz tel alıcam dedi bende bi cx70 al yanında veriyorlar hediye olarak dedim dedim ama gercekten telefonu alır almaz hemen veriyorlar mıı ??

Vermezlerrrrrrrmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anında görüntü hemen veriyorlar zaten ikisi aynı kutudan çıkıyor hiç kaçırma hemen al

bugün aldık 300 ytl'ye zaten her 2 telefonda hem cx70 hemde telsiz telefon cok güzel.. cx70'in ekranı büyük ve cok basarılı cekimleride gayet iyi.. yani bu fiyata cokkk iyi bence

bu arada bi soru sorayım bi türlü bulamadım bu telefonda kalan hafızaya filan nerden bakılıyor ??

• dosya sistemine gir sağa bas ve sürücü bilgisi sağ derken seçenekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 10 Temmuz 2005, 0:28:24 >
  • Türkcell için Cx70'ime wap ayarlarını yaptım. Ama , bu wap , gprs işinden hiç bişi anlamıyorum. Öğrenmek istediğim şu: Şimdi , Cx70'ime ÜCRETSİZ melodi , tema vs. yüklemek için nerelere girmeliyim ? Hangi menüden nereye ne yazmalıyım ? Bu işlemlerin sonucunda ücretlendirme nasıl oluyor ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

quote:

bugün aldık 300 ytl'ye zaten her 2 telefonda hem cx70 hemde telsiz telefon cok güzel.. cx70'in ekranı büyük ve cok basarılı cekimleride gayet iyi.. yani bu fiyata cokkk iyi bence

bu arada bi soru sorayım bi türlü bulamadım bu telefonda kalan hafızaya filan nerden bakılıyor ??

nerden aldığını sorabilirmiyim.Babama almayı düşünüyoruzda

Bu arada topic güzel fakat baştan sona okumak için bayağı bi zaman lazım.Kısaca telefonun eksilerini yazarmısınız.Benim için şarj ve çekim gücü çok önemli

• quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Türkcell için Cx70'ime wap ayarlarını yaptım. Ama , bu wap , gprs işinden hiç bişi anlamıyorum. Öğrenmek istediğim şu: Şimdi , Cx70'ime ÜCRETSİZ melodi , tema vs. yüklemek için nerelere girmeliyim ? Hangi menüden nereye ne yazmalıyım ? Bu işlemlerin sonucunda ücretlendirme nasıl oluyor ?

dostum adrese git kısmına

Liderwap.com

yazman yeterli sonra ne indireceksen siteden kafana göre takılırsın.

hepsi bu kadar zor bişey değil
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.