Şimdi Ara

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
1
Favori
92.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ras1m

quote:

Orjinalden alıntı: kutayy

Bende kullanıyorum cx70 i ama bi sorun yok, çokta memnunum.. Telefonu aldıktan sonra bu foruma ve bu forumlarda yazan cx65-cx70 sitelerine bakarsan herşeyi rahatca anlarsın..

Tamam hepsini okudum ama telefonla ilgili herkesin bi sorusu var illa yardım alacaz yani telefonu anlamak için??

alakası yok,telefonun kullanımı çok basit sadece data kablosu kullanımı zor
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ka_okan

arkadaşlar dediğim şeyleri yaptıktan sonra telefonu açıp kapatacaksınız gider osimge ben yaptım gitti

OLDUUUU SAOLASIN KARDEŞ SONUNDA O UYUZ İŞARETTEN KURTULDUM

• data kablosunun kullanımı niye zor olsun ki?
  • üzeri çizili b sembolum kayboldu. arkadasdın dediği gibi walk talky seceneginden sunucuya bir isim yazdım "a".
    once kaybolmadı simge ama daha sonra farkettim ki kaybolmuş.

OH BE DÜNYA VARMIŞŞŞŞŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanak -- 15 Temmuz 2005, 12:42:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

Bazı arkadaşlar FLEXY USB IrDA MIDI ADAPTOR kızıl ötesi almak istediklerini söylüyorlar ben bunu kullandım çok memnun kaldım sizede tavsiye ederim
    http://www.hs.com.tr/urun_listesi.asp?altgrup_id=36

SiemensCX70 Telefonu olanların Buluşma noktası...(Başka başlık açmayın lütfen...)

EVET ABİ GERÇEKTEN İŞE YARIYOR BU BENDEDE VAR VERİ ALIMI ÇOK HIZLI HERKESE TAVSİYEMDİR

• arkadaşlar telefonda resim çekerken birden bişey oldu,ekrana hani şu televizyonlarda olurya ekranda karıncalar oynar cızırtılı bi şekilde işte bütün ekran onun gibi oldu,kameradan çıktım tekrar girdim düzeldi,sizdede oldumu hiç bu?şimdilik bi sorun yok telde ama normalmi diye merak ettim.
  • ya ben yan sanayi dca-510 kablo satın aldım ama telefona takar takmaz tel kitleniyor. sürücülerini kurdum bilgisayara kabloda bir sorun yok gibi ama neden böyle oluyor anlamadım.
    üstatlar lütfen ilgilenin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

quote:

Orjinalden alıntı: GpRsCi

quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Türkcell için Cx70'ime wap ayarlarını yaptım. Ama , bu wap , gprs işinden hiç bişi anlamıyorum. Öğrenmek istediğim şu: Şimdi , Cx70'ime ÜCRETSİZ melodi , tema vs. yüklemek için nerelere girmeliyim ? Hangi menüden nereye ne yazmalıyım ? Bu işlemlerin sonucunda ücretlendirme nasıl oluyor ?

dostum adrese git kısmına

Liderwap.com

yazman yeterli sonra ne indireceksen siteden kafana göre takılırsın.

hepsi bu kadar zor bişey değil

Üstad , dediğin gibi yapıyorum , liderwap.com yazınca , 30 sn. falan bekledikten sonra , ekranın altında "MERHABA" yazıyor , öyle kalıyor. "Ana sayfa" diye bi tuşua basıyorum , o zaman da "Türkcell" e gidiyor , ama ben Turkcell'de gezmek istemiyorum. Tek istediğim Cx70'ime , ÜCRETSİZ yeni temalar ve yeni müzikler indirmek. Lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Merhaba Nerde yazıyor yaw

siteye girdiğin zaman şöyle bir menü çıkar dostum

LiderWap.Com
    İyi Geceler
    Wapın Lideriyiz
    HERZAMAN BEDAVA İçerik
    Son Güncelleme
    16 Temmuz Cumartesi
    Gözat
    Poli Melodiler
    En Yeni Poli Melodiler
    Türkçe Poli Melodiler
    Yabancı Poli Melodiler

sonra istediğin menüye tıklayıp kafana göre içerik indirirsin

belki Gprs ayarların tam yapılmamıştır 30sn çok geç ben c65 ile giriyorum 10 saniyede falan bağlanamada dahil giriyor siteye

bence sen müşteri hizmetlerini ara GPRS ayarlarını tekrar yaptır sonra tekrardan girmeyi dene siteye kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: guven

ya ben yan sanayi dca-510 kablo satın aldım ama telefona takar takmaz tel kitleniyor. sürücülerini kurdum bilgisayara kabloda bir sorun yok gibi ama neden böyle oluyor anlamadım.
    üstatlar lütfen ilgilenin.

gerçekten böyle mi oluyo? ben de yan sanayi almayı düşünüyodum. nolur bi çözüm yolu söyleyin
  • bana böyle oldu valla. ama üstatlar durumu açıklarsa iyi olur yine de.
  • Bugün vatan bilgisayardan cx70 aldık babama

Şimdi telefona data kablosu almam lazım ama orjinale o kadar para veremem.Yan sanayi kabloyu alıpta sorun yaşayanlar,memnun olanlar ve ne kadara nerden aldıklarını yazarlarsa iyi olur Ayrıca satmak isteyen varsa alabilirim
  • nereye kayboldunuz ???

bu telde otomatik tuş kilidi yokmu,ben bulamadımda...
  • Otomatik tus kilidi tabi ki var oha yani!
    Arkadaslar data kablosu aldım amma telefonu gormuyor. Surucusunu de kurdum. Baglı tel. yok diyor. Telefondan bi ayar yapmam gerekli mi? Yoksa surucuyu kurdugumda direk gormesi mi lazım dı?
    Data kablosu yan sanayi..15 milyona aldım heryerde satılan. icinden uzerinde SIM yazan bi cd cıktı. Bu data kablosundan alan varsa cevap lutfen..
  • CX 7O CİLER nerdesini,z aloooww!
  • quote:

Orjinalden alıntı: berto

Otomatik tus kilidi tabi ki var oha yani!
    Arkadaslar data kablosu aldım amma telefonu gormuyor. Surucusunu de kurdum. Baglı tel. yok diyor. Telefondan bi ayar yapmam gerekli mi? Yoksa surucuyu kurdugumda direk gormesi mi lazım dı?
    Data kablosu yan sanayi..15 milyona aldım heryerde satılan. icinden uzerinde SIM yazan bi cd cıktı. Bu data kablosundan alan varsa cevap lutfen..

o kablodan bende bir arkadaştan emanet aldım denemek için taktım telefona görmedi sanırım bir ayar gerekli ama nedir tam bilmiyorum.öğrendiğimde yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: berto

Otomatik tus kilidi tabi ki var oha yani!

ulan asıl sana

söylesene o zaman ayarı nerde
  • arkadaşlar burası bir forum ve az çok ta birbirimizi tanıyoruz onun için birbirimize karşı kırıcı olmayalım lütfen ve ayrıca seviyemizi bilelim bakın ben yeri geliyor sizinle arkadaş kardeş oluyorum ama bazıları (oha falan diyor o kelimeyi koymasan ne olurduki hem kırıcı olmazdın ) olmuyor arkadaşlar..
    "Sana nasıl davranılmasını istiyorsan sende öyle davran"
    "Sevgi görmek istiyorsan saygılı ol."
  • İİ Günler Arkadaşlar Cx65'in Topici Ölmüş Durumda Gerçekten Sohbetiniz Hoş Gerisinin Gelmesini Dilerim...
  • ayarlardan ekran ayarlarına gir ordan ekran koruyucu kısmında otomatik tuş kilidi ve tuş kilidi parolası seçenekleri mevcut.ordan açabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.