ben hiç sıkılmıyorum. sıkılıyo gibi olduğumda hemen temeyı ve menü ikonlarını değiştiriyorum ve yeni tel. almış gibi tekrar kullanmaya dewam ediyorum.
lütfen bu telefonda tek tek wap ve gprs ayarları nasıl yapılır anlatabilecek olan varmı arkasından hotmail. deki e-postaya nasıl bakılır çok zor ama yardımcı olursanız sevinirim.
hattın ne??
TURKCELL
turkcell in sitesine gir yada müşteri hizmetlerini ara
quote:
Orjinalden alıntı: faruk
quote:
Orjinalden alıntı: meco
quote:
Orjinalden alıntı: enginer804
quote:
Orjinalden alıntı: meco
millet valide eve bi telsiz tel alıcam dedi bende bi cx70 al yanında veriyorlar hediye olarak dedim dedim ama gercekten telefonu alır almaz hemen veriyorlar mıı ??
Vermezlerrrrrrrmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anında görüntü hemen veriyorlar zaten ikisi aynı kutudan çıkıyor hiç kaçırma hemen al
bugün aldık 300 ytl'ye zaten her 2 telefonda hem cx70 hemde telsiz telefon cok güzel.. cx70'in ekranı büyük ve cok basarılı cekimleride gayet iyi.. yani bu fiyata cokkk iyi bence
bu arada bi soru sorayım bi türlü bulamadım bu telefonda kalan hafızaya filan nerden bakılıyor ??
Bu arada topic güzel fakat baştan sona okumak için bayağı bi zaman lazım.Kısaca telefonun eksilerini yazarmısınız.Benim için şarj ve çekim gücü çok önemli
walla baskasına alıncak en iyi tel bu bence hediye olarak filan telsiz telide eve alırsın cep teli hediye verirsin ehehe ben telefonu izmirde genpa'dan aldım garantili.. kvk 320 dedi az ilerdeki genpa 300 dedi hemen aldım bende cekim gücü iyi gerci bulundugun yerde önemli. sarja gelince valide teli hic kullanmadıgı icin 3. gün pil yarıda onuda ben kurcalaya kurcalaya getirdim zaten
şu siemensleri oldum olası sevemedim bi menü bu kadarmı karışık dandirik olur
quote:
Orjinalden alıntı: GpRsCi
quote:
Orjinalden alıntı: crossfire
Türkcell için Cx70'ime wap ayarlarını yaptım. Ama , bu wap , gprs işinden hiç bişi anlamıyorum. Öğrenmek istediğim şu: Şimdi , Cx70'ime ÜCRETSİZ melodi , tema vs. yüklemek için nerelere girmeliyim ? Hangi menüden nereye ne yazmalıyım ? Bu işlemlerin sonucunda ücretlendirme nasıl oluyor ?
dostum adrese git kısmına
Liderwap.com
yazman yeterli sonra ne indireceksen siteden kafana göre takılırsın.
hepsi bu kadar zor bişey değil
Üstad , dediğin gibi yapıyorum , liderwap.com yazınca , 30 sn. falan bekledikten sonra , ekranın altında "MERHABA" yazıyor , öyle kalıyor. "Ana sayfa" diye bi tuşua basıyorum , o zaman da "Türkcell" e gidiyor , ama ben Turkcell'de gezmek istemiyorum. Tek istediğim Cx70'ime , ÜCRETSİZ yeni temalar ve yeni müzikler indirmek. Lütfen yardımcı olurmusunuz ?
quote:
Orjinalden alıntı: buzkan
bu kadar kişinin beğendiği şeyi beğenmeyene burda çıkıntı denir.
quote:
Orjinalden alıntı: CoNsTaNtIn45
quote:
Orjinalden alıntı: buzkan
tamam da aynısını yazmana ne gerek vardı ki?
Dostlar , hadi bi yardımcı olunda şu wap (yada gprs her ise artık) olayınıda bi halledeyim. Cx70'imin Türksel için gerekli ayarlarını yaptım. Tek isteğim telefonuma ÜCRETSİZ tema ve zil sesi indirmek. Atığım formatlardan sonra telefonumda 1 tane tema ve 1 tane zil sesi kaldı. Cx70'im şenlensin biraz.
quote:
Orjinalden alıntı: CoNsTaNtIn45
tamam da aynısını yazmana ne gerek vardı ki?
(hoşuma gitti)maksat up olsun
Dostlar , bırakın geyiğide hemen 1 mesaj üstte yazdığım soruya bi el atalım.
quote:
walla wapla gprs ile hiç uğraşma hem daha pahalıya mal olur bu eniyisi git bir telefoncuya 2-3 ytl karşılığında hem müzik hem resim atıyorlar yada en güzeli başka arkadaşlarının telefonlarından birbirinize kızıl ötesi ile atmayı dene ben şimdiye kadar hep kızıl ötesi ile transfer ettim geçenlerde bir wapa gireyim dedim birsürü kontörüm gitti tavsiye etmem yani
arkadaşlar bende 3650 telefonumu verdim üstüne 5 günlük cx70, birde 3100 aldım fakqat cx70 nasıl telefon tam olarak bilmiyorum...çok güzel duruyor ama
quote:
bence de. gprsle falan hiç uğraşma. melodi arkadaşlarından alabilirsin ama bu tel. için tema zor bulursun. temeyı da cx65.org dan indirebilirsin. istemediğin kadar tema var orda.
quote:
Orjinalden alıntı: father1983
arkadaşlar bende 3650 telefonumu verdim üstüne 5 günlük cx70, birde 3100 aldım fakqat cx70 nasıl telefon tam olarak bilmiyorum...çok güzel duruyor ama
cx70 le ilgili ayrıntılı bilgileri bu topicte bulabilirsin yinede takıldığın konu olursa yardımcı olmaya çalışırız
sormak istediğim cx70 e neler yükleyebilirim programa benzer temadır oyundur vb. ve nereden bulabilirim
www.cx65.org istediğin herşeyi bulabilirsin. tema, oyun, melodi, program vs.