arkadaşlar elimde sierra f-90 modeli anfi var.. ucuz buldum aldım 129 lira... yanında da yne sierra nın 200 w rms değeri olan bi bası var.. şimdi buna uygun bi comp. takım arıyorum.. anfinin teknik değerleri yanlışım yoksa(ne anlatmak istediklerini anlamamakla birlikte) 4 ohm da 4*55 2 ohm da 4*80 miş.. benim kafa karışıklığımda bu noktada başlıyor.. ben iki comp. modeli arasında araştırma yaptım.. biri jbl gto-6508c modeli(bunun rms değeri 70 w ve hoparlörler 2 ohm muş) ikinci comp takımım ise hertz dsk 165 modeli( bunun rms değeri 60 w ve hoparlörler 4 ohm muş) anlayan arkadaşlar bana yardım etsin hangisi daha uygun kaliteli dayanıklı olur... bi de yine hertz in esk-165 modeli var bunun rms i 100 w. şimdi ben iyi verim alabilmem için yüksek wattlı olanı mı tercih etmeliyim yoksa anfinin verdiği değere en yakın olanını mı? dsk-165 lerin tweeterları çabuk yanıyor diyorlar doğru mu? ama jbl den de daha natural ses veriyorlarmış.. bu bağlam da hangisini seçmeliyim.. şu modellerde diğer seçenekler arasında: kicker ds 650.2- infinity referance 6520. şimdiden teşekkürler
arkadaşlar şu benim konuya da bi el atıverin be.. çok önemli. çok memnun olacağım tavsiyelerin ve yorumlarınızla...
amfı gucsuz mıd bırde woofer baglarsanız calar ama tamın etmeye bılır bunun yerıne 1 cıft coax aartı subu baglayabılırsınız daha ıyı olur
daha açıklayıcı mesajlara ihtiyacım var... coax bağlasam sorun hallolmaz bence.. en düşük oval coax ı bağlasam 50 w rms si var. 60 w rms veren dsk 165 i takarım daha iyi onun yerine.. siz ne dersiniz..
arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar yok galiba. ya soruyu güzel ve açıklayıcı soramadık ya da saçma bi soru galiba.. yine de ilgilinize teşekkürler. burak4burak4 arkadaşım özellikle sağol iyi kötü bi yorum yaptın.. başka forum sitelerine danışayım bi de ben..
şu konuda beni kimse aydınlatmadı...
amfı gucsuz oldugundan comp alsanızz pek 1 anlamı olmayacak en kestırme yoldan coax almak en ıyısı coax ı besler buna takılmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme