Şimdi Ara

Sierra Srp 15 Tavsiyeleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sierra sarı göbek SRP 15 buldum temiz durumda ,1500 watt rms, 3000 watt peak max değerleri görünüyor.Bu değerler doğrumudur ve kullanan arkadaşlar şikayet/memnuniyetlerini belirtebilirlermi.Daha önce hiç Sierra kullanmadım o yüzden performansını tahmin edemiyorum. Bir de bu bası 1200.1 Jbl amfi ile beslersek ne kadar performans alabiliriz , alternatif amfi tavsiyeleriniz nelerdir ?

Teşekkürler.

• konuyu kimse görmüyormu , prof arkadaşlar nerdesiniz.
  • sierra dinledim bassı gayet hosuma gitmişti insanın ıcını tıreten 1 bass ı var
  • Yokmu arkadaşlar öneri ve tavsiyeleriniz..
  • ne tür müzikler dinliyorsunuz?. srp 15 üzerinde yazan rms i verebilecek bir subwofoer değil. kiker L7 öneririm srp15 e göre daha yıkıcı çalışır.
  • Hızlı parçalar dinliyorum 120 130 bpm , Cvx 15 düşündüm ama sierra nın 1500 rms olması bana cazip geldi.1500 rms değilde 1000 rms bile verse zaten kicker ile rms olarak kafa kafaya gelir.Ton açısından nasıl olur bilemem..Sierra üstündeki değerlere ne kadar yakın bir değer verir tahmini , %70 verirmi ?
  • yokmu başka öneri ve tavsiyeleriniz arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bn olsam srp 15 i l7 ile kıyaslamam bile tonlaması süper bnce l7 den felan üstün bi bass srp 15
  • kicker CVR 15 aldım kabin konusunda çalışmalar yapıyorum , portsuz kabinde çaldırıcam .Arabada 2 tane amfi var amfileri nereye koyucam şu an onu düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.