Şimdi Ara

Sierra SRV-5000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu uydu alıcı hakkında hiç bir yerde bilgi yok. Ne Türkçe ne İngilizce. Şu anda TANSAŞ'larda 49 liraya satılan uydu. Bende aldım fakat atv de sürekli sinyal yok diyor. Bakıyorum herşey normal.

Kısacası bu durum öncelikli olmak kaydıyla bu cihaz hakkında her türlü bilgi, açıklama ve yorumu bu başlık altında toplayalım.

• Kaç yıldır uydular üzeride amatör çalışmam var böle bir sorun daha yaşamadım ....Atv nin Türksat 3A Frekansı olan 11625 H 6666 yı giriyorum zerre sinyal ve kalite yok çok ilginç fikri olan varmı.....?
  • atv kanalının sinyali zayıf olduğu için alamıyorsunuz .çanağın iyice ayarlanması gerekiyor.

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan_72_123

Kaç yıldır uydular üzeride amatör çalışmam var böle bir sorun daha yaşamadım ....Atv nin Türksat 3A Frekansı olan 11625 H 6666 yı giriyorum zerre sinyal ve kalite yok çok ilginç fikri olan varmı.....?

Bende geçen migrostan iş yeri için ucuz diye bi tane aldım fakat bi türlü tv8 ve tnt çekmiyor ! Frekans ve Sembol değerlerini doğru girmeme rağmen sinyal yok diyor , Menü biraz karşık hele kanal düzenleme
    tam bir işkence.Görüntü kalitesi ve hızlı kanal geçişi artıları diyebilirim..
  • Arkadaşlar bu uydu alıcı şu anda bende var ve Star tvnin azizliğine uğrayıp şampiyonlar ligi maçlarını izleyemiyorum. Bunu kırmanın biryolu var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedii

Arkadaşlar bu uydu alıcı şu anda bende var ve Star tvnin azizliğine uğrayıp şampiyonlar ligi maçlarını izleyemiyorum. Bunu kırmanın biryolu var mı??

Cihazda emu-şifre çözme olayı yoktur.
  • bu ydu alıcısın 54 tl e aldım.maçlar açık izleyebiliyorum.Ayrıca kör tarama yapma özelliği de var.Ben çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.